Beauty

De fantastische Pro Blush Paletten!

Make-up producten die er mooi uitzien trekken meteen mijn aandacht. Bij Boozyshop kwam ik deze prachtige Pro Blush Paletten tegen. Mooi om te zien, zeker zo mooi op je huid en daarnaast ontzettend betaalbaar!

Pro Blush Paletten van Freedom Make-up

Pro Blush Paletten

Er zijn drie verschillende paletten te verkrijgen; Pink & Baked, Peach & Baked en Bronze & Baked. Ik review de Peach & Baked en de Bronze & Baked Paletten.

Pro Blush Paletten

De Pro blush Paletten van Freedom Make-Up zijn paletten met verschillende kleuren blush, bronzer en highligther. In elk palette vind je 8 kleuren en een grote spiegel. De “baked” formule zorgt voor minder talg en optimale pigmentatie.

Kwasten van Real Techniques

Ik gebruik voor de sculpting brush voor het aanbrengen van bronzer, het contouren van het gezicht. De blush brush voor, het woord zegt het al, het aanbrengen van blush en de setting brush voor het aanbrengen van de highlighter. De kwasten die ik het liefste gebruik zijn van Real Techniques. De haren zijn super zacht en de kwaliteit en prijs zijn erg goed!

Swatches

Pro Blush Palette Peach & Baked

Pro Blush Paletten

Pro Blush Paletten

Pro Blush Palette Bronze & Baked

Pro Blush Paletten

Pro Blush Paletten

Zoals je kan zien is de pigmentatie van deze bronzers, blushes en highlighters erg goed. Deze swatches zijn in een keer gemaakt.  

In elke kleur zit een lichte shimmer voor een echte zomerse look, maar de blushes zijn redelijk mat. De highlighters geven een mooi en subtiele glans.

Ik vind het marmer effect van de poeders echt prachtig om te zien. Daarom alleen koop je deze paletten al, toch?! Daarnaast is de spiegel ook ontzettend handig. De deksel van het doosje blijft goed omhoog staan dus de spiegel is ideaal te gebruiken.

De Pro Blush Paletten zijn te koop bij o.a. Boozyshop voor € 7,95 per stuk.

Wat vind jij van deze Pro Blush Paletten? Zou je ze ook aanschaffen of vind je het niks?

Liefs, Charlotte ♥

 

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

[do_widget id=simple-social-icons-4]

You may also like

2 Comments

 • Anna

  Wat een prachtige palettes, wauw! Ik vind vooral die met perzik tinten erg mooi. Zoiets heb ik ook nog niet echt en ik vind het mij mooier staan dan roze, koele tinten. Ik ga hier gauw eens naar kijken! Prachtige foto’s heb je trouwens gemaakt.
  Anna onlangs geplaatst…FIJNE PRODUCTEN VOOR KRULLEND HAARMy Profile

  2 juli 2016 at 21:44 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Wat een lief compliment, Anna! Dankjewel 🙂 Ik ben gek op zowel perzik als roze tinten. Maar ik had al roze (losse) blush en moest kiezen, dus ja 😉

   2 juli 2016 at 23:24 Reply

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: