Winactie

Kerst Inspiratie | Christmas Spirit Giveaway!

De Sint is weer op weg terug naar Spanje en dat betekent voor mij altijd dat het tijd wordt om de kerstboom neer te zetten. Toevallig kreeg Dafydd gisteren een brief thuis gestuurd dat hij zijn kerstpakket mag ophalen. Niet voor iedereen is het genieten rondom kerst vanzelfsprekend en daarom bedachten een aantal bloggers en ik de Christmas Spirit Giveaway!

 

Christmas Spirit Giveaway ⭐️

Voor mij bestaat kerst niet uit cadeau’s. Aangezien we in december zo ontzettend veel verjaardagen hebben, hebben we besloten om met kerst geen cadeau’s meer te doen. Voor mij bestaat Kerstmis uit samen zijn met de personen van wie je houdt. Samen lekker eten, gezellig kletsen en niks ‘moeten’.

Maar niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om met Kerstmis samen te zijn, lekker te eten of cadeautjes te geven. Het is dan fijn als iemand aan je denkt…

 

Kerst Inspiratie | Christmas Spirit Giveaway!

 

Surprise Giveaway

Daarom hebben Linda, Marguerita, Fleur, Merel, Miriam, Linda, Nicole en ik de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen. We vinden dat iedereen van kerst moet kunnen genieten!

Als blogger ‘krijg’ je veel producten. Dit kan in een goodiebag zijn, spullen die worden opgestuurd of samples. De producten die we kunnen gebruiken, gebruiken we. Maar er blijven altijd een paar dingen liggen die wellicht niet voor de leeftijdscategorie van Ifan zijn of die bewaard worden voor een andere keer.

Met deze gedachte hebben we besloten om allemaal een surprisepakket samen te stellen voor een mama en haar kinderen. Bij elk van ons zal dit pakket anders zijn. Bij mij kan je vooral verwennerij voor mama terugvinden, maar ook wat aardigheidjes voor de kids!

 

Meedoen?

De spelregels zijn hier net iets anders dan bij een winactie. Je mag namelijk niet voor jezelf meedoen, maar moet voor iemand anders meedoen. Wil je meedoen laat dan hieronder een reactie achter voor wie en waarom en met geldig mailadres.

In de week voor kerst ontvangt de winnaar een bericht en zal de doos worden opgestuurd zodat hij voor de kerstdagen binnen is. De winnaar zal niet openbaar bekend worden gemaakt zodat het voor diegene nog een verrassing blijft!

Ben jij zelf ook een blogger; het staat je vrij om ook deel te nemen. Dit doe je door hierover te schrijven op je eigen blog, een pakket samen te stellen en die in de week voor Kerstmis op te sturen.

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

43 Comments

 • elisabeth maria martina

  voor jonneke, met 3 kids even een time-out verwenmoment voor haarzelf

  7 december 2017 at 07:21 Reply
 • Xaviera Jamie

  Ik doe direct mee voor mijn lieve vriendin Catherine die een opkikker kan gebruiken voor de Kerst. Dit jaar was niet het allerbeste uit haar leven en ik wil haar reuze graag wanneer we haar gaan bezoeken deze surprisebox van LovelyCharlotte met heel veel liefde, voorspoed, gezondheid en geluk gaan geven.

  7 december 2017 at 08:11 Reply
 • Marian Zw

  Voor de mama van een vriendinnetje van mijn dochter van 8 jaar. Ze komen uit Turkije en wonen nu bij ons in de wijk. Ik weet van het meisje dat er soms erg weinig geld is voor eten of andere zaken. Mijn dochter had afgelopen week al voor sint gespeeld door in het donker wat pakjes te bezorgen. Zodat er toch pakjes waren. Ik zou het leuk vinden om deze mama ook iets leuks te bezorgen voor de kerst.

  7 december 2017 at 08:19 Reply
 • Cindy Jerphanion

  Duane voor zijn 3 kindjes die veel tegenslagen heeft te verwerken.
  En mooi lichtpuntje voor kerst zou geweldig voor hun zijn!♡♡
  Wat zullen zul doldolverrast zijn.

  7 december 2017 at 08:35 Reply
 • Chantal van Engelenburg

  Super gave en super lieve winactie Ik loot graag mee voor een vriendin van mij met haar 2 kids! Haar zoontje is vorig jaar geboren 6 weken te vroeg waardoor ’t voor hun heel zwaar was hele tijd controles ziekenhuis en noem maar op!! Nu zou ik haar graag willen verwennen want dat verdient ze! Ik ga duimen voor dit supergave pakket!

  7 december 2017 at 08:43 Reply
 • Anna wienen

  Ik doe mee voor mijn lief vriendinnetje Dyon… die een moeilijke tijd achter de rug heeft..

  Facebook: An Na

  7 december 2017 at 08:54 Reply
 • Simone Wiersma

  Ik doe graag mee! Ik zou het niet 1 iemand specifiek geven, maar echt kijken voor wie wat leuk is en het uit gaan delen in de familie en vriendenkring! Gewoon omdat dat zo ontzettend leuk is! Ik hoop dat er wat leuks bij gaat zitten voor mijn schoonouders, want die staan altijd voor ons klaar! Afgelopen zomer zelfs een bijdrage gekregen om op vakantie te kunnen gaan! Helemaal super wat zij voor ons doen! Dus ik ga echt uitzoeken wie waar iets aan heeft, zodat t niet over blijft, maar ik meerdere mensen blij kan maken!

  7 december 2017 at 09:34 Reply
 • Christmas Spirit Giveaway | Omdat iedereen een mooie kerst verdient! - Lotus Writings

  […] in Ahoy; er zit van alles bij. Dit keer is het anders. Samen met een aantal andere bloggers (Charlotte, Fleur, Linda, Linda, Marguerita, Miriam en Nicole) organiseren we geheel in de kerstgedachte de […]

  7 december 2017 at 10:02 Reply
 • Iris

  Mag ik je mijn nominatie mailen? Ik wil haar verhaal namelijk niet openbaar publiceren

  7 december 2017 at 10:41 Reply
 • Vivianne groenendaal

  Ik zou het Karin gunnen die ging erg zichzelf weg met haar 3 meiden en haar eigen bedrijf als kapster. En nu ook nog de pech dat haar kinderen een v een n longontsteking hebben waarvan er een zelfs opgenomen moest worden. Daarbij is ze net vd kerst jarig en is ze een super lieve vriendin ♡

  7 december 2017 at 10:47 Reply
 • Evi Huys

  Ik doe erg graag mee voor mijn zus, zwanger van een derde kindje en ze heeft het erg moeilijk. Ze staat er vaak alleen voor, is erg zoekende ivm problemen bij haar oudste zoontje en zit nu thuis door bekkeninstabiliteit. Ze kan wel een hart onder de riem gebruiken.

  7 december 2017 at 13:58 Reply
 • Linda Raaijmakers

  Ik zou graag mijn zwangere zus Chantal verrassen aangezien haar zwangerschap alles behalve prettig verloopt. Toen ze eindelijk niet meer misselijk was kreeg ze een bloedpropje waardoor ze uitvalsverschijnselen had en nu kampt ze weer met bekkeninstabiliteit. Ze is zwanger van een jongetje en begin februari uitgerekend, daarnaast heeft ze nog een dochtertje Tess van 1,5 jaar 🙂

  7 december 2017 at 14:01 Reply
 • Kelly Aarts

  Ik doe graag mee voor dit pakket voor mijn zus! Zij is dit jaar voor het eerst moeder geworden, en heeft het zeker de eerste maanden heel zwaar gehad, en kan nu pas gaan genieten.
  Dit zal dus een super verrassing voor haar zijn!

  7 december 2017 at 21:40 Reply
 • carla de Gouw

  Zou gaaf zijn voor een vriendin. Met twee kinderen, een man, een hond en drukke baan heeft ze het altijd druk en neemt niet genoeg tijd voor zichzelf. Gun haar een leuk pakket zodat ze kan genieten.

  7 december 2017 at 22:28 Reply
 • Jenny

  Ik doe graag mee voor mijn tante Sonja Timmermans, zij staat altijd klaar voor haar (klein)kinderen die een dagbesteding runnen voor mensen met een beperking, en ze verdient zeker een extraatje met se feestdagen om te delen met de familie!

  7 december 2017 at 23:15 Reply
 • janny

  Mijn lieve stoere zorgzame schoonzusje moet helaas haar man, mijn broertje, missen en blijft alleen achter met mijn nichtjes van 2.5 en 5. Ik gun haar en de meisjes iets moois en liefs.

  7 december 2017 at 23:25 Reply
 • Lynn Mahieu

  Tof dat jullie op die manier ook anderen toffe verwennerijtjes gunnen! 😀 Ik doe graag mee voor mijn vriendin Laura die vorige week na een zware bevalling de trotse mama is geworden van schattige Nelle! 😀

  8 december 2017 at 11:41 Reply
 • kim

  Doe erg graag mee voor mijn mama Sonja, zal ze echt geweldig vinden…ze zegt altijd dat ze geen cadeautjes wil maar stiekem meent ze het niet hoor 😉

  8 december 2017 at 13:20 Reply
 • Tamara

  Voor mijn nichtje die net een kleine heeft. Het loopt allemaal nog niet zo lekker. Een verrassing zal haar goed doen.

  8 december 2017 at 15:37 Reply
 • Yvonne Drenth

  Ik doe graag mee voor mijn moeder, omdat ze hard werkt om rond te kunnen komen, maar toch altijd tijd vrij maakt voor iedereen en altijd klaar staat voor iedereen! Ze verdient het wel om lekker verwend te worden!

  8 december 2017 at 20:03 Reply
 • Menekse Yanmaz

  Ik doe graag mee voor mijn schoonmoeder, ze is er geweest voor mij in mijn moeilijke tijden en nog steeds staat ze klaar voor mij, zou haar graag willen verassen met een leuke cadeau❤

  10 december 2017 at 20:30 Reply
 • A.Balk

  Doe heel graag mee voor een moeder van school die afgelopen zomer behandeld is aan een kwaadaardige schildkliertumor. Een verwenbox heeft zij zeker verdiend met haar gezin.

  11 december 2017 at 22:20 Reply
 • Christa l

  Ik doe graag mee voor een vriendin. We wonen niet vlakbij maar kennen elkaar van zwangerschapspagina. Onze oudste kinderen zijn bijna 9. Zij heeft nog een meisje van 5 en een meisje van 1. Ik ken haar als een lief mensen die klaar staat voor andere. Ondanks dat ze zelf heel veel laat heeft van haar schildklier. De afgelopen 5 jaar heeft ze door schulden van haar studie en haar man in de schuld sanering gezeten. Per 2018 is ze we eindelijk vanaf. Keihard geknokt. Dit is de laatste kerst met nog wat zakgeld. Ik wil ze gewoon laten zien dat ze kanjers zijn en ik rete trots op ze ben. En speciaal dus een box voor haar. Als koploper van dit gezin heeft ze mede door gastouder te zijn de schulden sneller weten af te lossen. Ondanks dat haar lichamelijke klachten echt te parten spelen.

  12 december 2017 at 07:26 Reply
 • Els Black-Stoker

  Ik doe mee voor een goede vriendin, ze heeft al veel tegenslag gehad en kan wel een opkikker gebruiken. Hopelijk lukt het dan in 2018 wel om mama te worden

  12 december 2017 at 08:16 Reply
 • Brenda Oosterbaan

  Voor Susanna mijn vriendin , die altijd in winkels werkte voor een baas. Maar besloten dr passie te volgen. En nu workshops geeft in schrijven. Super trots op haar

  12 december 2017 at 08:19 Reply
 • melissa

  Ik doe mee voor mijn schoonzus. Ze is in februari uitgerekend van hun eerste meisje. Een zeer gewenste, mooie, bijzondere maar soms ook zeer emotionele en confronterende zwangerschap. Vorig jaar augustus is namelijk hun oudste zoontje op 7 jarige leeftijd aan (hersenstam)kanker overleden. Heel erg snel na de diagnose. Ik vind het erg knap hoe ze zich (samen met haar partner en 2 jaar jongere broertje) erdoorheen worstelen. Nu dus weer zwanger, echter alle babyspullen waren destijds al weggegeven en het is soms erg moeilijk voor ze om optimaal te genieten van het shoppen. Dus hoe leuk om ze dan te verrassen!

  12 december 2017 at 11:15 Reply
 • cobi

  Voor mn zusje en haar 5 kids zij hebben dit jaar een pittig jaar achter de rug en ik gun hun wel een verrassing

  12 december 2017 at 13:17 Reply
 • Yvonne

  Ik zou dit cadeau heel graag willen winnen voor mijn schoonmoeder. Omdat ons nieuwbouwhuis nog wordt gebouwd, woon ik al een paar maanden samen met mijn vriend in bij zijn moeder. Hoewel we elkaar regelmatig achter het belang kunnen plakken (want hallo, weg privacy!) is het toch echt een topmens! Ze doet heel veel voor ons en staat altijd voor ons klaar. Ik zou haar deze kerst graag nog wat extra willen verrassen! Ik ga duimen!

  12 december 2017 at 18:14 Reply
 • P.C Bleeker

  Wij, van Moeders Met Minder hebben zelf ook afgelopen maand heel veel liefs, leuks en lekkers weg mogen geven, 20 hebben we er blij mogen maken.
  Helaas kwam er na onze give-away een oproep van een moeder binnen die om te huilen was 🙁
  Wij hebben nu niets meer weg te geven maar hunnen haar zdker een lichtje in deze – voor haar – donkere maand.

  12 december 2017 at 19:36 Reply
 • Danielle

  Dit vind ik een erg mooi cadeau. Ik zou het schenken aan mijn moeder. Ze werkt erg hard en verdient een lekker verwenmomentje voor haarzelf. Ze heeft de kerstvakantie vrij genomen om te ontspannen.

  12 december 2017 at 20:24 Reply
 • Marian B

  Wat lief van jullie! Ik zou graag een goede vriendin van mij hiermee verrassen die wel een opkikkertje kan gebruiken.

  12 december 2017 at 21:52 Reply
 • Marja

  Voor Femke en haar gezin. Zij zijn afgelopen jaar zo’n grote steun geweest voor ons gezin. Onze situatie was moeilijk zowel financieel als met gezondheid jongste dochter en zij hebben alles gedaan om te helpen

  12 december 2017 at 22:36 Reply
 • Marian Ossewaarde

  Voor Wendy die echt aan iets leuks toe is!

  12 december 2017 at 23:16 Reply
 • Claudia

  Doe graag mee voor mij ouders ze staan altijd voor mij klaar ze doen heel veel voor me zijn schatten van ouders en wil ze daar graag voor bedanken

  13 december 2017 at 00:08 Reply
 • Denise Kruse

  Ik wil dit pakket winnen voor mijn lieve vriendin Jolanda, een echte power mama die na het kwijt raken van haar baan, zichzelf helemaal herpakt heeft en nu een baan, een studie en haar gezin weet te combineren!

  13 december 2017 at 13:30 Reply
 • Yessica leidner

  Ik will dit pakket dolgraag winner voor mijn hele lieve schoonzus ze pas een beroerte gehad en ik haar deze pakket gunt ze is deels van haar lichaam wat verlamd rechter kant en hopelijk knapt ze heel snel op ze is mijn lievelings schoonzus ik gun het haar zo

  13 december 2017 at 21:37 Reply
 • Adriana de Ruiter

  Ik doe heeel graag mee voor de biologische mama van onze pleegzoon! Ze is door nare keuzes in een nachtmerrie terechtgekomen en ik zou haar met een verrassingspakket graag toch een hart onder de riem steken! Een fijne kerst wensen en haar zeggen dat we in 2018 voor haar klaar staan!

  14 december 2017 at 09:37 Reply
 • Nadia

  haai ik door mee voor mij lieve mama Catharina .. Na 7 Jaren veel leed en verdriet hoop k dat k haar hier blij mee kan maken GAATZEKERLUKKEN dan❤

  14 december 2017 at 14:01 Reply
 • ilsiee

  Ohhhhhh wat superleuk en vooral wat een lieve winactie!
  Ik doe graag mee voor het gezinnetje van mijn zus.
  Ben super trots op haar hoe ze het allemaal maar doet!
  Groetje Ilsiee

  14 december 2017 at 16:08 Reply
 • Nelly

  leuk voor mijn dochter

  14 december 2017 at 19:07 Reply
 • Marcha de Haan

  Ik doe mee voor mn kindjes. Omdat ze het vast super leuk vinden im een keer iets te winnen

  14 december 2017 at 19:46 Reply
 • Gerdi

  Ohhh wat gun ik mijn dochter deze kans!, ze is zo goed voor mij en ik kan haar deze kerst niets geven door vervelende omstandigheden. Het zou echt mooi zijn als mijn dochter toch verrast zou kunnen worden.
  Ik wens iedereen fijne warme en gezelligefeestdagen en een voorspoedig en mooi 2018 toe.

  14 december 2017 at 22:16 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: