Persoonlijk

De inhoud van mijn Fab. tas!

Vrouwen sjouwen altijd ongenadig veel troep met zich mee in hun tas. En dan word je moeder, en neem je nog meer troep met je mee. Als je kind(eren) dan groter worden wordt het gelukkig alweer een stuk minder!

De tas die ik bijna altijd gebruik is van Fab. Een aantal jaar geleden kreeg je hem, met bijbetaling, bij een jaar abonnement van VIVA Mama. Ik kreeg dit toen als Moederdag cadeautje van Ifan en Dafydd.

Nog steeds ben ik er erg blij mee. De buitenkant van de tas is zwart leer en de binnenkant is fel roze. Het heeft een handig vakje voor je telefoon en een vakje met een rits. Altijd handig voor de ronddolende tampons 😉

Inhoud van mijn tas

Wat standaard in mijn tas zit, en blijft, is mijn portemonnee. Deze is ook van Fab. Deze heb ik van Dafydd voor mijn verjaardag gekregen. De sterren zijn/waren dezelfde kleur als de binnenkant van de tas. Doordat de tas en portemonnee beid van leer zijn vind ik ze met de jaren alleen maar mooier worden!

Inhoud van mijn tas

Tip voor alle mama’s en mama’s to be. Neem altijd, maar dan ook altijd iets te eten voor je kind mee. Ideaal als zoethoudertje tijdens het boodschappen doen of als ze echt héééél erge honger hebben 😉 Want ze krijgen natuurlijk nooit wat te eten…

Ook heb ik altijd een flesje water o.i.d. mee, voor mezelf of kind.

Mijn sleutel liggen meestal op een speciaal bakje in de gang. Hier leg ik ze direct neer als ik binnenkom en ben ze dan ook nooit kwijt.

Inhoud van mijn tas

Ik neem voor mezelf ook altijd een tussendoortje mee. Je weet nooit wat er gebeurt, en dan heb je tenminste altijd iets bij je.

Inhoud van mijn tas

Kauwgom heb ik meestal in de auto liggen en in mijn tas meestal iets van TicTac of pepermuntjes. Vind het wel zo prettig om een frisse adem te hebben als ik ergens naartoe ga.

Wat je ook altijd zal vinden in mijn tas zijn paracetamol of ibuprofen. Meestal beide. Ik heb relatief vaak last van hoofdpijn en dat kan uit het niets ineens opkomen. Daarnaast is mijn menstruatie niet altijd even regelmatig, en als het zover is moet ik als een malle aan de pijnstillers. Else I’m screwed :S

Inhoud van mijn tas

Bril en zonnebril neem ik ook altijd met me mee. Ik heb een prisma afwijking. Dit betekent dat mijn ogen veel moeite moeten doen om goed op dingen te focussen. Hierdoor krijg ik soms hoofdpijn (daar heb je die paracetamol weer!) en ga ik dubbel zien. Mijn bril corrigeert dit dan, en heb ik er geen last meer van.

Ik draag mijn bril dus niet altijd, behalve als ik achter de computer zit. Tenminste als ik het niet vergeet 😉

Inhoud van mijn tas

Inhoud van mijn tas

Volgens mij zijn dit wel dingen die ieder vrouw in haar tas meeneemt. Mijn favoriete luchtje en lipstick met een spiegeltje.

De luchtjes zijn een mini van Rituals en Gucci Rush. De lipstick is van Sensai en een Chubby Stick van Clinique.

Inhoud van mijn tas

En als laatste neem ik meestal mijn Bullet Journal mee. Op de gekste plekken en momenten krijg ik inspiratie of bedenk ik me dat ik nog wat moet doen. Zo kan ik het altijd opschrijven!

 

Wat is voor jou onmisbaar in je tas?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Demi

    Ik ben altijd dol op what’s in my bag artikelen/video’s, erg leuk om te zien wat je zoal meeneemt!

    10 augustus 2016 at 10:53 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: