Mama & Kids

Review | Onvergetelijke avonturen met Disney on Ice!

Gisteren was het eindelijk dan zover, we mochten weer gaan genieten van een fantastische Disney on Ice show! Dit keer waren we voorbereid en gingen we op tijd weg. Even dreigden alles toch nog in het water te vallen…

Maar gelukkig viel het allemaal mee! Op het moment dat we nét onderweg waren (15:30 uur), bleek er ineens een enorme file te ontstaan 😱

Gelukkig konden we een alternatieve route nemen, hadden we nog tijd om even rustig te eten bij de McDonald’s en waren we ruim op tijd bij Ahoy!

Review | Onvergetelijke avonturen met Disney on Ice!

Onvergetelijke avonturen met Disney on Ice!

De show begon met Mickey, Minnie, Donald en Goofy. Net zoals afgelopen jaar waren zij de rode draad door het verhaal en kondigden zij de volgende act aan.

Wat anders was dan vorig jaar, is dat er meer verschillende kortere stukjes waren. Vorig jaar bestond de show uit vier acts en nu waren het er dus een stuk meer. 

Zo kon je genieten van The Lion King, Sneeuwwitje, Alladin, de Kleine Zeemeermin, Rapunzel, alle Disney prinsen en prinsessen, Toy Story, Finding Dory en met als laatste Frozen. 

Onze favoriete stukjes

Mijn favorieten van deze Disney on Ice show waren The Lion King en Alladin. Maar dat zijn immers ook mijn favoriete Disney films, dus ook niet zo gek 😉

Ifan vond alles leuk, maar was enorm onder de indruk van de olifant bij Alladin en van Olaf.

Parkeren bij Ahoy

Voor € 13,00 kan je bij Ahoy parkeren. Er is voldoende ruimte en het is vooral heel erg gemakkelijk. Het is overdekt, zit aan Ahoy vast en je bent binnen een paar minuten vanaf de zaal bij de auto.

Vooral heel fijn wanneer de kinderen moe zijn en geen zin meer hebben om nog een stukje te lopen door de kou.

Kaarten en prijzen

Tickets voor Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice zijn al verkrijgbaar vanaf € 18,-. Bezoek DisneyOnIce.nl voor meer informatie over de show en ticketverkoop.

Ben jij wel eens naar Disney on Ice geweest?

Veel liefs,
Charlotte 💕

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: