Mama & Kids

Dierentuin voor kinderen: Dierenrijk

Afgelopen week heeft Ifan een weekje bij opa & oma gelogeerd. Op zaterdag brachten wij hem weg.
Op zondagavond zijn we lekker met z’n tweetjes uit eten geweest en op maandag hebben we Koningsdag gevierd.
Dinsdagochtend vertrok manlief naar Londen voor een congres en ben ik ook naar m’n ouders vertrokken.

Gelukkig was het donderdag mooi weer en zijn we naar de dierentuin gegaan. Mijn ouders wonen in Geldrop dus kozen we voor Kinderdierentuin Dierenrijk in Nuenen.

 
Deze dierentuin staat aangeschreven als dé kinderdierentuin. Dit was het ook zeker!
De dierentuin is niet te groot, makkelijk te lopen voor zelfs de kleinste. Langs de route staan ook veel bankjes dus alle tijd om even uit te rusten of even iets te eten/drinken.

Er zijn door de dag een aantal shows die je kan bekijken. Wij zijn naar een meet & greet met de dieren, olifanten- en zeehonden show geweest. Er is veel interactie met de kinderen tijdens deze shows. Ze mogen meehelpen en de dieren aaien etc. De verzorgers weten ook hoe ze met kinderen moeten omgaan en doen niks zomaar. 

Daarnaast zijn er ook veel speeltuinen aanwezig. Bij elke speeltuin stond tevens een springkussen. Aan het begin van de dierentuin stonden zelfs twee stormbanen. 

 
De speeltuinen zijn ontzettend leuk alleen is dit ook meteen het minpuntje. Als je binnenkomt in de dierentuin is het eerste wat je ziet een grote speeltuin. Daarna kom je langs de stormbanen.
Het eerste wat Ifan zei is: “Ik wil naar de speeltuin!”. Dan is het (in het begin) toch wel lastig om hem mee te krijgen naar de dieren en hem daar vooral in te interesseren. 

Na een stukje lopen kwamen we weer een speeltuin tegen, we hebben hem toen ook lekker even laten spelen. Daarna zijn we weer verder naar die rest van dieren gegaan. Dit was een prima oplossing, Ifan was tevreden en wij ook!

 
Zijn jullie al eens in deze dierentuin geweest? Welke dierentuin vinden jullie ook een aanrader? Laat het me weten!

Liefs, Charlotte ♥

 

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

[do_widget id=simple-social-icons-4]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: