Beauty

Filorga Lift-Structure | Facelift in een potje!

Ook bij mij begint de zwaartekracht te werken in mijn gezicht. Fijne lijntjes worden zichtbaar en mijn huid is niet meer zo strak als dat ‘ie is geweest. Filorga Lift-Structure belooft drie van de meest voorkomende injectie facelift-technieken te hebben gecombineerd in een 3-stappen programma van crèmes. Eerlijk is eerlijk, de crèmes zijn best aan de prijs. Je betaalt voor elke afzonderlijke crème zo’n € 65,00. Ik ben benieuwd of dit het ook écht waard is.

Inhoudsopgave

Filorga

Filorga is opgericht in 1978 door Michel Tordjman. Hij is een Franse dokter die zich bezighield met aesthetisch medicijnen. Hij had een fascinatie voor cellulaire biologie. Michel Tordjman heeft baanbrekend werk verricht in de ontwikkeling van NCTF® , New Cellular Treatment Factor. Dit is een unieke injectabele vloeistof dat voorkomt, vertraagd en corrigeert het verouderen van de huid.

Filorga heeft twee verschillende lijnen. Filorga Medical, dit zijn de injectables die je bij een kliniek voorbij kan zien komen. En Filorga wat je bij de parfumerie kan kopen.

 

Beauty | Filorga Lift-Structure

 

Huidveroudering

Huidveroudering is iets waar we, vroeg of laat, allemaal mee te maken krijgen. Ik ben afgelopen jaar 30 geworden en begin nu kleine dingetje te merken aan mijn huid. De fijne lijntjes worden meer zichtbaar en mijn huid wordt iets slapper. Niet iets waar ik extreem mee zit, maar wel iets waar ik nu al mee aan de slag ga. Beter te vroeg dan te laat, toch?!

 

Verlies van huidstevigheid

Vanaf ons 40e levensjaar komt er een vertraging in de aanmaak van collageen en hyaluronzuur. De meeste vrouwen merken dit doordat de gewichtcontouren minder zichtbaar worden, jukbeenderen verdwijnen en er worden fijne lijntjes zichtbaar. Helaas is dit een proces wat bij iedereen optreed en wat je niet kunt voorkomen. Maar er is hoop!

 

Chirurgische ingrepen

Je kan kiezen voor een chirurgische ingreep, maar dit is een vrij radicale (en tijdelijke!) oplossing. De meest voorkomende ingrepen zijn de Vampire Lift (je weet wel van Kim K.), hier wordt er lichaamseigen plasma geïnjecteerd. Collageen injecties en de bio-nutrilift. De bio-nutrilift is ontwikkeld door Filorga Medical. Bij deze behandeling wordt er hyaluronzuur geïnjecteerd volgens een waaiertechniek.

Veel vrouwen twijfelen echter aan deze oplossing. Het schoonheidsmantra “Wie mooi wil zijn moet pijn lijden” zien we niet meer zitten. Vrouwen gaan liever voor een snellere, zachtere maar even doeltreffende techniek.

 

 

Filorga Lift-Structure

Maar liefst 70% van de vrouwen in ontevreden over hun anti-ging Cream. Het heeft niet het verstevigende en corrigerende effect wat ze graag zouden willen terugzien. Filorga heeft 3 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe en innovatieve productlijn, Filorga Lift-Structure. De lijn bestaat uit drie stappen en alle producten bevatten alle injectie facelifttechnieken om alle stevigheidsprocessen van de huid tegelijk te doen herleven! Dit noemt Filorga Le plasmatic lifting factors.

Le plasmatic lifting factors

Voor het eerst worden de beste injecteerbare bestanddelen uit de nieuwste anti-huidverslappingstechnieken geïntegreerd in een cosmetische formule, een revolutionaire doorbraak om de gelaatstrekken te liften, de huid voller te maken en de contouren opnieuw te tekenen. Dit alles binnen een recordtijd!

Plasma rijk aan celfactoren

Het plantaardige plasma stimuleert het vermogen van cellen om zich te vernieuwen. Hierdoor wordt de huid van binnenuit verstevigt en zullen de gelaatstrekken weer strakker worden.

Natuurlijk collageen

Het natuurlijk collageen dat wordt gebruikt in de producten heeft een structuur die overeenkomt met die van de huid.Hierdoor wordt de huid voller en soepeler.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur kan ingezakte zones van de huid weer heffen en zal hierdoor het gezicht opnieuw structuur geven.

 

Beauty | Filorga Lift-Structure

 

Een stretch & reshape-programma in 3 stappen

Lift-designer serum

Dit verkoelende roll-on serum zorgt voor een straktrekkend effect van je gezicht. Het voelt een beetje alsof je net je gezicht hebt gereinigd in de douche, maar dan zonder het trekkerige, pijnlijke gevoel.

 

Lift-structure day cream

Een lichte maar hydraterende dagcrème die de productie van collageen en elastieke stimuleert. De crème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid.

 

Sleep & Lift night cream

Een heerlijke rijke crème die ervoor zorgt dat je huid voller wordt en je gezichtscontouren een boost krijgen gedurende de nacht. De crème is voller dan de dagcrème, dus een absolute heerlijkheid voor ’s nachts!

 

Beauty | Filorga Lift-Structure

 

Mijn ervaring met Filorga Lift-Structure

Snel zichtbare resultaten

Filorga Lift-Structure belooft al zichtbaar liftend effect na 7 dagen. En dat klopt! Misschien wilde ik het ook graag, maar ik merkte echt verschil. Ik heb van die wangzakjes bij mijn kaaklijn (familiekwaaltje) en daar wil ik graag vanaf. Ik had uiteraard niet de illusie dat dit compleet zou verdwijnen, maar als het minder zou worden zou dat natuurlijk fantastisch zijn.

Ik heb de Filorga Lift-Structure lijn zo’n 3 maanden dagelijks gebruikt. Mijn huid werd gladder (bye fijne lijntjes!) strakker (bye wangzakken!) en voller (hello cheekbones!). Daarnaast is mijn huid aan de droge kant en heeft het de nodige hydratatie en voeding nodig. Naast al het stretch en reshape geweld is dit natuurlijk ook een belangrijk puntje.

Het serum zorgt voor een verkoeling op je huid. Heerlijk om dit ’s ochtends aan te brengen en zo alles weer een beetje in de plooi te trekken. De dagcrème is luchtig, maar hydrateert de huid voldoende. De nachtcrème is een rijke en voedende crème. Zodra je ’s ochtends wakker wordt merk je meteen dat het zijn werk heeft gedaan.

Voor mij zijn alle drie de producten echt aanraders, maar mijn favoriet blijft het Lift-designer serum. Het voelt zó verkoelend op je huid en het straktrekkende effect is fantastisch!

 

Na een tijdje niet te hebben gebruikt

Ook wilde ik uittesten wat er zou gebeuren als je de crèmes enige tijd niet zou gebruiken. Ik kan me namelijk zo voorstellen dat je niet direct ruim € 180,- neer wilt tellen voor de volledige lijn en dat je misschien ook wacht met opnieuw kopen tot de producten in de aanbieding zijn.

Het straktrekkende, liftende en volume effect blijft nog een redelijke lange tijd zichtbaar. Na een maand begon ik te merken dat mijn huid weer wat meer begon te zakken. Met name de ‘wangzakjes’ deden weer zijn intrede en mijn jukbeenderen werden minder zichtbaar.

 

Hoe lang doe je met de producten?

Zoals ik al vertelde hem ik de crèmes dus 3 maanden uitgeprobeerd. Van het serum gebruikte ik twee ‘pompjes’. Van de dag- en nachtcrème ongeveer een flink erwtje. Op dit moment ben ik ongeveer op de helft van de potjes en is de serum bijna op. Het serum gebruik je natuurlijk twee keer per dag dus gaat ook twee keer zo snel.

 

Waar te koop & Prijzen

Filorga Lift-Structure is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL. De adviesprijs per product is € 65,00.

 

Kende jij Filorga Lift-Structure al?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You may also like

1 Comment

  • Beauty | Favoriete zonneproducten van dit moment en win! | Lovely Charlotte

    […] ben al een tijdje fan van het merk Filorga. Het is echt een luxe merk, maar het doet zoveel goeds voor je huid! Nu mocht ik de zonneproducten […]

    15 september 2018 at 20:01 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: