Interieur

Een fijne werkplek in huis! | Interieur Inspiratie

Vanaf het moment dat ik begon met bloggen ben ik op Pinterest aan het speuren naar een mooie werkplek. Helaas hadden we in ons oude huis geen plek om ergens een bureau neer te zetten. Maar in ons huidige huis heb ik een volledige kamer als kantoorruimte waar ik een fijne werkplek heb kunnen creëren!

Ik ben gek op gouden details en een rustige, neutrale omgeving. Veel wit, een opgeruimd bureau (tikkie neurotisch) en organisatie! Het bureau voor mijn fijne werkplek a.k.a. thuiskantoor was snel uitgezocht.

Een fijne werkplek in huis! | Interieur Inspiratie

Afbeelding Shutterstock

Inhoudsopgave

De juiste verlichting

De juiste verlichting is ontzettend belangrijk voor een fijne werkplek. Niks is vervelender wanneer je niet goed kan zien omdat het té licht of juist té donker is.

Op de website lampenzo.nl heb ik veel inspiratie op kunnen doen naar wat ik eigenlijk wilde. Ik koos voor spotjes aan het plafond en een mooie koperen bureaulamp voor extra licht tijdens de avonduren.

Een fijne werkplek in huis! | Interieur Inspiratie

Afbeelding Shutterstock

Een mooi kleed

Omdat ik altijd koude voeten heb leek het me fijn om een mooi kleed te zoeken. Daarnaast dempt dit ook het geluid van een rollende bureaustoel én is het beter voor je vloer.

Ik had al een beetje rondgekeken maar ik wilde niet zo’n standaard grijs of beige kleed. Ik stuitte op de website van Sukhi. Zij verkopen handgemaakte kleden direct van de makers uit Nepal, Turkije, India en Marokko. Op de website kan je zien dat elk land zijn eigen stijl heeft in kleden.

Ik werd meteen verliefd op de bolletjeskleden uit Nepal. Maar deze leken met niet al te handig met een rollende bureaustoel. Toen viel mijn oog op het Beni Ourain kleed. Dit kleed is gemaakt in Marokko met de fijnste wol ter wereld. Het is een mooie zachte en lichte kleur met een wybertjes patroon in het midden. Dit kleed zou goed passen bij mijn rustige en overzichtelijke werkplek!

Een fijne werkplek in huis! | Interieur Inspiratie

Afbeelding Shutterstock

Bureau Accessoires

Ik koos voor doorzichtige acryl bureau accessoires. Dit heeft een neutrale look en is ook nog eens mooi op te zien. En natuurlijk ook praktisch 😉

Dit heb ik aangevuld met verschillende accessoires in meerdere kleuren. Omdat de basis vrij neutraal en wit is kan je juist met kleurrijke accessoires werken.

Heb jij thuis ook een fijne werkplek?

Veel liefs,
Charlotte 💖

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

3 Comments

 • Interieur Inspiratie | Een lichtplan voor jouw huis | Lovely Charlotte

  […] heb je sowieso in elke ruimte van je huis verlichting nodig om te kunnen lezen, koken of werken. Dit wordt dan ook basisverlichting genoemd. Hiermee begin je bij het maken van een […]

  15 januari 2018 at 20:00 Reply
 • Nikki -Sukhi.nl

  Ah super leuk! Mooi geschreven:) Heel erg bedankt!

  Groetjes, Nikki

  22 juni 2019 at 12:24 Reply
 • sammie

  De bolletjes kleden heb ik al vaker gespot op blogs, mooi idee ook dat ze rechtstreeks gekocht worden bij de makers.

  22 juni 2019 at 16:04 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: