Weekvlogs

Lovely Vlogs #6 | Ifan’s eerste zwemles!

Welkom bij deze nieuwe Lovely Vlog! Wij sloten de kerstvakantie in stijl af, ik bakten samen met Ifan thuis Transformers koekjes én had Ifan zijn eerste zwemles! Iets waar ik heel erg tegenop zag omdat ik bang was dat het niet goed zou gaan…

 

 

Weekend: Roast Chicken Bar & koekjes bakken

Op de laatste zaterdag van de kerstvakantie besloten we om uit eten te gaan. Ifan riep meteen dat hij naar de ‘Roast Checken Bar’ wilde! Dat vonden wij ook een goed plan, dus zo gezegd zo gedaan 🙂

De ‘Roast Chicken Bar’ is een ideale plek om met je kinderen uit eten te gaan. Ze hebben er van allerlei spelletjes liggen zodat je je kids kan entertainen terwijl je wacht op het eten. Het menu is lekker simpel, je eet er een halve of een hele kip 😉 Wij kiezen altijd voor drie halve kippetjes en dan twee porties frites. De ‘Fries The Roast’ moet je zeker proberen als je daar bent, te lekker!

 

Op zondag ging Dafydd hardlopen en hebben Ifan en ik de eendje, nou ja meeuwen, gevoerd. Daarna hebben we thuis Transformers koekjes gebakken. Dit pakje namen we mee uit Groot-Brittanië.

’s Avonds hadden Dafydd en ik onze wekelijkse Game Night. Een van mijn goede voornemen, één avond in de week niet suf op de bank zitten, maar samen aan tafel en kletsen of een spelletjes spelen.

 

Lovely Vlogs #6 | Ifan's eerste zwemles!

 

Week: Tandarts, Ifan’s eerste zwemles en genieten!

Maandag ging ik naar de tandarts, weer goedgekeurd voor een half jaartje. En dinsdag had Ifan zijn eerste zwemles. ’s Ochtend herinnerde ik hem eraan en begon hij te huilen: “Nee mama, ik wil niet op zwemmen!”. Je begrijpt dat ik er dus als een berg tegenop zag!

Lullen als Burgman zorgde ervoor dat Ifan er wel zin in had. Eenmaal aangekomen ging het verbazingwekkend goed! Omkleden en hup naar het zwembad. Alsof er ’s ochtends niks gebeurd was, liep hij naar de meester, kreeg hij zwembandjes om en ging op het randje zitten. De hele les heeft ‘ie een grote glimlach op z’n gezicht gehad om dat hij het zo leuk vond!

 

De rest van de week verliep lekker rustig en heb ik vooral lekker gewerkt. Ik deed nog wat kleine aanpassingen in m’n kantoor en genoot vooral van het ‘normale’ leven na alle verjaar- en feestdagen!

 

Abonneer je je ook op mijn YouTube kanaal?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: