Mama & Kids

De Mommy Musthaves van Lizette

Als mommy-to-be word je helemaal dood gegooid met producten die je MOET aanschaffen. De helft hiervan gebruik je echter nooit en de andere helft is eigenlijk helemaal niet praktisch. Daarom deze rubriek met de mommy musthaves van ervaringsdeskundigen 😉 Vandaag is Lizette aan het woord.

Inhoudsopgave

Wie ben je, wat doe je en wie zijn je kids?

Hoi! Ik ben Lizette en ik woon samen met mijn man Remco en zoontje Mats in Tilburg. In het dagelijks leven ben ik HR adviseur. Ik hou enorm van reizen en daar schrijf ik over op mijn blog Reismuts.nl. Verder hou ik van lekker eten, erop uit trekken en lezen. 

Wat is jouw nummer 1 gebruikte item voor jou kinderen?

Dat is de draagzak. Mats vindt het heerlijk om daar in meegedragen te worden. Tijdens mijn verlof droeg ik hem er ook in huis bij dagelijkse bezigheden in. Nu gebruik ik de draagzak vooral buitenshuis, tijdens wandelingen in het bos bijvoorbeeld. 

De Mommy Musthaves van Lizette

Wat mag er niet ontbreken in de vluchtkoffer?

Lippenbalsem. Jeetje, wat krijg je een droge lippen van al dat ademen en puffen. 

Zonder welk item kan jij echt niet?

Met betrekking tot Mats kon ik heel lang niet zonder een tepelhoedje. Hij moest dat ding hebben om goed te kunnen drinken, dus die liggen nu echt overal in huis, in mijn handtas, in de auto. 

Wat zou iedere mommy-to-be moeten aanschaffen volgens jou?

Ik vind de producten van VSM en Weleda heel fijn. Bijvoorbeeld de druppeltjes tegen krampjes en de neusspray bij verkoudheid of de crème voor schrale wangetjes. Altijd fijn om in huis te hebben. En vergeet vooral de producten voor de mama zelf niet, zoals de crème voor je groeiende buik. 

Wat zijn jouw favoriete verzorgingsproducten voor jou kinderen? En voor jezelf?

Hoewel ik Zwitsal echt heel lekker vind ruiken, gebruik ik voor een badje voor Mats vooral Natusan baby olie. Dat heeft geen parfum en laat een verzorgend laagje achter op de huid. 

Zelf ben ik fan van Rituals. Dus in mijn me-time ga ik graag uitgebreid douchen of badderen met die geurtjes. 

Waar shop jij de outfit voor jou kind(eren)?

Dat wisselt nogal. MamaLoes heeft hele leuke kleertjes van verschillende merken, zoals Feetje. Maar ook bij de Zeeman en Wibra vind ik regelmatig leuke dingen. 

Welke webshop mag volgens jou niet ontbreken bij een volgende shopping spree?

Bol.com. Mijn grote blauwe vriend die werkelijk alles heeft. Kleertjes koop ik er dan weer niet vaak, maar al het andere wel. Alles voor de borstvoeding en kolf, luiers, zwemluiers, speeltjes, zelfs de grote giraf in de kinderkamer komt er vandaan. 

Als laatste, een mommy musthaves voor jou als mama. 

Het eerste waar ik dan aan denk is heel cliché denk ik, namelijk quality time met mijn zoontje. Die momenten dat we even helemaal niets hoeven en gewoon gezellig kunnen knuffelen, spelen en kletsen, daar krijg ik echt energie van. 

En verder, een Netflix abonnement. Even lekker op de bank liggen in huispak en series kijken, heerlijk! 

Vind jij het ook leuk om dit mommy musthaves lijstje in te vullen, stuur me gerust een mailtje! Je hoeft natuurlijk geen blogger o.i.d. te zijn om mee te mogen doen 🙂

Veel liefs,
Charlotte 💖

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: