(Kids) Fashion

Fashion | Dat ene perfecte topje van Saint Tropez!

Je hebt een leuk avondje uit gepland met je man of vriendinnen. ’s Middags sta je voor je kast om te kijken wat je die avond wil gaan dragen. De kast hangt helemaal vol, maar je hebt niks leuks om aan te trekken! Herkenbaar 😉 Ik heb het perfecte topje gevonden!

 

Kwaliteit over kwantiteit

Ik ben gek op shoppen en houd van mooie dingen. Ik bestel graag kleding online voor mijzelf. Vroeger koos ik eerder kwantiteit over kwaliteit, maar dat is in de laatste jaren flink veranderd. Ik koop minder kleding en als ik iets koop let ik meer op de kwaliteit van het item.

Zo koop ik nog altijd graag basics bij H&M, maar zal niet meer zo gauw een hele outfit aanschaffen. Niet dat H&M kleding niet goed is, maar ik ga nu toch liever voor een wat betere kwaliteit.

 

Niks om aan te trekken

Doordeweeks heb ik er niet zoveel last van dat ik ‘niks heb om aan te trekken’, maar als ik dan een avondje uit ben vind ik het wat lastiger. Ik wil er dan op m’n best uitzien en voor mij betekent dit dan ook mooie kleding, niet mijn alledaagse kloffie.

 

Fashion | Dat ene perfecte topje van Saint Tropez!

 

Dan ene perfecte topje!

In samenwerking met Sans-Online mocht ik iets leuks uitkiezen. Ik had eigenlijk tot minstens eind februari een ‘no-buy’ met mijzelf afgesproken, ik heb namelijk meer dan voldoende kleding en heb ook niks nodig. Maar voor deze ene keer zag ik het door de vingers 😉

Ik ging bij mezelf te rade wat ik nou eigenlijk nog wilde hebben/nodig had. Uiteindelijk kwam ik dus bij het verhaal van ‘ik heb niks om aan te trekken’. Ik vind blazers ook mooi, maar die zijn weer minder praktisch. Dus ik besloot naar dat ene perfecte topje te zoeken.

En die vond ik! Het is een zwarte top met lange mouwen van het merk Saint-Tropez. De top is aan de linkerkant van katoen en aan de rechterkant van blousestof. Aan de voorkant heeft de top een extra stukje stof waardoor het lijkt op een overslag.

De top is verkrijgbaar in het zwart en roze en kost € 49,95.

 

 

Heb jij ook een zo’n perfect topje?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

1 Comment

  • Omdat schoenen altijd passen ;-) | Lovely Charlotte

    […] laatste jaren ga ik niet zoveel meer mee met trends. Ik kies liever voor een wat klassiekere stijl, zodat ik er nog jaren mee door kan. Ik geef ook liever meer geld uit aan een item van goede […]

    5 maart 2018 at 20:01 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: