Lovely Pictures

Lovely Pictures #5 | Lammetje, Ducktales en Twix

De vakantie is weer voorbij en iedereen is weer beter, dus dat betekent dat alles weer ‘normaal’ is. Ifan naar school en Dafydd en ik weer aan het werk. Maandag kwam er bij Ifan in de klas een lammetje op bezoek,  woensdag gingen Ifan en ik naar Hilversum voor het launch event van Ducktales! Had Ifan nog een feestje, gingen we uit eten en kreeg ik een heerlijk perspakkertje binnen!

 

Inhoudsopgave

Maandag

Dafydd vertrok in alle vroegte naar Schiphol om voor z’n werk een dagje op en neer te vliegen naar Genève. Ifan was weer helemaal beter dus die ging weer naar school en ik ook weer aan het werk. Nou ja, vooral veel mails doen. Ik ben zo’n beetje de hele dag bezig geweest met het ‘opruimen’ van mijn mailbox 😮

’s Avonds wel weer sporten. Mijn trainer Floris kwam vandaag naar mij toe omdat Dafydd op zakenreis was. In plaats van boksen deden we een keer een HIIT training. En dat heb ik geweten in de dagen erna!

 

Ook kreeg ik nog een heel leuk perspakkertjes binnen van Twix. Een box gevuld met allemaal lekker #lovemyjob!

 

Dinsdag

Dinsdagochtend kwam Fleur eerst mijn kant op en reden we samen door naar Utrecht voor Trademart. Trademart is een speelgoed beurs waar we naartoe gingen om de nieuwste trends te ontdekken. We hebben samen een gezellige dag gehad en veel leuks gezien!

 

 

’s Middags haalde ik Ifan op van school, dronken en aten we wat thuis en ging we weer door naar zwemles. Toen we om 18:00 uur thuis kwamen stond het een al op tafel, heerlijk ♡

 

Woensdag

’s Ochtends ging ik lekker thuis aan de slag en ’s middags reden Ifan en ik samen naar Hilversum. We waren namelijk uitgenodigd voor het launch event van het vernieuwde Ducktales. Voor mij puur jeugdsentiment!

 

 

Van een echte Disney tekenaar leerden we hoe we Donald Duck konden tekenen, er was wat lekkers te snoepen en drinken voor alle kinderen en we keken twee afleveringen van de nieuwe serie van Ducktales! Deze zijn vanaf nu elk weekend om 8:45 uur op Disney Channel te zien!

 

 

Na de afleveringen kregen we ook nog een echte Ducktales goodiebag mee naar huis. Samen met Fleur en Miriam hebben we nog bij McDonalds gegeten voordat we weer naar huis gingen. Fleur en haar dochters reden met ons mee en werden bij ons weer opgehaald door haar man.

 

Donderdag

Eindelijk weer eens een normale werkdag! Ik was weer redelijk bij en heb lekker gewerkt. Iets wat ik de afgelopen twee weken echt gemist had. Op kantoor achter de computer flink doorwerken en dingen afmaken, heerlijk! Maar dus geen foto’s gemaakt…

Donderdagavond was de eerste avond dat we samen weer aan tafel aten op een normale tijd 😉 De laatste weken zijn zo druk en chaotisch geweest dat dit er bijna niet van gekomen is. En dat zijn juist de dingen die ik zelf zo belangrijk en waardevol vind.

 

Vrijdag

Dafydd bracht Ifan naar school en ik besteedde net even wat extra aandacht aan man ooglook. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met het creëren van nieuwe looks 🙂

 

 

’s Middags deden Ifan en ik wat boodschappen en kochten we doppinda’s een cadeautje voor vriendinnetje Pem. Zij vierde zaterdag haar feestje waar Ifan voor uitgenodigd was.

Thuis hebben we samen pinda’s gegeten en rustig aan gedaan. Ik merkte toch wel dat Ifan een hele week goed ziek is geweest, zo’n hele week weer naar school hakt er dan toch aardig in.

 

 

Zaterdag

Rond 7:30 uur waren we beneden. Ifan en Dafydd gingen Skypen met Wales en na het ontbijt ben ik boven naar m’n kantoortje gegaan om te werken. Het is zo’n routine geworden dat we dit op zaterdag doen en ik vind het ook heel handig.

 

 

’s Middags had Ifan dus het feestje van Hem, ze gingen bowlen. We zetten Ifan af bij Bizon Bowling en reden samen door naar het reisbureau om wat informatie over zomervakanties in te winnen. We gingen naar huis met een hele stapel boekjes. Je snapt dus wat wij zaterdagavond hebben gedaan!

 

 

Een tijdje geleden kreeg ik een setje van TYGO & vito. TYGO & Vito is een vrolijk, makkelijk te dragen en betaalbaar jeansmerk. Speciaal voor jongens in de maat 92 t/m 152. Naast dat TYGO & vito een leuk merk is steunt het ook nog SOS Kinderdorpen. Voor mij is dat een ontzettende meerwaarde!

Ifan kreeg een jeans en een t-shirt met lange mouwen. Hij heeft de kleding nu al een aantal keer gedragen en het is ook al een aantal keer in de was geweest. De spijkerbroek blijft mooi in model en droogt zonder al te veel kreukels. De print op het shirt blijft ook mooi, krijg geen scheurtjes en de kleuren blijven hetzelfde als toen het nieuw was! Om eerlijk te zijn, ik vergeet altijd de dingen binnenstebuiten te wassen, dus dat zegt wel wat 😉

 

 

Zondag

Wederom waren we rond 7:30 uur beneden. We ontbeten met croissants en verse sap, lekker! De hele dag hebben we lekker rustig aan gedaan en zijn we lekker binnen gebleven. ’s Middags is Dafydd gaan hardlopen en tegen 17:00 uur vertrokken we op de fiets richting het restaurant.

 

 

Omdat we in de vakantie allemaal zo ziek zijn geweest hebben we niks leuks kunnen doen met z’n drieën. Daarom besloten we om vandaag lekker uit eten te gaan bij de Italiaan.

 

 

We hebben alle drie ontzettend lekker gegeten en gingen rond 18:30 uur met een volle buik naar huis. Thuis legde we Ifan op bed en hebben we samen nog een spelletjes gedaan.

 

 

Had je al gezien dat er een heel leuke winactie op Facebook staat? Je maakt kans op € 25,00 shoptegoed bij Powerbankcenter.nl!

 

 

Hoe was jullie week? Is Ducktales ook jeugdsentiment?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

3 Comments

 • Lisanne Bons

  De Ducktales vond ik echt zo super leuk. Moet ook wel een beetje wennen aan deze nieuwe versie.

  14 maart 2018 at 00:12 Reply
 • Sylvia - alovelyadventure

  Wat een leuke week! Hier in spanje zijn de ducktales al een tijdje op tv. Moet er echt aan wennen. Het is jammer genoeg niet hetzelfde als vroeger. (Eerlijk gezegd vond ik die van vroeger leuker) oeh pizza is altijd een goed idee. Heerlijke week weer gewenst!

  14 maart 2018 at 12:08 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: