Interieur

Geometric Wildlife posters van Tinkle&Cherry

Kan de kinderkamer, woonkamer of je kantoor wel een opfrisser gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij de Geometric Wildlife posters van Tinkle&Cherry. Een mooi item voor een leuke prijs!

Toen ik de posters zag was ik meteen verkocht! Wat een toffe afbeeldingen zijn dit. En niet alleen voor op de kamer van de kinderen maar ik zou er zelf ook wel eentje willen! Mooi voor op kantoor of in de woonkamer. De geometrische afbeeldingen zijn helemaal hip!

 

Geometric Wildlife posters van Tinkle&Cherry

 

Je lievelingsdier aan de muur

Breng de natuur in huis met de nieuwe Geometric Wildlife postercollectie. De collectie bestaat uit 14 diersoorten die in geometrische stijl zijn afgebeeld, waaronder een edelhert, panda, flamingo, paard, olifant, giraf en een vlinder. Onder de afbeelding van het dier staat een omschrijving in woordenboek-stijl. De originele en trendy posters brengen de natuur in je huis.

 

Geometric Wildlife posters van Tinkle&Cherry

 

Milieubewust bezig met een Geometric Wildlife Poster

Allemaal willen we goed voor onze planeet zorgen. We recyclen ons afval, gaan zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets en maken gebruik van groene energie waar mogelijk.

De Geometric Wildlife posters zijn op een speciale papiersoort gedrukt. Dit papier is gemaakt van landbouwafval, bladeren en stengels. Er is dus geen enkele boom gekapt voor dit stuk papier. Hierdoor steun je ook nog eens het dier wat op de poster is afgebeeld.

De milieu-impact van dit papier ligt 47% lager dan bij FSC papier van houtvezel en 29% lager dan bij gerecycled papier. Bovendien is er gebruik gemaakt van 100% groene energie. Je aankoop levert een positieve bijdrage aan natuur en milieu!

 

Geometric Wildlife posters van Tinkle&Cherry

 

De Geometric Wildlife posters zijn verkrijgbaar in twee formaten: A3 (29,7 x 42 cm) en B2 (50×70 cm). De verkoopprijs van een poster op A3 formaat bedraagt € 13,95 en de poster op B2 formaat € 21,95.

Naast de Geometric Wildlife posters kan je bij de webshop Tinkle&Cherry ook behangpanelen kopen met jouw favoriete dier.

Ik vind de posters helemaal leuk en ze hebben zeker ook een heel leuk prijsje! Leuk idee om cadeau te doen voor een kinderverjaardag of als kraamcadeautje 🙂

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

 • Anneke

  Oh, die zijn mooi! Momenteel volop bezig met het verbouwen van stiefdochterliefs slaapkamer en ze is helemaal gek op paarden, dit brengt me op ideeën 😉 Thanks for the tip!
  Anneke onlangs geplaatst…We survived the week(end) – photo diaryMy Profile

  27 december 2016 at 21:02 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: