Blog

Geen maandag video maar Spam je blog & Ask me anything!

Normaal gesproken komt er op maandag een nieuwe video online te komen. Deze maandag doe ik het even anders. Waarom? Dat lees je hier!

De afgelopen weken is het erg druk in huize Evans-Meijer. De december maand is natuurlijk altijd even een inhakker! En net als je denkt dat deze voorbij is, bedenken we weer iets nieuws. Het huis in de verkoop! Ach ja, het houdt je van de straat, zullen we maar zeggen 😉

Waarom geen maandag video?

Het afgelopen weekend is het echt heel druk geweest. Mijn zusje kwam afgelopen week logeren, ik voelde me een aantal dagen niet helemaal top, vrijdag hadden we een pre open huis uurtje en zaterdag was het echt open huis uurtje én kwamen mijn ouders nog even op bezoek.

Zondagochtend ging ik met een aantal mama’s en kinderen naar het strand om bij te kletsen en te lunchen en heb ik daarna met een flinke hoofdpijn op de bank gelegen tot we gingen eten.

Je kan misschien wel begrijpen dat er niet zoveel tijd is geweest om een nieuwe video op te nemen, laat staan deze nog te monteren. Nu kreeg ik net weer een mailtje dat er morgen weer een bezichtiging is en dat betekent natuurlijk dat er wel weer even gezogen, gedweild en opgeruimd moet worden! Dit is de reden dat ik ervoor koos om deze week even wat rustiger aan te doen met het bloggen, simpelweg omdat ik er geen tijd voor heb!

Maar vandaag mogen jullie lekker spammen! Laat in de comments jouw blog achter en vertel even in het kort waar je over schrijft 🙂

Daarnaast vind ik het altijd leuk om vragen van jullie te krijgen! Deze vragen mogen natuurlijk gaan over het bloggen, maar het mogen ook zeker persoonlijke vragen zijn of iets wat je me bijvoorbeeld zou willen voorleggen. Stel deze ook in de comments! Ik maak binnenkort een artikel of video waarin ik jullie vragen beantwoord!

***

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

15 Comments

 • Kim

  Hoi! Op Citystyleguide.nl tip ik de leukste adresjes voor stedentrips in binnen- en buitenland 🙂

  25 januari 2016 at 11:32 Reply
 • Tamara

  Leuk initiatief, hoop dat je je inmiddels al weer een beetje beter voelt.

  Ik ben dit jaar begonnen met een persoonlijke lifestyleblog. Kom vooral eens langs op http://www.tammyttalks.nl

  25 januari 2016 at 12:42 Reply
 • Mariska

  Als je het zo druk hebt is dit toch ook meer dan prima voor een keertje! Wat zou je nog willen bereiken met je blog? Heb je daar echt doelen voor of zie je het wel?

  Mijn (beauty en lifestyle) blog is http://www.matteandshimmer.nl

  Liefs
  Mariska onlangs geplaatst…Van wortels met gezichten tot de loterij winnen | Liebster AwardMy Profile

  25 januari 2016 at 12:52 Reply
 • Mayke

  Wat een leuk alternatief. Lekker interactief (hey, dat rijmt).

  Oké, laten we aftrappen met spam je blog. Mijn blog http://www.maybeautyblog.nl is een blog waar ik schrijf over beauty, fashion en lifestyle. Ik ben pas begonnen met fotografie en knutsel wat hiermee. Dus dit vind je ook terug op mijn blog. Bijvoorbeeld: hoe bewerk ik mijn foto’s?

  En natuurlijk heb ik ook een aantal vragen voor je:

  – Wat vind jij belangrijk in het leven?
  – Wat is je grote droom?
  – Wat is jouw favoriete vakantiebestemming en waarom?
  – Wat vond jij van je eerste vlog? Vond je het lastig om jezelf te zien? Was je er juist heel blij mee?

  25 januari 2016 at 13:25 Reply
 • Bianca Schrijft

  Af en toe een break met iets andere kan toch juist heel verfrissend zijn. Als dit nu beter uitkomt, dan komt dit beter uit.

  – Wie of wat zijn voor jou belangrijker in je leven, mensen of dieren?
  – Wat zou je ultieme droomplek zijn om te wonen, als je het zou kunnen betalen.

  Mijn blog is http://www.biancaschrijft.nl en het is een echte omniblog. Waar ik zin in heb komt online, dit kunnen boeken, films, dagjes weg, hersenspinsels, etc zijn.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Ik mis je nog steeds…..My Profile

  25 januari 2016 at 14:45 Reply
 • Heidi

  Soms is het eens dat je tijd voor je zelf moet nemen.
  We zien wel maandag naar je video.

  Maar wel leuk dat we onze blog mogen spammen.

  Ik ben Heidi en ik blog al sinds maart elke dag bijna post ik iets.
  Dat ga over beauty, lifestyle en fotografie.

  https://ontdekkingshome.wordpress.com/

  25 januari 2016 at 20:26 Reply
 • Michelle

  Wat leuk!

  Oke, eerst mijn vragen aan jou:
  -mis je Brabant niet? Ik als Brabantse in Gelderland soms wel namelijk.
  -hoe combineer je het bloggen met je werk en gezin?
  -hebben jullie eigenlijk al een ander huis op het oog?

  Mijn blog: http://waarikvoorwakkerblijf.nl bestaat nog niet zo lang. Ik ben sinds een half jaar moeder en ik blog over van alles wat me bezig houdt, meestal dus zaken die met mijn dochtertje te maken hebben 🙂 ik wil me graag verder ontwikkelen in het schrijven van goede pakkende artikelen, mooie foto’s en een passende layout.
  Michelle onlangs geplaatst…Beginner in blogland – dilemma’sMy Profile

  25 januari 2016 at 20:52 Reply
 • Inez

  Lijkt me inderdaad een drukke week! Succes met de verkoop en hopelijk voel je je al wat beter 🙂

  (mijn blog is trouwens afloralsunset.blogspot.be)

  25 januari 2016 at 22:52 Reply
 • simpel, met een snufje liefde

  Een keertje dit doen is helemaal niet erg. Je kunt niet altijd je tijd helemaal op je blog richten.

  Mijn blog is een mamablog die over ons leven gaat met een een tweeling en mijn poging om een eind te maken aan de chaos in ons leven, verder schrijf ik ook over mijn pogingen om zwanger te worden en is er een gastblog van een army wife.
  http://www.simpelsnufjeliefde.com/
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Mijn hoofd boven water houden….daarom begon ik mijn blog.My Profile

  26 januari 2016 at 06:36 Reply
 • Sabine

  Als je het zo druk hebt, dan gewoon even lekker geen video’s en teksten hoor 🙂 Juist even tijd voor jezelf, en andere blogs ontdekken dus. Leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Sabine en ruim een jaar geleden geëmigreerd naar Colombia. Op mijn blog schrijf ik over mijn leven aan de andere kant van de wereld en over dit prachtige land! Je kunt mij vinden op http://www.besabine.com!
  Sabine onlangs geplaatst…Vrijheid blijheid? Niet voor een Colombiaan. Lees hier: het grote visum-verhaalMy Profile

  26 januari 2016 at 17:05 Reply
 • sobeautywomen

  Wat leuk dat we mogen spammen, we zijn je meteen even gaan volgen via bloglovin!
  Wij zijn twee dames die net 1,5 maand bezig zijn met bloggen op: http://sobeautywomen.wordpress.com
  Hier plaatsen wij van alles, van beauty tot persoonlijke artikelen. Zo nu en dan komt er ook een leuke DIY online op onze blog.
  We zouden het heel leuk vinden als je een kijkje neemt op onze blog :).

  Natuurlijk hebben we ook een vraag:
  Wat is jou blogdoel voor 2016? Wat zou je dus nog willen bereiken met je blog?
  sobeautywomen onlangs geplaatst…Aanbiedingen week 4My Profile

  26 januari 2016 at 23:39 Reply
 • Pepie

  Leuke vervanging voor je video! Ik ben sinds kort bezig met mijn blog http://www.pepie.nl waar ik van alles schrijf over lifestyle, beauty, dieren en andere dingen die mij bezig houden.
  En ik heb een vraagje: hoe hou jij het vol om twee keer in de week te sporten? Ik loop hier zelf wel eens tegenaan.

  27 januari 2016 at 10:09 Reply
 • Norman

  Op http://www.Maxazine.nl blog ik over muziek, alleen heb ik door de jaren heen zoveel gastbloggers gekregen dat die de site al bijna hebben overgenomen…:)

  27 januari 2016 at 16:11 Reply
 • Fabiangijze

  Wat leuk dat we onze blog mogen spammen. Ik blog vooral over wat ik mee heb gemaakt vroeger, maar ook wat ik dagelijks mee maak/bezig hou. Dit doe ik om mijn site http://fabiangijze.nl.

  Mijn vraag aan jou is: wat voor blogs lees jij het liefste en wat is jou best geschreven blog.

  Ben benieuwd

  27 januari 2016 at 17:12 Reply
 • Jessica

  Mega lief dat we onze blog op jou blog mogen delen. Mijn blog is https://lipsticksandsneakers.wordpress.com en ik post over lifestyle, beauty, fashion en verder alles wat ik leuk vind om te delen met iedereen. Het moeilijkste van mijn blog dat ik weer vanaf 0 ben begonnen. Ik had eerst nog een oude blog die bijna 2 jaar oud is, maar ik dacht ik begin opnieuw. Ik heb geen spijt, want ik kan me nu richten op de dingen die ik nu leuk vind.

  14 februari 2016 at 09:45 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: