Lovely Pictures

Lovely Pictures Juni | Chaos, veel alleen en een nieuwe baan!

Juni ligt alweer een tijdje achter ons en net zoals nieuwe blog van mij. Het is de afgelopen maand een chaos geweest dat ik eigenlijk geen tijd (en puf) heb gehad om nieuwe dingen te schrijven. En hoewel ik het echt heel erg miste, kwam het er gewoon niet van. Maar daar komt nu gelukkig weer veranderingen in! De vakantie is begonnen en mijn hoofd heeft weer ruimte voor creativiteit in plaats van op de automatische piloot doorgaan 😉

 

 

Laat ik beginnen met Dafydd die meer op zakenreis was dan dat hij thuis is geweest. Hij was een week in Stockholm, een week in Kokkola (Finland) en nog een aantal dagen in Dusseldorf. Het was dus een drukke en vermoeiende maand waarin ik vooral veel alleen ben geweest.

 

 

Ik kreeg ook de nieuw Fifty Shades Freed dvd binnen. Toen Dafydd weer terug was hebben we hem samen gekeken. Ik vind de boeken en de films dus wel heel leuk, in tegenstelling tot vele andere. Ik vond de eerste twee films heerlijk om naar te kijken. Het derde deel heb ik lang naar uit gekeken.

Het was fijne film voor een avondje vermaak. Echt intellectueel hoogstaand niveau is het niet, maar absoluut leuk. Ook vond ik het leuk om te zien hoe het verhaal eindigden. Als je de boeken leest, creëer je zelf een bepaald beeld bij het verhaal en dit is was voor mij toch anders dan in de film.

 

 

Toen Dafydd voor de tweede week (en in het weekend) weg was, ben ik naar m’n ouders gereden in Brabant. Zondag’s reed mijn moeder mee terug naar Haarlem om een aantal dagen bij ons te logeren. Daar was ik heel blij mee. Samen hebben we lekker gekletst en zijn we ook een dagje gaan shoppen. Bovenstaande topje kocht ik later nog online 😉

 

 

Yes, eindelijk weer allemaal samen! Twee dagen voor vaderdag kwam Dafydd weer thuis. We vierden Vaderdag met een uitgebreid ontbijt.

 

 

Daarna vertrokken we richting Amsterdam om aanwezig te zijn bij de pers premiere van de Incredibles 2. Aan het einde vond Ifan de film toch wel te eng en zijn we maar gegaan. We zaten daar tenslotte voor hem, en als hij daar huilend zit is dat natuurlijk ook niks! Een side note: Ifan is echt best een bangerik, dus maak je geen zorgen 😉

 

 

Om van de schrik bij te komen kochten we drie heerlijke toetjes bij Dunkin’ Donuts!

 

 

Zie hier de gelukzalig blik van een heel blij mannetje ❤️

 

 

Ik kreeg ondertussen nog een leuke mail of ik wilde samenwerken met webshop bent.be. Uiteraard wilde ik dat wel! You can never have too many bags or shoes

 

 

Ik had nog een fijne ontbijtafspraak met Lisette. Eens in de zoveel tijd spreken we af bij La Place Leiderdorp om samen te kletsen. Zij was vandaag wat later en gelukkig had ik mijn laptop mee, dus ging ik nog lekker aan het werk. Onder genoten van cappuccino schrijf ik er fijn op los 🙂

 

 

Een tijdje geleden meldden we ons aan via de website van Lego voor het GRATIS Lego Magazine. Deze viel in juli dus door de brievenbus. Ifan is gek op dit soort boekjes (=klaar voor groep 3 ) en ik had de hele dag geen kind meer aan hem!

 

 

Ook hier een duidelijk voorbeeld dat hij klaar is voor groep 3. Sommen, sommen en nog eens sommen, de hele dag door. Hij vind het onwijs leuk om ze te maken en is de hele dag bezig met vooral sommetje van te maken. Tot vervelens aan toe

 

 

In het weekend aten we taart met een speciale reden, die maandag startte ik namelijk met mijn nieuwe baan! Ik sta sinds eind juni weer voor de klas. Drie dagen in de week mag ik de taak van juf Charlotte vervullen voor 21 kinderen van groep 5/6. Na de vakantie worden dit twee dagen in de week voor groep 6/7.  Mijn duo en ik gaan met de klas mee naar volgend jaar, super fijn.

 

 

Sinds we een tuin hebben zijn Dafydd en Ifan, nou ja voornamelijk Dafydd, bezig met het groeien van eigen groente, fruit en kruiden. De eerste sla van het jaar was een feit en dat moest natuurlijk op de foto!

 

 

De eerste dag heb ik overleeft 😉 Nee grapje, ik vind het super om weer voor de klas te staan en doe het met ontzettend veel liefde en plezier. Ik zie het als een nieuwe uitdaging waarin ik al mijn passie, creativiteit en enthousiasme kwijt kan.

 

 

Voor natuur/geschiedenis/aardrijkskunde hebben we een heel toffe methode. Deze les ging over de waterkringloop en konden we door middel van een simpel proefje goed laten zien.

 

 

Grote dozen zijn voor Ifan altijd een feest. Je kan er namelijk een heleboel mee

 

 

Tripje naar de schooltuinen. Heel leuk om te zien hoe geïnteresseerd de kinderen zijn in tuinieren en alles wat groeit en bloeit. Ze gingen heel serieus aan de slag in ‘hun tuintje’. Ook juf stak nog het een en ander op, zoals dat de pompoen familie is van de courgette en komkommer. Nooit geweten!

 

Side note 2: De afgelopen weken zijn er nauwelijks blogs online gekomen. Ik heb me stiekem best een beetje vergist in de laatste vier weken voor de klas staan. Ik dacht ‘doe ik wel even’, maar dat was toch even anders. Als je daarnaast nog een gezin hebt, een huishouden te runnen en een mailbox die volstroomt, bleef er a. niet veel tijd meer over en b. had ik er ’s avonds geen puf meer voor. Dan lag ik voor dood op de bank en keek ik naar hersenloze televisie

Mocht je me/mijn blogs ontzettend hebben gemist, mijn oprechte excuses hiervoor. De komende weken komt er echt, beloofd, verbetering in de chaos. Het is nu vakantie, mijn hoofd is niet meer zo’n chaos en de rust is weer wedergekeerd dus is er weer ruimte om te gaan schrijven ‍

 

Tot snel en veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: