Persoonlijk, Zwangerschap

Eindelijk mag ik het vertellen!

Jaaaa, eindelijk mag ik het vertellen! Ik heb het zo lang geheim moeten houden en nu mag ik het met jullie allemaal delen. Ik heb heel leuk nieuws! Over een aantal maanden worden wij namelijk…

 

OOM EN TANTE!

 

Mijn zusje is in verwachting van haar eerste kindje en ik vind het zóóóó leuk! Ifan wordt grote neef en wij oom en tante!

 

Mijn vaders verjaardag

Mijn vader is op 22 december jarig. Afgelopen jaar viel dit op een vrijdag, de vrijdag dat de kerstvakantie begon. Om 12 uur haalden wij Ifan op van school en reden meteen door naar Brabant. Daar zouden we een paar dagen blijven om vervolgens weer door te rijden naar Wales om met mijn schoonfamilie Kerstmis te vieren.

Ik vond dat Anne (mijn zusje) al wat raar deed op de verjaardag. Ze was moe en af en toe misselijk. Ik vroeg nog gekscherend “Ben je niet zwanger?”. Uiteraard reageerde ze met nee. Ik liet het maar voor wat het was.

 

Oudejaarsavond

Op 30 december kwamen we weer terug van Wales. In plaats van naar huis te gaan, gingen we naar mijn ouders want we zouden daar oud en nieuw vieren. ’s Avonds op 31 december voegde Anne en Mark zich ook bij ons. We aten gezellig met z’n alle, maar ik voelde een soort spanning hangen. Ik kon het niet direct plaatsen.

Toen Ifan naar bed was en we met z’n alle op de bank zaten kwam het hoge woord eruit. Eigenlijk had ze een cake gebakken met daarin de woorden opa en oma, alleen was deze niet helemaal geworden wat het moest zijn 😉

Het was nog heel pril en eigenlijk hadden ze het nog niet willen vertellen, maar Anne is zo ontzettend ziek geweest in het eerste trimester dat ze het onmogelijk voor zich kon houden.

 

Oom en Tante

Ik kan haast niet wachten tot het zover is. Ik vind het zó leuk! Het lijkt me zo bijzonder als mijn zusje straks een kindje heeft. Het voelt eigenlijk nog een beetje onwerkelijk en ver weg, maar ook weer niet. Snap je me?!

 

Wij zijn in ieder geval over the moon en kunnen niet wachten!

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

 

Uitgelichte afbeelding Shutterstock

You may also like

12 Comments

 • Sylvia - alovelyadventure

  Gefeliciteerd! Wat een waanzinnig nieuws. Ik wens je zusje een prachtige en zorgeloze zwangerschap toe. Jullie natuurlijk alvast veel voorpret met het worden van oom/ tante en grote neef

  14 maart 2018 at 20:39 Reply
 • Bregje

  Zo ontzettend leuk!! Ik ben al 11 jaar tante en het blijft leuk!

  14 maart 2018 at 21:22 Reply
 • Will Langenberg

  Van harte gefeliciteerd Tante.
  Ik ben heel blij voor jullie ( En natuurlijk voor je zus)

  14 maart 2018 at 21:55 Reply
 • El de Jong

  GEFELICITEERD jij en je zus en zwager natuurlijk. Erg leuk nieuws en zeker iets om naar uit te kijken.

  14 maart 2018 at 22:11 Reply
 • Gerda

  Wat een leuk nieuws!! Gefeliciteerd tante Charlotte met je zus haar zwangerschap .

  14 maart 2018 at 22:38 Reply
 • Lesley van de Langkruis

  Gefeliciteerd! Dat moet vast een hele leuke ervaring zijn! Ik ben zelf wel net moeder geworden en ik zie hoe mijn zusje er ook zo van geniet.

  15 maart 2018 at 11:10 Reply
 • Marieke

  Gefeliciteerd!! Wat een heerlijk nieuws!! Dat wordt lekker babyshoppen!
  Ik word in juni/juli tante 🙂

  15 maart 2018 at 13:11 Reply
 • Kimberly

  Heerlijk hoor! Ik ben nu ruim een maand tante en het is heerlijk ❤❤

  18 maart 2018 at 08:03 Reply
 • Els Black-Stoker

  Wat leuk! Gefeliciteerd!

  20 maart 2018 at 12:50 Reply
 • Myrthe

  Wat leuk! Gefeliciteerd!

  20 maart 2018 at 22:39 Reply
 • Jeanine

  Wat geweldig lijkt me dat. Gefeliciteerd! Mijn zusje is nog láng niet aan kinderen toe dus ik vrees dat ik nog even moet wachten.

  1 mei 2018 at 14:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: