(Kids) Fashion

Chokerketting, de trend van dit moment!

Toen ik nog een klein meisje was had iedereen hem, een chokerketting. Het was toen helemaal de bom als je zo’n tattoo-achtige ketting droeg die strak om je hals zat. En nu maken ze een come back!Chokerketting

De chokerketting, weer helemaal terug van weg geweest!

Ze zijn niet weg te denken uit de 90’s, iedereen had er een. Als je hem niet had was je niet cool. Het was zo’n handig rekbare plastic ketting die je om je hals droeg. Ook ik had er natuurlijk eentje. Met mijn plateauzolen schoenen (want, Spice Girls fan) en mijn chokerketting voelde ik me helemaal hip and happening.

Ik moest dan ook wel even wennen toen ik de kettingen weer in het modebeeld van tegenwoordig zag verschijnen. Dat is toch onwijs “oldschool”?! In het begin vond ik het niks. But, it grew on me. Toen ik een mailtje kreeg van chokerketting.nl, was ik verkocht.

img_2671

Ik kreeg de mooie maan chocker en triangle choker zag vond ik ze meteen leuk. Ze hebben een mooi fluwelen bandje met een subtiel hangertje. Dit was even iets anders dan de tattoo chokers uit de 90’s, die overigens nog steeds verkrijgbaar zijn.

De chokers zijn voor elke gelegenheid geschikt en passen bij elke outfit. Ik vind het vooral erg leuk om ze te dragen bij een casual outfit.

Ik persoonlijk vind de chokerketting met het driehoekje het leukst. Die met het maantje vind ik ook leuk, maar de driehoek wint 😉 De dubbele is niet zo voor mij weggelegd, deze vind ik te strak zitten. Ik voel mezelf er niet comfortabel bij.

Wat vind jij van de comeback van de chokerketting? Kunnen deze bandjes jouw bekoren of skip je deze trend? En welke vind jij het mooiste, de driehoek, het maantje of de dubbele?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

4 Comments

 • irene

  Leuke chokers! <3

  20 oktober 2016 at 10:24 Reply
 • Vlijtig Liesje

  Ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind op de foto. Dat had ik niet gedacht.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…6 Tips: waar je aan moet denken bij het uitzoeken van een keukenMy Profile

  21 oktober 2016 at 11:16 Reply
 • Armande

  Jaaaaa, en als je een slank halsje hebt, dan staat het superleuk.
  Armande onlangs geplaatst…Zelf een choker maken, helemaal hip!My Profile

  24 oktober 2016 at 22:54 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: