Persoonlijk

Dazzling december!

Stiekem ben ik eigenlijk best blij dat de december maand weer voorbij is… Het is altijd een gezellige maar vooral erg drukke en hectische (lees: DURE!) maand.

De december drukte!

Op 29 november kwamen mijn schoonouders uit Wales een aantal dagen bij ons logeren zodat ze bij de verjaardag van Ifan konden zijn. De dagen dat zij er waren hebben we lekker rustig aan gedaan. We zijn met z’n alle lekker uiteten geweest in hen favoriete restaurant: Entrekoos, en overdag wat gewandeld in de stad en thuis lekker gekletst.

Op 2 december werd ons boefie alweer 3 jaar! Dit is de eerste keer dat hij ook echt begreep dat hij jarig was. Zo ontzettend leuk! We hebben dit jaar niet één groot cadeau voor hem gekocht maar meerdere kleine cadeautjes. Van knutselspullen tot een Planes dekbedovertrek. En wat was ie blij! De hele dag vertelde hij iedereen dat hij jarig was, heel bijzonder 🙂 Natuurlijk ook omdat Mamgu en Tadcu (oma en opa in het Welsh), opa en oma en tante Anne (mijn zusje) er ook bij waren. En als klapper op de vuurpijl aten we ’s avonds frietjes, Ifan lievelingskorstje! We hebben een heerlijke dag met elkaar gehad.

De dag na Ifan’s verjaardag gingen Mamgu en Tadcu weer terug naar huis. Dafydd en Ifan hebben ze samen naar het Schiphol gebracht. Ik moest die dag werken, dus ik kon er niet bij zijn.

Sinterklaas

Ifan was dit jaar erg lief geweest dus Sinterklaas sloeg ons niet over. Weer een heleboel kleine cadeautjes. Ook had ik via de website van Prenatal een gepersonaliseerd filmpje laten maken wat over Ifan ging. In het begin vond Ifan het erg spannend maar uiteindelijk keek hij het filmpje het liefste 5 keer achter elkaar!

Eind december werd mijn vader 50 jaar! Daarom vierde hij op 13 december een groot feest bij mijn ouders thuis. Anne en ik hadden samen een liedje gemaakt en Mark (Anne’s vriend) had voor een Abraham gezorgd. Het was een bijzondere en waardevolle dag vol met vrienden en familie.

Zelf jarig!

Het weekend hierna was ik zelf jarig. Op 19 december ben ik 27 jaartjes jong geworden! Deze dag begon met ontbijt op bed en als cadeau een weekendje weg naar Londen met z’n tweeën! Tegen het middaguur waren mijn ouders er en aan het einde van de middag Anne en Mark. Met z’n alle lekker gegeten en ’s avonds een feestje gevierd met vrienden. Een fijne dag!

Op maandag zijn we weer richting Brabant gegaan omdat mijn vader die dag echt jarig was. We zijn daar gebleven tot de ochtend van tweede kerstdag. Meestal zijn we met de kerstdagen in Wales. Dit jaar bleven we in Nederland omdat mijn vader 50 werd. Zodoende konden we eerste kerstdag lekker bij mijn ouders zijn en hebben we met ons eigen gezin een fijne tweede kerstdag gehad in ons eigen huis.

Met oud & nieuw zijn mijn ouders bij ons geweest. Een lekkere rustig avond en om 12 uur het beste uitzicht op het vuurwerk vanaf ons dakterras! Ifan heeft overigens overal doorheen geslapen, heerlijk!

Zo dit was onze maand. Ik denk dat jullie nu wel begrijpen waarom ik blij ben dat het weer januari is en alle rust weer is weder gekeerd!

Ik wens iedereen een mooi, liefdevol en gelukkig 2015!

Liefs, Charlotte 💖

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: