(Kids) Fashion, Mama & Kids

Fashion | Shoplog Zara

Eigenlijk ging ik voor de sale bij Zara, maar kwam natuurlijk toch thuis met dingen die niet in de uitverkoop waren 😉 Tijd voor een shoplog Zara Kids!

Nu Ifan sinds twee weken op het potje gaat (hiep hiep!) is het wel handig om wat broekjes te hebben die makkelijk uit te trekken zijn. Een spijkerbroek met knoop en rits is nog net even te lastig waardoor hij net te laat is.

Ik ben zelf niet zo van de grijze joggingbroeken dus tijd om wat nieuwe dingen te scoren!

Shoplog Zara

Ik vond dit zo’n leuk broekje! Een leuk printje en lekker makkelijk uit te trekken! De knoopjes en het touwtje zijn voor de sier. Ik had nog een aantal broekjes thuis dus qua broekjes heb ik het hierbij gelaten. Het broekje kost 9,95.
Shoplog Zara
Shoplog Zara

Natuurlijk zag ik ook nog een aantal andere dingen zoals de sweaters hierboven. Ik vond ze beide zó leuk dat ik ze niet kon laten liggen! Vooral die met beren vind ik echt fantastisch!
Beide truien waren 14,95.

Ik ga erg graag naar Zara, zowel voor Ifan als voor mijzelf. Zara heeft altijd leuke dingen en ik vind de prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Het is net even wat origineler dan H&M. Daar koop ik overigens graag de basics. Ik ga ook graag naar HEMA, eigenlijk voor van alles 🙂

Shoppen jullie graag bij Zara voor je kinderen? Of voor jezelf? Welke winkels zijn nog meer favoriet?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: