Mama & Kids

Gastblog | De voorpremiers van Cars 3!

Op zaterdag 1 juli is Femke als gastblogger, samen met haar man en 2 kinderen naar het Louwmans Museum en de voorpremière van Cars 3 geweest voor Lovely Charlotte.

Een feestdag voor mijn twee kids van 3,5 en bijna 5 (en voor mijn man en mij zelf natuurlijk!), we zijn naar het Louwman Museum én naar de voorpremière van Cars 3 geweest! 6 jaar geleden zaten mijn man en ik nog bij Cars 2 in Miami, toen die daar toevallig nét uitkwam toen we er waren.

 

Gastblog | De voorpremiers van Cars 3!

 

Gastblog | De voorpremiers van Cars 3!

Het Louwmans Museum 

Het Louwman Museum is voor een autoliefhebber écht een must-see. Er staan prachtige wagens, zogezegd vanaf het jaar Kruik tot aan F1 auto’s en futuristische concepten. Ook zijn er prachtige oude brandweerwagens te bewonderen, een heuse James Bond-auto, amfibievoertuigen en mijn persoonlijke favoriet: een Isetta. Voor kinderen is het soms wat lastig, want ze mogen echt nergens aankomen en het museum werkt behoorlijk akoestisch. Het feit dat er een aantal auto’s waren omgebouwd tot Cars-auto’s hielp wel. Met een mini-speurtocht naar Cars-auto’s op zak zijn we in ongeveer 1,5 uur het museum doorgegaan en verkondigde Sepp vooral dat hij álle auto’s héél mooi vond. We kregen zelfs nog een lekkere lunch aangeboden, voordat we in de bus naar Pathé Spuimarkt stapten.

 

Gastblog | De voorpremiers van Cars 3!

Cars 3

Esmée van Disney begeleidde ons langs alle rijen naar de goede zaal. Met hapjes en drankjes (in een bijpassend Cars-doosje) onder de arm werden we de bioscoopzaal in gedirigeerd. Eindelijk begon de film waar we de middag naar uit keken. Wat een spekTAKEL! Alle bekende personages waren weer aanwezig en er zijn wat nieuwe personages toegevoegd. Uiteraard draait de film weer volledig om het racen, maar toch heeft Disney er een ontzettend leuk en verrassend plot aan gegeven met een leuke verhaallijn. De toevoeging van allerlei nieuwe technieken in het verhaal en humor maken het een ontzettend leuke film. Toen de kids bij afloop ook nog een ijsje én Bliksem-shopper met Cars3-stripboek, Cars-sticker-mozaïek, Cars3-filmposter en Takels Toons-dvd kregen, was het feest compleet. Voor ons was de dag meer dan geslaagd! Op naar Cars 4 👍🏻

Cars 3 draait vanaf 12 juli in de bioscopen!

 

Gastblog | De voorpremiers van Cars 3! Gastblog | De voorpremiers van Cars 3!

 

Zijn jullie kinderen ook zo gek op de Cars films? En kijken jullie ook al uit naar Cars 3?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: