Interieur, Persoonlijk

Eindelijk, we hebben een huis gekocht!

Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Na maanden van stress, tranen en telkens je hele hebben en houden opnieuw inpakken, is er een periode van voorpret en rust aangebroken. We hebben een huis gekocht!

Eindelijk is het zover… WE HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT!

Begin van de donderdagmiddag, twee weken geleden, stonden we te wachten op de makelaar. Een paar minuten voor onze afspraak, kwam er iemand aanfietsen. Ze keek al wat raar naar ons en vroeg of we op iemand stonden te wachten. Ja, op de makelaar want we hebben een bezichtiging vandaag. Inmiddels was ons duidelijk dat zij in het desbetreffende huis woonde. “Maar dat kan helemaal niet, want alle bezichtigingen zijn verzet naar maandag…” Zei de eigenaresse van het huis.

Ik voelde de moed al in m’n schoenen zakken en dacht, daar gaan we weer hoor, weer een huis waar we onze zinnen op hebben gezet en wordt het weer door onze neus geboord!

Wij hadden niks gehoord over het verzetten van de afspraak en onze makelaar wist ook van niks. De eigenaresse belde voor alle zekerheid even met haar makelaar voor bevestiging. Na een over en weer van telefoons tussen de eigenaresse en onze makelaar bleek dat ze het kantoor had gebeld en de afspraak had verzet. Ik kon wel janken!

Gelukkig knoopten we nog even een praatje aan met de eigenaresse van het huis en mochten we even snel binnen kijken. In vogelvlucht hebben we het huis in ons opgenomen en stonden 10 minuten later alweer buiten na te praten. We besloten na het weekend een bod te doen.

Maandag waren er nog een aantal andere afspraken en is onze makelaar nog een keer voor ons gaan kijken. Ik was op dat moment al in Brabant met Ifan en Dafydd had een belangrijke afspraak op zijn werk die hij niet kon verzetten. Gelukkig hebben we een aankoopmakelaar in de arm genomen die dit soort dingen voor je kan oplossen. Woon je in Haarlem en ben je op zoek naar een eerlijke makelaar zonder al teveel praatjes? Kijk dan even bij Leef! Zij hebben voor ons de verkoop en aankoop gedaan en we zijn ontzettend tevreden!

En toen kwam het verlossende telefoontje…

Woensdagmiddag tegen 17:00 uur kwam het verlossende telefoontje van Dafydd dat ons bod geaccepteerd is en dat we het huis gekocht hebben! Ik kan je niet vertellen wat een last er van m’n schouders afviel! Het gevoel dat ik weer lucht kreeg en de stress en onzekerheid was in één klap verdwenen.

Alsof we hier 7 maanden op hebben gewacht en uiteindelijk is het alles wat we wilden hebben. Een grote tuin (60 m²), een ruime woonkamer, 4 slaapkamer met de mogelijkheid om een 5e te creëren. En misschien wel het aller fijnste is dat we niks aan het huis hoeven te doen. Misschien een likje verf hier en daar, maar dat heb je in elk huis. Voor de rest ziet alles er ontzettend goed uit en is het helemaal naar onze smaak.

Op mijn moeders verjaardag, 28 september, is de overdracht en krijgen we de sleutel. Alsof het zo had moeten zijn ♥

Onderstaande foto’s zijn van Funda.

We hebben een huis gekocht!

We hebben een huis gekocht!

We hebben een huis gekocht!

Editors note: Vanwege privacy heb ik de meest algemene foto’s gekozen. Zodra we verhuisd zijn en al onze spullen staan zal ik een artikel plaatsen waarin ik ons huis aan je laat zien! 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

4 Comments

 • Sabine

  Wat ontzettend leuk! Van harte gefeliciteerd! Ik weet nog goed hoe geweldig ik me voelde toen ik een huis kocht, echt een gevoel om nooit te vergeten. Geniet van de komende tijd met inrichten en alles en ik kijk uit naar de foto’s!
  Sabine onlangs geplaatst…Een Colombiaanse bruiloft: de fantastische rit in een chivaMy Profile

  27 juli 2016 at 15:59 Reply
 • Sas

  Oh wat een super fijn nieuws, gefeliciteerd! Ziet eruit als een super fijn huis. Ik weet nog wel hoe ik me voelde toen we dit appartementje hadden gekocht… Nu hoop ik toch binnenkort hetzelfde artikel als jouw te kunnen plaatsen…
  Sas onlangs geplaatst…Ik begon weer met Yoga en 5x tips waarom yoga jou juist zou kunnen helpenMy Profile

  28 juli 2016 at 10:22 Reply
 • Anneke

  Gefeliciteerd!!!!!! Zalig, hè?!
  En die inkomhal met die prachtige deuren! Het lijkt me een pareltje!
  Anneke onlangs geplaatst…#30DayBlogChallengeNL: bring it on! (Belgische versie ;))My Profile

  31 juli 2016 at 18:31 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: