Interieur, Video & Vlog

Video | Een kijkje in ons huis!

House Tour

Altijd al willen zien hoe ons huis er van binnen uitziet? Dit is je kans! Ik maakte een video van ons (opgeruimde!) huis 🙂

We hebben de afgelopen weken veel opgeruimde, schoongemaakt en geklust in het huis en het is nu eindelijk klaar! Dit was natuurlijk niet zonder reden, ik ben namelijk niet zo ontzettend grote fan van schoonmaken 😉

De reden voor deze grote schoonmaak is dat wij ons huis gaan verkopen!

Op de dag dat ik dit filmpje maakte zijn er foto’s gemaakt voor de verkoop. Het is nu nog even wachten tot we alle documenten hebben verzameld en dan gaan ‘ie de markt op! Ik vind het super spannend!

Dit is het eerste koophuis waarin we hebben gewoond en nu dus de eerste keer dat we een huis gaan verkopen. Mocht je nog op zoek zijn naar een fijne en lichte woning waar je zo in kan? Misschien is ons huis dan wel iets voor jouw 😉

Binnenkort zal het huis ook online staan op Funda. Tegen deze tijd zal ik de link in een artikel met jullie delen!

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: