Mama & Kids

Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

Gisteren middag vertrokken we al vroeg richting Rotterdam. We hadden namelijk al een heel tijdje de tickets voor Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden en keken er erg naar uit! Op tijd van huis weg zodat we ons niet druk hoefde te maken over de files, boy were we wrong…

 

Inhoudsopgave

File, file en nog eens file!

Wat een drama op de A4 en in het centrum van Rotterdam! Uiteindelijk waren we nét op het nippertje op tijd binnen. Maar we waren er en konden gaan genieten!

Ifan vond het in de eerste instantie erg spannend en wilde eigenlijk rechtsomkeert toen we de zaal binnen kwamen. Het was natuurlijk donker en de muziek was redelijk hard, en Ifan is gewoon niet zo’n held 😉 We hebben hem toen snel naar onze plekken gedragen en toen we eenmaal zaten was het helemaal prima.

Tip van mij, ga op tijd van huis weg! Wij hebben er dus bijna drie uur over gedaan met een tussenstop van 20 minuutjes om de grote, gele ‘M’ te bezoeken.

 

Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

 

Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

Het spektakel begon met Mickey, Minnie, Donald en Goofy. Zij waren de rode draad door het verhaal.

De show is opgedeeld in vier verschillende Disney verhalen. Als eerste Tot Story 3, toen was het de beurt aan de Kleine Zeemeermin, na een korte pauze (genoeg tijd om even te plassen en wat lekker te halen) gingen we door met Cars en als afsluiting was daar Frozen.

De verhalen zijn gelijk aan de films, maar het zijn uiteraard de beknopte versies. De Kleine Zeemeermin was voor mij de ultieme favoriet en een feest der herkenning. Diep in de zee, diep in de zee… Ifan vond vooral Cars en Frozen erg leuk. En dan met name Olaf die smelt.

 

Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

 

Een absolute aanrader!

Wij waren nog nooit bij een Disney on Ice show geweest dus werden compleet verrast door alles. Ik had bijvoorbeeld verwacht dat het ijs en de zaal een stuk groter zou zijn. Maar ik was stiekem wel een beetje opgelucht toen ik zag dat het een wat kleinere en intieme setting was 🙂

Ifan (en wij ook!) vond het fantastisch. Het blijft verbazingwekkend om te zien hoe de schaatsers de mooiste sprongen op het ijs maken. De aankleding is geweldig, de special effect zijn erg leuk en er is meer dan voldoende personeel aanwezig om alles in goed banen te laten verlopen!

 

Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden

 

Wil jij ook naar deze betoverende show?

De Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden show is te zien in Rotterdam (Ahoy 15-17 december), Utrecht (Jaarbeurs 22-26 december) en Amsterdam (RAI 28-30 december). De tickets zijn nog verkrijgbaar en te koop vanaf €18,- Voor meer informatie kijk op DisneyOnIce.nl of om direct kaartjes te kopen op Ticketmaster.

 

Mocht je nog naar de show toe gaan, heel veel plezier!

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

2 Comments

 • Lovely Pictures | Een december vol feest! | Lovely Charlotte

  […] gingen we rond een uurtje of 4 op weg richting Rotterdam voor Disney on Ice presenteert Betoverende Werelden! Wat een drama was het op de weg We hebben er uiteindelijk 3 uur over gedaan, met een kleine […]

  9 januari 2018 at 20:25 Reply
 • Review | Onvergetelijke avonturen met Disney on Ice! | Lovely Charlotte

  […] show begon met Mickey, Minnie, Donald en Goofy. Net zoals afgelopen jaar waren zij de rode draad door het verhaal en kondigden zij de volgende act […]

  16 december 2018 at 12:27 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: