Persoonlijk

De vrouwen van de huishoudbeurs

Na een dagje shoppen met een vriendin in Amsterdam, stond ik op het perron te wachten op de trein richting Haarlem. En daar stonden ze, de vrouwen van de huishoudbeurs…

Bepakt en bezakt stonden ze ook op de trein te wachten. Ze moesten naar Beverwijk. Een tikkie volks en onder hevig gediscussieer waar perron 14a nu eigenlijk was. Ze zagen vak F staan, dus dan moesten ze toch de andere kant op. De ene was nog een sigaret aan het roken toen de trein klaar stond. “Flikker op, ik ga echt niet op je wachten hoor!” riep een van de dames richting haar nog rokende medepassagier. “Dadelijk vertrek ‘ie nog zonder ons!” Het was vijf voor half acht en de trein zou pas om vijf over half acht vertrekken. Ik viel deze dame maar even bij en zei dat ze nog genoeg tijd had, de trein zou pas over tien minuten vertrekken. Ik kon het ook niet laten om ze even te corrigeren over de perrons. Het had niks met de vakken te maken, maar met de zijde van het perron. “Kan je ons niet even een lessie geven daarin, want die mutsen hebben geen idee waar ze naartoe moeten!” vroeg ze me. Ik stapte de trein in en ging in dezelfde coupé zitten als de huishoudbeurs vrouwen.

Natuurlijk was het tijd om elkaars huishoudbeurs aankopen even grondig te inspecteren. “Heb jij dat verrassingspakket van twintig euri gekocht?” vroeg een van de vriendinnen verontwaardigd. “Laat is zien wat wat erin zit!” vroeg ze met toch wel enige opwinding. Onder luid gejoel werd het pakketje uitgepakt. Het eerste wat erin zat waren handboeien “Oeh, je krijgt het nog druk vanavond!” Daarna werd er nog een dildo en een pornofilm omhoog getoverd. “Nou, je moet dus echt aan de slag vanavond!” gilden de vrouwen. De rest van de coupé genoot lekker mee.

Er werden volop selfies gemaakt, de emailadressen vlogen in het rond en er werd ook nog uit volle borst gezongen. En wie wilde mocht de foto met Thomas Berge zien.

De treinrit was alles behalve saai, maar ik was toch ook wel weer blij toen ik in Haarlem Spaarnwoude uit de trein stapte, de stilte in van het bijna verlate station.

 Meer zien van Lovely Charlotte? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

17 Comments

 • Simpel, met een snufje liefde

  Hahah de vrouwen gaan helemaal los! Ik zie het helemaal voor me. Ik zou in een deuk liggen maar ook heel blij zijn als ik thuis zou zijn. Haha het geheime leven van de huishoudbeurs vrouw.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Brief aan mijn 7 jarige jongens.My Profile

  25 februari 2016 at 08:26 Reply
 • Marjolein

  Hahaha, grappig! Ik moet er zelf niet aan denken, maar misschien loop ik wel heel veel leuks mis 😉
  Marjolein onlangs geplaatst…Hippe en betaalbare sweaters voor jongensMy Profile

  25 februari 2016 at 08:31 Reply
 • Jeske

  Hahaha, zo herkenbaar… Geweldig geschreven. Die roltassen ook altijd… 1 x naar de 9 maanden beurs geweest. Dat was ook de laatste keer. Fijne dag!

  25 februari 2016 at 08:55 Reply
 • sammie

  Oh het klinkt alsof die vrouwen na maanden eindelijk weer eens een dagje samen los waren gegaan haha. Het station en perron verhaal zou ik overigens ook niet begrijpen, ik heb geen verstand van het openbaar vervoer 🙂

  25 februari 2016 at 09:24 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ja, echt hé! Haha, ik heb jaren van Brabant naar de randstad gereisd met het OV. Dan weet je het onderhand wel 😉

   25 februari 2016 at 09:51 Reply
 • Mariska

  Spaarnwoude is ook wel echt een verlaten station, vind die hoge brug zo eng xD Maar ja, sommige types die naar de huishoudbeurs gaan … dan hoef je je niet te vervelen in de trein, om het maar even zo te zeggen.
  Mariska onlangs geplaatst…Outfit | een beetje lenteMy Profile

  25 februari 2016 at 13:14 Reply
 • Elaintje

  Haha, mijn vriend klaagde ook al over gillende vrouwen in de trein. Toen ik vroeger in Amstelveen woonde wilde ik die periode van de huishoudbeurs ook het liefste vermijden. Toch ben ik er zelf ook een keer geweest hoor haha.
  Elaintje onlangs geplaatst…Een dagje ploggenMy Profile

  25 februari 2016 at 18:12 Reply
 • Heidi

  Tja misschien een domme vraag maar wat is huishoudbeurs vrouw??
  Wauw zo super die vrouwen hoe ze tegen elkaar bezig zijn.

  25 februari 2016 at 20:10 Reply
 • Nicky

  Wat heb je toch een typische mensen op de wereld. Af en toe is het denk ik wel heel grappig om met zulke mensen in de trein te zitten maar soms dan ben je ook opgelucht dat je er vanaf bent. 🙂

  25 februari 2016 at 21:04 Reply
 • Bianca Schrijft

  Ooit ben ik 1x naar de huishoudbeurs geweest. Dat was serieus 1x te veel. Dan loop je de hele dag tussen die vrouwen, wat was dat erg.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Het verlangen naar een onbezorgde zomer.My Profile

  26 februari 2016 at 06:45 Reply
 • Jamey

  Haha geweldig! Ik ga morgen een kijkje nemen

  26 februari 2016 at 10:29 Reply
 • Jildou

  Ik heb het idee dat die huishoudbeurs iets is wat elke vrouw ooit eens gedaan moet hebben in haar leven. Niet omdat het zo fantastishc is, maar het lijkt me gewoon echt onwijs grappig. Misschien iets voor op de bucketlijst 🙂

  26 februari 2016 at 19:57 Reply
 • Nadia

  Ja, precies, voor op de Bucket lijst direct achter de Erotiek beurs.

  28 februari 2016 at 00:18 Reply
 • Froukje | Pittig kort bij de Huishoudbeurs | Lovely Charlotte

  […] die er nog nooit geweest zijn en de huishoudbeurs enkel kennen van ‘horen zeggen’ denken aan louter huishoudartikelen. […]

  13 maart 2019 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: