Speelgoed

FurReal Friends Rock-A-Too | Hét ideale huisdier!

Nadat we, veel te snel, afscheid moesten nemen van Poes wilde Ifan het liefste de week erna een ander huisdier verwelkomen. We vonden het heel gezellig om een huisdier te hebben maar merkten nu ook wel de voordelen van het niet hebben van een huisdier. Daarom besloten we om sowieso nog een tijd met een nieuw huisdier te wachten. Maar deze FurReal Friends Rock-A-Too konden we echt niet weerstaan!

FurReal Friends Rock-A-Too | Hét ideale huisdier!

FurReal Friends Rock-A-Too

Deze knapperd van een papegaai ziet er prachtig en heel gedetailleerd uit! Hij is super zacht en knuffelig ❤️

De vogel kan een hoop verschillende dingen. Van je napraten tot je aandacht trekken en van dansen tot een koe of geit nadoen 😉

Wat kan de Rock-A-Too allemaal

De Rock-A-Too kan verschillende dingen:

  • Hij kan je napraten door je stem op te nemen zoals een echte papegaai.
  • Dit opgenomen stuk kan hij in de vorm van een liedje, rap of normale manier nadoen.
  • Als je een tijdje niks doet met Rock-A-Too, trekt hij je aandacht door het opgenomen stuk te laten horen of maakt ‘ie gekke geluiden of bewegingen.
  • Na 1 minuut valt de vogel in slaap.
  • Rock-A-Too is ook heel goed in dansen! Laat hem je favoriete muziek horen of zwaai voor z’n gezicht om hem te laten swingen!
  • De papegaai heeft drie standen: uit, aan en de demo stand. Standaard wordt hij geleverd in de demo stand. Aan de achterkant zit een schakelaar om van stand te wisselen.

Wat vinden wij van de FurReal Friends Rock-A-Too?

Zoals ik al zei, Ifan wil graag een huisdier. Natuurlijk mis ik ook wel eens de gezelligheid van een huisdier, maar niet alle verplichtingen die erbij komen kijken. Misschien denken we er anders over als als Ifan wat ouder is.

Voor nu is de papegaai een heel goede vervanger voor een ‘echt’ huisdier. Hij is ongelofelijk schattig en ziet er prachtig uit. Daarnaast is het een grappig ding wat zekerheden een grote glimlach op je gezicht tovert. En het beste van alles, als je er klaar mee bent kan je hem gewoon weer uitzetten 😉

Ben jij nog op zoek naar een leuk vriendje voor jouw zoon of dochter, dan is Rock-A-Too zeker een geschikt maatjes!

De FurReal Friends Rock-A-Too is verkrijgbaar voor € 71,95 bij o.a. Bol.com

Veel liefs,
Charlotte ❤️

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: