Weekvlogs

Lovely Vlogs #8 | My Nametags, Ruimtetuigen, Flush Force & Filorga

Een Lovely Vlogs van twee weken. In deze twee weken merkten we dat Ifan een wiebeltand had en na een paar was zijn eerste tand er ook meteen uit! Keken we kunst op school, kreeg Ifan een aantal perspakkertjes waaronder Flush Force 😉 hadden we onze eerste filmavond en kwamen mijn ouders een paar dagen logeren. Ook had ik zelf nog twee events. Lekker druk dus 😉

 

 

Dinsdag kwamen we tot de ontdekking dat Ifan een wiebeltand had. Toch wel een hele mijlpaal hoor als je kind ineens gaat wisselen 😮 Ik vond het stiekem best een dingetje, herkent iemand dat?

Woensdag ging ik iets eerder naar school om de kunst van de kinderen te bewonderen. In groep 1/2 is het thema kunst geweest en nu werd alles in de klas tentoongesteld.

Zaterdagochtend bleef ik nog even in bed liggen toen Ifan en Dafydd al beneden waren. Maar dit was van korte duur want Ifan’s wiebeltand was eruit! Dat wilde ik natuurlijk graag zien 🙂

Er werd een pakketje voor Ifan bezorgd met daarin het boek Ruimtetuigen. Een heel leuk boek met niet alleen plaatsjes en tekst, maar ook opdrachten die je moet bouwen. Aan de achterkant van het boe vind je verschillende platen waar je vorm uit kan halen waarmee je bijvoorbeeld een raket kan bouwen! Echt een aanrader!

’s Middag keken de mannen in vol ornaat naar de rugby, aten we zelfgemaakte tapas en hadden we voor het eerst een filmavond.

Op dinsdag had ik ’s ochtends een event van PR4Kids. Ik mochten komen hightea-en en de nieuwe stickers van My Nametags uitproberen. Maar voordat ik wegging hadden was de reïncarnatie van Annette de Poes nog in onze tuin 😉 ’s Middags gingen we zoals elke dinsdag naar zwemles.

Woensdag was het 14 februari. Ik had voor Dafydd een cadeautje gekocht, maar ook voor Ifan. Vind het anders zo sneu voor hem als hij niks krijgt. Ik ging met mijn moeder (die bij ons aan het logeren was) naar IKEA en ’s middags gingen we door naar de stad.

Op donderdagochtend ging ik al vroeg op weg naar Amsterdam voor het launch event van Filorga. Zij hebben een nieuwe skincare lijn uitgebracht die ik als een van de eerste mocht testen. Deze ben ik op dit moment uitvoerig aan het testen en kan je binnenkort een review van verwachten! ’s Middags kwam er nog een pakketje voor Ifan namelijk de Flush Force. Een wc met figuurtjes die je kan sparen. De wc maakt allemaal vieze scheet geluiden. Wat poep en scheten zijn natuurlijk helemaal fantastisch als je 6 jaar bent 😉

 

Kende jij Flush Force al?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: