Persoonlijk

Feelgood Challange #1 | Ik ben trots op…

De lieve Merel en Kimberly bedachten samen de Feelgood Challenge. Deze challenge hebben de dames bedacht omdat ze besloten dat het maar eens afgelopen moet zijn met zelfkritiek en bezig zijn met hoe anderen over je denken. 

Bij de eerste opdracht van de Feelgood Challenge (die veel te laat is ) vertel ik je waar ik trots op ben. Het moest iets zijn van jezelf.

 

Inhoudsopgave

Gaat het wel goed met je?

Voor en in de zomervakantie heb ik een aantal keer deze vraag gehad. Ik was een afwezig op de blog, op social media en in de verschillende app-groepjes die ik heb.

Dafydd is in de periode voor de zomervakantie veel op zakenreis geweest. Hij was minstens een dag of 5 weg, een paar dagen of een week thuis en vervolgens weer een week weg. Niet dat dit erg is, het is z’n werk, maar op een gegeven moment is dat best pittig.

Daarnaast begon ik aan een nieuwe uitdaging en stond ik de laatste 4 weken voor de zomervakantie 3 dagen per week voor de klas. Onwijs leuk en ook heel blij mee, maar dat was natuurlijk ook even wennen! Ik dacht dat doe ik even, maar daar ben ik wel van teruggekomen.

Door dit alles was het allemaal best druk en moesten andere dingen plaatsmaken. Zo stond m’n sociaal leven even op een laag pitje en zo ook de bijbehorende app-groepjes.

 

Het gaat goed!

Maar ondanks ik misschien niet heel veel van me heb laten horen, ging het juist heel goed met me. Ik ga goed op een vol schema en het voelde ook ontzettend goed om weer voor de klas te staan. Uiteraard had ik er dagen bij dat ik echt moe was, de kinderen in de klas druk en onrustig waren, Ifan niet zijn beste bui had en dat ik het even niet meer zag zitten, maar hé wie heeft er niet van die dagen?!

Ik genoot van de drukte, voel me nuttig en gewaardeerd. Ik draag echt wat bij en dat voel goed.

 

Ik ben trots op wat ik bereikt heb

Ik ben trots op wat bereikt heb in mijn leven. Ik ben vrouw van Dafydd, moeder van Ifan, leerkracht, ondernemer en gewoon een heel leuke vrouw.

Uiteindelijk sta ik toch weer voor de klas, heb ik een goedlopend bedrijf waarbij ik vanuit huis kan werken en heb ik het allemaal voor elkaar. Ik weet nog dat ik vroeger jaloers was op vrouwen die het (in mijn ogen) allemaal hadden. Een leuke, lieve en knappe man, een fantastische kind, een mooi huis, mooie kleding en ook nog een leuke baan. En nu heb ik het zelf allemaal. En dat heb ik allemaal zelf voor elkaar gekregen!

 

Ik ben trots op wie ik ben

Zoals ik al zei, ik ben gewoon een heel leuke vrouw. En ja, dat vind ik echt. Ik ben behulpzaam, ik sta voor je klaar, ik ben te vertrouwen, ik ben een echte doorzetter en een altijd positief!

Ik ben trots op de partner die ik ben voor Dafydd, de moeder die ik ben voor Ifan, de dochter en zus die ik ben voor mijn familie, de vriendin die ik ben voor mijn vrienden en de collega die ik ben voor mijn blog en schoolcollega’s.

Zo, dat zijn weer even voldoende veren

 

Waar ben jij trots op?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

8 Comments

 • Marise

  En ik ben heel blij met jou als collega! Geniet van jullie weekend!

  5 oktober 2018 at 22:13 Reply
 • Merel

  Terecht dat je trots bent! Je noemt het inderdaad allemaal op. Wat ik zo in je waardeer is dat je attent bent en op de juiste momenten aan mensen denkt, eerlijk durft te zijn zonder te kwetsen, het hart op de tong hebt en dat ik enorm met je kan lachen. Dikke knuffel en tot snel!

  5 oktober 2018 at 23:12 Reply
 • Kimberly

  Groot gelijk dat je trots bent! We hebben het er eerder al over gehad en tijdens het lezen hoorde ik het je vertellen. Je bent een verschrikkelijk lieve vrouw, behulpzaam en attent. Die samenwerkdag moet echt eens komen nu

  5 oktober 2018 at 23:16 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ook al zo’n mooie complimenten, ik word er bijna verlegen van 😉 Ja, gaan we snel inplannen! Dikke kus lieverd ❤️

   6 oktober 2018 at 13:58 Reply
 • Kevin | Goedkoop-treinkaartje.nl

  Nooit te laat voor een Feelgood Challenge 😉 Iedereen zou vaker moeten stilstaan bij wat zij allemaal bereikt hebben i.p.v. wat ze allemaal nog willen bereiken. Je mag terecht met trots zeggen dat je dit allemaal zelf hebt bereikt en wens je nog veel succes met wat er nog komen gaat.
  Kevin | Goedkoop-treinkaartje.nl onlangs geplaatst…Eerste snelle trein naar BerlijnMy Profile

  11 oktober 2018 at 10:33 Reply
 • Lindi

  Mooi om te lezen! En een feelgood challenge is altijd een goed idee 🙂

  24 december 2018 at 14:37 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: