Mama & Kids

Dé Playmobil bruiloft in Oud Valkeveen!

Afgelopen week waren wij getuigen van hét huwelijk van het jaar, namelijk de Playmobil Bruiloft van de Ridder en de Prinses! Wij vierden dit feest bij speelpark Oud Valkeveen in Naarden.

 

 

PLAYMOBIL

2016 was het jaar van de P’s bij PLAYMOBIL! Ponypark, Politie, Porsche en Prinsessen, voor ieder wat wils!

Naast de P’s werden er ook verschillende andere nieuwe lijnen geïntroduceerd. De cruise, een geheel vernieuwde luchthaven met brandweer en de Romeinen en Egypte. Bij PLAYMOBIL wordt er goed nagedacht over de vormgeving van het speelgoed. De figuren zijn 7,5 centimeter groot en passen perfect in een kinderhand.

Het speelgoed is ontwikkeld om zowel de fantasie van kinderen te prikkelen als om het spelend leren te bevorderen. De fijne motoriek en sociale vaardigheden van een kind worden middels dit speelgoed gestimuleerd.

PLAYMOBIL bestaat inmiddels alweer ruim 40 jaar! In 1974 kwamen de eerste figuren op de markt, de ridder, indiaan en een bouwvakker. Ondertussen is er veel veranderd en zijn er per jaar zo’n 30 speelwerelden te verkrijgen.

 

 

Dé PLAYMOBIL Bruiloft van het jaar!

Dit jaar was het de beurt aan de bruiloft. Deze nieuwe speelwereld werd geïntroduceerd middels een spectaculaire bruiloft in Speelpark Oud Valkeveen. En wij mochten aanwezig zijn! En dat niet alleen, kinderen konden voor één dag trouwen met wie ze wilden. Ifan wilde heel graag met mij trouwen, dus hebben we elkaar die middag het ja-woord gegeven ♥

 

 

Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen in Naarden heeft sinds vorig jaar een heus PLAYMOBIL speelplein geopend. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen met PLAYMOBIL terwijl de papa’s en mama’s even genieten van een rustig momentje met een kopje koffie!

 

 

Ik vind Speelpark Oud Valkeveen een ideaal dagje uit voor het gezin. Er zijn voldoende attracties voor de kleintjes maar zeker ook uitdaging voor de oudere kinderen. Speel in één van de vele speeltuinen, spring op trampolines of op een springkussen, ga in de draaimolen of voor de echte waaghalzen een ritje in de achtbaan!

Daarnaast is de toegangsprijs ( € 9,95 p.p.) erg schappelijk. Er is voldoende gelegenheid om ergens je (zelf meegenomen) eten op te eten.

We hebben een ontzettend leuke dag gehad en genoten van alles wat Oud Valkeveen te bieden heeft!

De PLAYMOBIL Bruiloft sets zijn vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

 

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

 • Myrthe

  Leuk dat zoiets bestaat!

  20 mei 2017 at 18:31 Reply
 • Lovely Pictures #26 | Oud en Nieuw en spelletjes! | Lovely Charlotte

  […] window._wpemojiSettings = {"baseUrl":"https://s.w.org/images/core/emoji/2.2.1/72×72/","ext":".png","svgUrl":"https://s.w.org/images/core/emoji/2.2.1/svg/","svgExt":".svg","source":{"concatemoji":"http://lovelycharlotte.nl/wp-includes/js/wp-emoji-release.min.js?ver=4.7.5"}}; !function(a,b,c){function d(a){var b,c,d,e,f=String.fromCharCode;if(!k||!k.fillText)return!1;switch(k.clearRect(0,0,j.width,j.height),k.textBaseline="top",k.font="600 32px Arial",a){case"flag":return k.fillText(f(55356,56826,55356,56819),0,0),!(j.toDataURL().length Vorig Artikel Dé Playmobil bruiloft in Oud Valkeveen! […]

  23 mei 2017 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: