(Kids) Fashion, Persoonlijk

Ik doe mee met de Soulstyling Club, jij ook?

Heb jij het gevoel dat je maar wat doet qua kleding en dat je niet precies weet wat je nou wel of niet aan moet trekken? Ik heb dat dus ook. Maar ik heb iemand gevonden die me hierbij gaat helpen, de Soulstyling Club!

 

Persoonlijke stijl

Sinds ik moeder ben geworden van een prachtige zoon, ben ik veranderd. Natuurlijk verandert je lichaam, maar ik doel meer op een ander vlak. Ik wil graag serieus genomen worden en wil een zekere mate van volwassenheid uitstralen.

 

Ik doe mee met de Soulstyling Club, jij ook?

 

Ik ben op relatief jonge leeftijd (nog nét geen 23) moeder geworden. Intens blij en gelukkig waren we, maar er kwam ook een stuk onzekerheid om de hoek kijken. Hoe erg ik het ook probeerde om het niet te doen, ik vroeg me toch af wat andere mensen van me vonden.

Voor mij is kleding een belangrijk aspect in mijn leven. Als ik de verkeerde schoenen aan heb – die ik niet vind passen bij de rest – kan ik me daar de hele dag een beetje ongemakkelijk in voelen.

 

Ik doe mee met de Soulstyling Club, jij ook?

 

Ik vind het lastig om mijn kleding aan te passen aan wat ik wil uitstralen. Ik houd van een klassieke stijl, maar wil niet te ouderlijk overkomen. Ik wil een jonge, hippe moeder zijn waarvan andere zeggen: “Hé, die ziet er altijd goed en stijlvol uit!”. Dat hoeft niet perse in het zwart te zijn, maar dat kan ook met een ripped jeans en sneakers. Ik weet alleen niet zo goed hoe ik dit moet combineren en me er fijn in moet voelen.

 

Ik doe mee met de Soulstyling Club, jij ook?

 

Soulstyling Club

Op Facebook kwam ik Soulstyling tegen. Soulstyling is opgericht door Karin Frénay. Karin is een imago stylist en personal shopper. Haar passie voor mode en haar doel om andere een goed zelfbeeld te geven heeft ze gecombineerd in haar bedrijf Soulstyling. Soulstyling biedt offline en online diensten om je te helpen bij het vinden van de juiste kleding en hierdoor een goed (zelf)beeld te krijgen.

Ik start in januari met de online cursus bij de Soulstyling Club. Tijdens dit jaar krijg ik wekelijks updates met leermateriaal en filmpjes. Daarnaast worden er door het jaar heen uitjes en events georganiseerd.

Ik leer hier om mijn persoonlijke stijl te ontwikkelen, een slimme garderobe op te bouwen en mijn uitstraling verbeteren.

Heel erg veel zin in en ontzettend benieuwd!

Lijkt jouw dit ook wel wat? Dan is dit je kans! In de maand januari kan je gratis (!!!) de Soulstyling Club proberen. En daarnaast mag ik je een korting aanbieden van € 30,00 op een jaarabonnement van € 147,00. De kortingscode: charlottesoulstylingclub2016 is geldig tot het einde van 2016.

 

Afbeelding Flatlay en Dress to Impress afkomstig van Shutterstock.

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: