Gastblogs, Trouwen

Froukje | Trouwen en getrouwd zijn!

Trouwen en getrouwd zijn, het zijn twee kleine woordjes. Maar wat hebben ze een grote betekenis! Het eerste dat er voor mij bij komt kijken is het gevoel. Mijn grote liefde en ik zijn niet getrouwd, maar al zo lang samen en gelukkig met elkaar en onze twee kleine mannetjes dat hij voor mijn gevoel al mijn man is.

 

Onze dag

Daarom vind ik het altijd een beetje raar om te spreken over ‘mijn partner’, maar klopt het uitspreken van de woorden ‘mijn man’ toch ook nog niet helemaal. Is zeg NOG, want daar komt verandering in…wij gaan deze zomer trouwen!!!

Jawel, na een superromantisch aanzoek dat is vastgelegd op camera, ja inclusief mijn beduusde en totaal betraande gezicht…zetten wij binnenkort de stap om te trouwen. En niet op de maandag, met een mooi pak en een handtekening als bewijs, nee wij gaan voor het totale plaatje inclusief de voorbereiding.

 

Trouwen

Super gaaf natuurlijk maar nu we middenin die voorbereidingen zitten merk ik pas hoeveel geregel erbij komt kijken. Naast het regelen van een locatie, het uitzoeken van een jurk en twee mooie ringen, moet er natuurlijk veel meer uitgezocht worden.

Hoe gaat de taart eruit zien en welke smaak, welke muziek wil je horen en op welk moment? Niet te vergeten de fotograaf, de uitnodigingen en natuurlijk met wie wil je deze belangrijke dag vieren? Veel vragen, veel uitzoeken en dat tussen de bedrijven van het gezin door.

 

Froukje | Trouwen en getrouwd zijn!

 

Samen met dierbaren

Het is wel erg mooi sommige keuzes samen met de mensen om je heen te maken. Dus mijn moeder , schoonmoeder en vriendin zullen mij helpen bij de definitieve keuze voor een jurk, die mij op deze mooie dag zal laten stralen! Mijn vader zal me weggeven, wat een mooie maar toch ook emotionele taak is zo lijkt mij.

Ook de jongens zullen shinen in hun mooie pakjes, maar dat laat ik aan mijn aanstaande over. Super benieuwd hoe zij er samen uit zullen gaan zien. Toen we nog aan het begin stonden van de voorbereidingen was structuur en overzicht door alle keuzes en mogelijkheden die voor deze speciale dag werden geboden soms ver te zoeken. Maar nu ligt de locatie ligt vaste en ook andere belangrijke keuzes zijn gemaakt.

 

Nu rest ons taarten proeven en samen genieten van wat komen gaat!

 

Liefs, Froukje

 

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: