Gastblogs

Gastblog | Date ideeën voor in de winter!

Het is weer winter en dat betekent dat het te koud is om met je date of met je vriend/vriendin ergens buiten in het park te picknicken. Maar er zijn gelukkig genoeg andere leuke dingen die je kan doen met je date! De winter is een tijd dat je samen kan komen en warm tegen elkaar aan kan zitten. Hieronder een paar ideeën voor als je even geen inspiratie hebt.

Schaatsen

Tegenwoordig heb je in de winter in Nederland op elk pleintje wel een schaatsbaan staan waar je met je date gezellig kunt schaatsen. Zijn jullie allebei lekker fanatiek? Dan kun je ook naar een ‘’echte’’ schaatsbaan bij jullie in de buurt gaan.

 

Zelf warme chocomelk maken

Wat is er nou lekkerder dan warme chocolademelk drinken als het buiten koud is? Maak de chocomelk zelf met 60 gram pure chocolade, 0,5 liter warme melk en zelfgemaakte slagroom. Verwarm de chocolade ‘A bain-marie’ in een pan (op laag vuur) met twee eetlepels water en roer tot de chocolade volledig gesmolten is. Voeg daarna de warme melk toe en roer tot het één geheel is geworden. Klop de slagroom op en geniet samen van jullie zelfgemaakt warme chocolademelk!

 

Snowboarden of skiën

Je hoeft niet helemaal naar een wintersport gebied af te reizen om te kunnen snowboarden en skiën. Door heel het land heb je verschillende grote en kleine skihallen waar jij met je date een middagje sportief van een berg af kunt glijden. Kan je date nog niet skiën of snowboarden? Dan leer je het hem of haar! Omgekeerd kan natuurlijk ook.

 

Glühwein drinken

In de winter is het een beetje te koud om wijn te drinken in een park. Zoek daarom een leuk barretje op waar ze glühwein hebben en drink samen gezellig een glaasje glühwein. Je kan natuurlijk ook een recept op internet opzoeken om zelf lekkere warme glühwein te maken.

 

Een spelletjes avond

Nu het ‘s avonds vroeg donker is kun je gezellig samen thuis een ouderwets spelletje spelen. Als jullie allebei een beetje competitief ingesteld zijn is het leuk om een ander koppel uitdagen voor een wedstrijdje. Het spel wat ik zelf erg leuk vind om met koppels te spelen is: 30 seconds.

 

Wil je nog meer inspiratie voor je toekomstige dates lezen? Op VoucherAlarm.com staat een lijst met 200 tips om tijdens je date te doen.

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: