Persoonlijk

Feelgood Challenge #2 | Wat zullen ze wel niet van me denken?

Het invullen van andermans mening over mijzelf. Ook ik maak me hier schuldig aan, want ze zullen vast wel niet denken… “Moet je haar nou zien met die dikke kont!” als je met je zoon bij McDonalds staat of “Wat een slappe hap, die geeft ook snel op!” als je echt niet meer kan na het 11e rondje boksen.

 

Andermans mening over jezelf

Maar hoe komen we er nou toch altijd bij dat we weten wat andere mensen van ons vinden. Misschien denken ze juist het tegenovergestelde! Ik merk aan mezelf dat ik er snel van uitga dat andere iets negatiefs van me zullen vinden of over me denken. Zelf probeer ik dit juist niet te doen. Ik heb een hekel aan oordelen, je weet namelijk niet wat er in iemand anders zijn leven speelt of waarom iets zo is. Uiteraard is dit niet altijd zo makkelijk, maar ik neem het me wel altijd voor.

Om een echt te horen wat andere van me vinden vroeg ik een aantal mensen wat zij mijn beste eigenschap vinden. Hun antwoorden vond ik heel indrukwekkend. Wat zij beschreven zijn inderdaad kwaliteiten die ik hoop dat ik heb en waar ik m’n best voor doe, maar ik had geen flauw idee dat zij mij zo zien. Heel bijzonder en prettig om dit te mogen horen ♡

 

Wat vind jij mijn beste eigenschap?

Merel: “Je bent echt heel lief en attent, ik kan enorm met je lachen, maar tegelijkertijd ook de diepte in en goed met je praten. Wat ik heel erg aan je waardeer verder is je eerlijkheid, zonder dat je kwetsend bent. En ik vind je drive, je kracht en positieve houding inspirerend.”

Fleur: “Ik vind je een hele sterkte vrouw die nuchter in het leven staat, een superlieve moeder en een gezellige vriendin. En je maakt ook geweldige foto’s.”

Kimberly: “Ik vind je een hele lieve en krachtige vrouw die positief in het leven staat. Je bent betrokken, altijd geïnteresseerd, eerlijk, duidelijk en helder.”

Miriam: “Wat ik denk ik het meest bijzondere aan jou vind is je positieve kracht. Ik bewonder je enorm hoe blij je nog steeds kan zijn voor anderen. En dat je het niet op geeft voor jezelf! Je bent zo’n enorme sterke vrouw! Veel dames kunnen nog wat van je leren.”

Linda: “Ik vind je erg sociaal en spontaan!”

Sabine: “Ik vind je een doorzetter.”

Dafydd: “Je hebt jouw eigen bedrijf vanuit het niks opgebouwd. Dit vind ik heel knap en ik vind je een doorzetter!” 

 

Wat vind ik zelf mijn beste eigenschap?

Ik denk dat mijn beste eigenschap is dat ik altijd voor je klaar sta. Als je me dierbaar bent, mag je me midden in de nacht uit bed bellen en zal ik er altijd voor je zijn. En daarnaast vind ik mezelf ook een doorzetter. Er zijn al genoeg dingen op mijn pad gekomen waardoor ik de handdoek in de ring zou kunnen hebben gegooid, maar dat doe ik niet. Ik herpak mezelf en ga door, probeer overal het positieve van in te zien 🙂

 

Lots of Love,
Charlotte

You may also like

1 Comment

  • Marise

    Herkenbaar mooi stukje! Je bent ook een heel sociale collega!

    17 oktober 2018 at 06:26 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: