Persoonlijk

Dan ben je 30 en heb je alles ♡

30, een leeftijd waar vele tegenop zien. Ik niet, ik vind het fijn om 30 te worden. Ik weet wie ik ben, ik ben niet meer zo onzeker en heb een stabiele basis.

 

Inhoudsopgave

30 jaar

Maar het blijft een mijlpaal, 30 jaar worden. Ik voel me nu echt ‘volwassen’. Sommige dingen kunnen echt niet meer en sommige kunnen juist vanaf nu wel.

Ik weet wie ik ben, ik weet wat ik belangrijk vind in mijn leven en ik weet ook hoe ik mijn leven wil lijden. Ik wil niet meer afhankelijk zijn van vrienden, niet meer mijzelf helemaal geven om vervolgens niks terug te krijgen. Ik ben nu verstandiger, ik heb een bepaalde vorm van (levens)ervaring waardoor ik betere en weloverwogen keuze kan maken.

Ik ben niet meer onzeker over mijzelf of over mijn omgeving. Ik sta voor wie ik ben en ben blij en tevreden met de persoon die ik ben geworden in de afgelopen 30 jaar.

 

Dan ben je 30 en heb je alles ♡

 

Ik heb alles

Een stabiele basis. Twee fantastische mannen aan mijn zijde, lieve ouders, zus en zwager. Schoonouders die alles voor ons doen en altijd aan ons denken.

Een mooi huis waarin wij ons helemaal thuis voelen. Een goed lopend eigen bedrijf met daarnaast de vrijheid om er voor mij kind te zijn. En twee handenvol goede vrienden waarvan ik weet dat ze hetzelfde voor mij zouden doen als ik voor hen.

 

Dankbaar

Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb. Voor mijn fijne leven. Er zijn zoveel mensen waarbij het allemaal niet zo vanzelfsprekend is. Soms een ver-van-mijn-bed-show, maar soms ook heel dichtbij.

Ik probeer er voor die mensen ook te zijn, zo goed en zo kwaad als ik kan. Want dat is ook wie ik ben. Ik wil er graag voor andere zijn die het nodig hebben en ik vind het belangrijk om dat te doen. Juist omdat het bij mij, bij ons, wel vanzelfsprekend is.

 

Dan ben je 30 en heb je alles ♡

 

Niet alles is vanzelfsprekend

Ook bij mij, ons, is niet alles vanzelfsprekend. Niet alle dingen gaan zoals ik het verwacht had. Er zijn een hoop dingen in het leven waar je geen vat op hebt en waar je niks aan kan veranderen. Dit zijn dingen die je maar gewoon voor lief zal moeten nemen.

 

Ik voel ik me een gezegd en dankbaar mens met alles wat wij wel hebben!

 

Liefs,

Handtekening Charlotte

 

You may also like

10 Comments

 • Marguerita

  Mooi gezegd <3 Ik vond 30 ook een fijne verjaardag 🙂
  Marguerita onlangs geplaatst…Tag: mijn blog jaaroverzicht 2017My Profile

  21 december 2017 at 20:18 Reply
 • Myrthe

  Mooi om positief te zijn 🙂

  22 december 2017 at 00:39 Reply
 • Gea vd hoff

  Fijn om te weten wie je bent en waar je voor staat
  De ‘bobbeltjes ‘ in het leven ,geeft een ieder de mogelijkheid om ervan te leren
  Ook heb ik vriendinnen verloren die niet deze leeftijd mochten halen
  Door deze opstakels in het leven,krijg je de kans om beter in je eigen kracht te komen staan,is maar net hoe je ermee omgaat
  Liefde daar draait het om in dit korte leven op aarde

  22 december 2017 at 13:14 Reply
 • Astrid

  Ik vond mijn 30ste verjaardag best dubbel. Aan de ene kant wist ik wat ik wilde maar aan de andere kant had ik dat nog niet gerealiseerd. Ik verbleef toen nl. nog in een instelling, waar de behandelaren en verpleging min of meer voor mij bepaalden wat goed voor mij was, of ik dat nou wou of niet. Nu ben ik 31 en woon sinds mei dit jaar met mijn man samen. Wat dat betreft heb ik ook nu inmiddels wel alles wat ik wil. Nou ja, je hebt altijd nog doelen over natuurlijk, zoals in mijn geval ooit met mijn man een huis kopen. Toch ben ik nu wel tevreden zoals het nu is. Ik vind het ook super voor jou dat je dankbaar bent voor wat je hebt en wie je geworden bent.

  23 december 2017 at 15:41 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ik kan me goed voorstellen dat dit erg dubbel voor je was! Lijkt me ook erg moeilijk als je zelf geen beslissingen kan nemen. Wat goed om te lezen dat je nu samen met je man woont 🙂 En doelen hebben we allemaal toch?! Zo blijf je naar mijn idee gemotiveerd om iedere dag je bed uit te komen ❤️

   23 december 2017 at 15:44 Reply
 • Fleur

  Mooi gezegd! En misschien een beetje héél erg laat; maar nog gefeliciteerd:). Hopelijk heb je een fijne dag gehad!
  Fleur onlangs geplaatst…Lifestyle | 5 tips om een blog en een fulltime baan te combinerenMy Profile

  23 december 2017 at 22:06 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: