Persoonlijk

Persoonlijk | Een knipoog op de fiets ;-)

Dinsdag ging ik met een vriendin lunchen in de stad. ’s Ochtend was ik alleen thuis dus voldoende tijd om mijn haar en make-up goed te doen. Ik voelde me mooi en aantrekkelijk.

Op de (mama!) fiets onderweg naar het restaurant kreeg ik toch zomaar een dikke vette knipoog van een goed uitziende man die me tegemoet fietste.

Wat is dat toch een heerlijk gevoel! Dat je zelfs als je een kind hebt gehad en bent getrouwd toch nog in trek ligt bij het andere (of hetzelfde natuurlijk) geslacht. Het geeft je ego en zelfvertrouwen een instant boost! Wat zo het leven anders saai worden, zo zonder glimlachjes en knipogen van ‘vreemde’… Deze meneer weet niet wat hij teweeg brengt met een simpele glimlach en knipoog. So thanks, sir! You made my day 🙂

Bij deze roep ik alle (single) mannen op om af en toe is een keertje naar een vrouw te knipogen, ook al heeft ze een trouwring en een mamafiets, het doet ons goed!

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: