(Kids) Fashion

Say hello to, mijn nieuwe favoriete tas!

Het gevoel van een nieuwe tas aan je schouder, hoe fijn is dat?! Mijn oude favoriete tas was wel toe aan een vervanger, dus maak kennis met mijn nieuwe favoriete tas 😉

Een nieuwe favoriete tas

Op een van mijn eerste tripjes naar Wales kocht ik bij Next een heel fijne, en ook echt favoriete tas. Het was een cross body tas in het licht bruin. Er zaten aan de zijkant tassels ter decoratie. Deze tas is inmiddels nu wel zeker zo’n 5 jaar oud en was wel toe aan vervanging. De randen begonnen te slijten en de achterkant van de tas was verkleurd door het dragen tegen jeans.

Dus ik ging op zoek naar een vervanging. Deze mocht ik uitzoeken bij Brandfield. Ik vond het belangrijk dat er in deze tas makkelijk mijn portemonnee, telefoon en een klein etuitje voor wat losse spulletjes zou passen. Daarnaast wilde ik graag een duurzamer model, dus het liefste van leer.

Bij Brandfield hebben ze een enorme collectie aan tassen en accessoires, dus daar moest ik wel slagen 😉

Meer bezig met duurzaamheid

Een paar weken geleden heb ik mijn kledingkast helemaal opgeruimd omdat hij gewoon uitpuilde met spullen. Het was best wel schandalig hoeveel ik eruit heb gehaald wat ik niet meer draag of wat ik niet meer bij mij bindpassen. Een deel van deze items heb ik verkocht op Instagram. Zo hoefde ik niet zoveel weg te gooien en had iemand anders er nog plezier van. En was het daarnaast ook nog een wat duurzamere manier!
Ik besloot toen ook dat ik zelf meer duurzame item wil kopen. Meer echt goede, tijdloze items in plaats van kwantiteit.

Terug naar de tas 😉 Ik was aan het struinen en kwam dit kekke modelletje van Cowboysbag tegen. Het is precies het model wat ik graag wil, hij is van leer en lijkt op m’n oude tas. Daarnaast is hij niet te groot en past alles erin wat ik dagelijks meeneem. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe favoriete tas!

In het assortiment van Cowboybag vind je vooral leren tassen. Ze hebben allemaal een stoer uiterlijk met een vrouwelijke touch. Ik heb zelf al jaren een andere tas van Cowboybag en de kwaliteit van de tassen is echt héél goed!

Een extra rugzak voor Ifan

Ook was ik op zoek naar een extra rugzak voor Ifan. Hij heeft één rugzak voor school, maar ik vind het wel fijn als hij er twee heeft zodat we kunnen wisselen en kunnen wassen. Ook hier was ik op zoek naar een model wat nog een langere tijd mee zou kunnen.

Ik heb gekozen voor een Eastpak rugtas. In mijn tijd, toen ik naar de middelbare school ging, waren Eastpak tassen de dikke sh*t. Buiten dat waren het stevige rugzakken van een goede kwaliteit. Het zijn normaal formaat rugzakken dus kunnen jaren mee! Mijn oudere Eastpak rugzak gebruiken we nu nog wel eens als we een dagje op pad gaan.

Je kan allerhande printjes kiezen bij de rugzakken. Van bloemen- en luipaard print tot leer en satijnen stof. Daarnaast kan je natuurlijk niet alleen maar rugzakken kopen, wie kent de iconische heuptasjes nou niet?

Toen ik deze leukerd tegenkwam met dat blauw en geel, waren zowel Ifan als ik verkocht! Ifan is helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar 🙂

Ben jij bezig met duurzaamheid en let je hierop bij het aanschaffen van nieuwe producten?

Veel liefs, Charlotte 💕

You may also like

1 Comment

 • Heidi

  • Super mooie handtas is het, vooral de kleur is echt mooi.
  • Ik ken ze nog die heupzakjes heb nog zo een gehad..
  • En een rugzak heb ik der ook nog van gehad, toen was dat echt in.
  Heidi onlangs geplaatst…The masked singer #5My Profile

  25 oktober 2020 at 19:15 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: