Persoonlijk

De burgerku.. euhh trut!

Soms (nee, best vaak) voel en ben ik best wel een burgertrut. Volgens mij zien een hoop mensen mij ook wel zo. Maar daarnaast heb ik ook best wel een fout randje 😉

Ons burgerlijke gezin

Ik vind het heerlijk om lekker thuis te rommelen, ik ben soms een echt huismu(t)s. Een beetje opruimen, m’n huis helemaal netjes. ’s Avond met een fleece dekentje op de bank een lekker filmpje of leuke serie kijken samen met Dafydd. Wij zijn allebei wel lekker burgerlijk.
 
In het weekend vinden we het heerlijk om lekker met ons drietjes thuis te zijn. We hoeven niet zo nodig naar allerlei hippe festivals of koffietentjes. Dat doen we af en toe wel eens maar elk weekend hoeft voor ons niet. We scheiden ons afval, hebben een vaste dag in de week waarop we (lees: ik, de burgertrut) schoonmaken en gaan op zaterdagavond ook vaak vóór 22:30 uur naar bed.

Fout randje

Buiten mijn burgerkutten (oeps, zei ik dat hardop?) kant heb ik soms ook echt wel een fout randje. Giet er een paar glazen wijn in, and there she is 😉 In de kroeg, met vriendinnen, kan ik helemaal los gaan. De dames zijn dan duidelijk aanwezig en daar pronk ik dan ook graag mee… Told you, trashy!
 
In het dagelijkse leven ben ik een leuke, nette moeder en vrouw maar soms vind ik het ook heerlijk om mijn andere persoonlijkheid naar buiten te laten komen. Live a little!

En de foto’s verwijderen we de volgende ochtend wel weer 😉

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: