Tags

De drie dingen TAG, wie van de drie?

Deze drie dingen tag gaat volledig over, je raadt het al, drie dingen. Welke drie dingen er op mijn bureau staan, welke drie vakantiebestemmingen favoriet zijn, welke drie dingen mij gelukkig maken en wat mijn drie favoriete quotes zijn. Let’s go!

Inhoudsopgave

Drie dingen in mijn tas

De drie dingen die altijd in m’n tas zitten zijn mijn portemonnee, telefoon en sleutels. Dit zijn ook standaard de dingen die ik check voordat ik ergens naartoe gaan. Hoe je het ook went of keert, het blijven toch de drie (materialistische) belangrijkste dingen.

 

Drie dingen op mijn bureau

Het meest belangrijke wat er op mijn bureau in m’n kantoor staat is toch wel mijn computer, een iMac. Zonder zou mijn werk toch wel erg lastig zijn 😉

Daarnaast ligt mijn Milly Pie standaard open op de juiste week op m’n bureau. Dé perfecte planner voor drukke (en een tikje chaotische) personen zoals ik zelf.

Koffie, want koffie is leven!

 

De drie dingen TAG, wie van de drie?

 

Drie favoriete meubelen bij mij thuis

De bank, een heerlijke hoekbank met dikke kussens. Ik zit altijd in de hoek, dat is echt mijn vaste plek.

De eetkamerstoelen van Zuiver. Niet zozeer omdat ze van Zuiver zijn, maar gewoon omdat ze erg lekker zitten, precies zijn wat ik graag wilde en omdat ze zo mooi zijn ♡

Ons bed. Een boxspring van 1,60 m. Als we een nachtje bij mijn ouders slapen, slapen we in een 1,40m. bed. Dan mis ik die 20 cm. zo erg!

 

Drie favoriete fruitsoorten

Appel. Gewoon omdat het lekker makkelijk is. Ik eet het zo, of in partjes met wat kaneel.

Mango. Tevens ook Ifan’s favoriet. Alleen zo jammer dat het zo’n gedoe is om het schoon te maken…

Aardbeien. Maar dan wel alleen in de zomer, anders zijn ze niet lekker!

 

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

Mama’s Liefste – Fleur schrijft leuke en informatieve blogs. Elke zondag deelt ze haar weekoverzicht ‘Never a duel moment’ en op dinsdag komt er een overzicht van alle winacties in boogland online.

2WMN – Zij schrijven fijne en leuke stukken. Herkenbaar, ontroerend of hilarisch. Beide moeder en ondernemende vrouwen, dus voor mij een feest van herkenning!

Curvacious – Omdat Desirée de mooiste foto’s maakt en de uitgebreidste reviews schrijft waar je echt wat aan hebt.

 

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

Ik moet dadelijk écht boodschappen gaan doen! Iets waar ik eigenlijk de hele dag al tegenop zie omdat het zo’n prut weer is!

Wanneer wordt het weer goed weer? Zoals ik al zei, prut weer. Hagel wisselt af met regen en harde wind. Wanneer is die ellendige winter voorbij?

Vanavond lekker op de bank met Dafydd. Kind op bed en wij met koffie op de bank. Iedere avond hetzelfde, maar nog steeds kan ik ernaar uitkijken en me erop verheugen.

 

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

Ik houd wel van sarcasme en zelfspot en laat Lisette deze twee dingen nou helemaal eigen hebben gemaakt. Haar hilarische “Lieve Syl” brieven en haar overall schrijfstijl vind ik geweldig. En de persoon achter de blog is ook nog eens heel erg leuk!

Fleur is één van de eerste bloggers die ik tegenkwam op mijn eerste event en sindsdien doen we veel events en uitstapjes samen. Ik haal haar vaak op en dan rijden we samen verder. We hebben het altijd heel gezellig en er is gewoon echt die klik. Ik denk ook oprecht dat ik haar mijn vriendin aan noemen.

Het is lastig om ‘maar’ drie bloggers uit te kiezen, dus doe ik dat ook lekker niet 😉 Linda, Miriam, Merel, Cassandra, Marguerita, Nicole, Joyce, Linda, en Marije en ik ben er vast nog een aantal vergeten 😮

 

Drie favoriete sporten

Boksen. Iets wat ik al ruim 5 jaar doen. Heerlijk om nergens aan te hoeven en kunnen denken. Ontspanning door inspanning. Mede mogelijk gemaakt door Floris, mijn fantastische personal trainer!

 

 

Paardrijden. Jaren gedaan en iets wat ik zo weer opnieuw zou willen gaan doen. Alleen waar haal je de tijd vandaan?

Zwemmen. Toen ik Ifan’s leeftijd had haalde ik diploma A en B, maar aan het einde van de basisschool heb ik het zwemmen weer opgepakt. Uiteindelijk heb ik 13 zwemdiploma’s gehaald. Van balvaardigheid tot snorkelen en reddingszwemmen.

 

Drie dingen waar ik gelukkig van word

Mijn gezin – Hier ben ik veilig, hier ben ik sterk. Hier ben ik heilig, dit is mijn kerk. Dit is mijn haven, hier leg ik aan. Hier kan ik slapen, hier moet ik staan. Hier ligt mijn hart voor jou

Mijn familie – Niks een groter geluksmoment als we allemaal samen bij mijn ouders op de bank zitten ♡

Mijn vrienden – Zonder mijn vrienden zou mijn leven een stuk minder leuk zijn 🙂

 

Drie favoriete quotes

HOME is where you’re WiFi connects automatically.

I can and I will, watch me.

Zo blij, dat jij en ik, dat wij.

 

Drie vakantiebestemmingen

New York – Samen met Dafydd naartoe gegaan toen we een half jaartje samen waren. We hebben 5 dagen geflaneerd door de stad, zijn naar een musical op Broadway gegaan, hebben de top van de Empire State Building gezien, Central Park doorkruist, in de grote warenhuizen geshopt en Lady Liberty begroet.

Mallorca – Onze eerste ‘echt’ familievakantie. 8 dagen all-in op een resort in Mallorca. Een heerlijke tijd en perfect als je op vakantie gaat met (jonge) kinderen.

 

De drie dingen TAG, wie van de drie?

 

Wales – Omdat dit het geboorteland van mijn allerliefste man is. Nog zoveel wat ik wil zien en nog zoveel te doen.

 

Drie dingen die ik dit jaar wil doen

Meer sparen en minder uitgeven. Helaas begon dit voornemen minder goed dan gepland met een autorekening van over de € 1000 😮 😮 😮 Maar er wordt weer aan gewerkt!

Op vakantie met z’n drieën. Dat gaat dit jaar ook zeker gebeuren. De afgelopen twee jaar zijn we niet ‘echt’ op vakantie geweest door de verhuizing en familiebezoek. Dus dit jaar moet het er van komen 🙂

Beter plannen en vooruit werken/denken. Ik merkte met name in december dat het een grote chaos was. Daar heb ik dit jaar geen zin meer in. December is al druk genoeg en daar hoef verder niks meer bij te komen!

 

Welke drie dingen wil jij dit jaar doen?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: