Speelgoed

Fingerlings Untamed | Raptors on the loose!

Ifan is helemaal gek van dino’s. Hij heeft het Lego Jurassic World spel, kijkt graag naar de Lego versie van de film en je vind verschillende versies van dinosaurussen en boeken op zijn kamer. Fingerlings zijn al een tijdje bekend en als ik de recensies mag geloven een enorme hit onder kinderen. Ifan had er nooit zoveel interesse in want het was ‘meisje speelgoed’. Maar nu is er een nieuwe variant! De Fingerlings Untamed Raptor, een kleine dinosaurus die je verschillende dingen kan laten doen.

Fingerlings

In 2017 werden de Fingerlings geïntroduceerd. Ze bleken razend populair en binnen no-time uitverkocht. De aapjes zijn kleine robotjes die je verschillende dingen kan laten doen door middel van drukpunten en bewegingen.

Eerder waren er alleen aapjes te koop, deze waren uit te breiden met verschillende accessoires. Maar fabrikant WowWee heeft nu ook, speciaal voor jongens, de Untamed versie uitgebracht. Een kleine Raptor! Uiteraard ook geschikt voor stoere meiden 😉 Er zijn vier verschillende Fingerlings Untamed Raptors te koop: Blaze, Razor, Fury en Stealth.

 

Fingerlings Untamed | Raptors on the loose!

 

Fingerlings Untamed Raptors

Wanneer je het knopje op de buik van de taptor aanzet, komt hij tot leven. Wij mochten kennis maken met Blaze! Ifan vind hem helemaal fantastisch 🙂 Er zitten drukpunten op zijn hoofd en mond waardoor de Raptor een actie uitvoert. Er zijn maar liefst 40 verschillende interacties mogelijk!

Zodra de Raptor is uitgepakt is het nog een wild dier. Je kan ervoor kiezen om hem zo te laten of om hem tam te maken. Door verschillende interacties uit te voeren verander je hem in een vriend blijft ‘ie wild.

 

Fingerlings Untamed | Raptors on the loose!

 

 • Door de Raptor op zijn snuit of hoofd te tikken of over zijn hoofd te aaien zal hij grommen, sissen of zal hij een waarschuwing laten horen.
 • Schud de Raptor door elkaar op eigen risico!
 • Heb je hulp nodig? Druk een keer op de sensor voor een enkele grom of houd ingedrukt voor een lange brul.
 • Houd de Raptor op zijn kop aan z’n staart als je hem wild wil laten.
 • In voor een verrassing? Druk beide sensors in voor scheetjes en boeren 😉

 

 

Wat vinden wij ervan?

Ifan is gek op zijn Blaze. Zodra hij thuis is van school word Blaze aangezet en wordt hij betrokken bij het spel. Hij krijgt een hapje van zijn koekje en speelt mee met de Lego. We hebben besloten om hem wel beneden te houden omdat Ifan anders niet in slaap komt 😉 Ik ben nog aan het stuntelen met zoeken naar alle dingen die hij kan, maar Ifan heeft dat zo onder de knie. Binnen no-time had hij uitgevonden dat Blaze scheetjes kon laten en hoe je hem boos of blij moest maken.

 

Fingerlings Untamed | Raptors on the loose!

 

Door YouTube filmpjes en via de website van WowWee zijn we nog meer leuke dingen over Blaze te weten gekomen. Absoluut de moeite waard om daar eens naar te kijken!

Ik vind het een erg grappig dingetje. Zeker omdat hij reageert op verschillende bewegingen waardoor er een interactie ontstaat met je kind. Eerst was ik wel bang dat dit voor één dagje leuk zou zijn en vervolgens ergens in de speelgoed kast zou belanden, maar gelukkig is dat niet zo.

 

Fingerlings Untamed | Raptors on the loose!

 

Wat ik ook erg handig vind, is dat je de Raptor uit kan zetten. Hierdoor schrik je je ’s avonds geen ongeluk als je rustig op de bank zit en doe je lang met de batterij!

 

Waar koop je de de Fingerlings Untamed Raptors?

De Raptors zijn verkrijgbaar o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en zullen tussen de € 20,00 en € 30,00 per stuk kosten.

 

Wat vind jij van de Fingerlings Untamed Raptor?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You may also like

1 Comment

 • Will Langenberg

  Ik vind ze wel grappig en zo denkt mijn kleinzoon er waarschijnlijk ook over.
  Net even anders dan die aapjes , die heeft iedereen.

  26 juni 2018 at 21:28 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: