Verzorging

Champneys, de skin detox voor een gladdere huid!

Na alle feestdagen zijn we allemaal wel toe aan een detox, nietwaar? Denk hierbij niet alleen aan het kwijtraken van die kerstkilo’s, maar ook aan je huid. Deze kan ook wel een beetje extra liefde gebruiken ♡ Champneys Skin Detox helpt je hierbij met drie heerlijke producten!

 

Champneys

In 1925 werden de eerste originele Health Spa in Groot-Brittanië geopend. De producten van Champneys worden elke dag gebruikt door meer dan 400 therapeuten in de eigen spa’s. Al deze ervaring zijn in de producten gestopt, zodat je ook thuis kunt genieten van de ultieme spa beleving.

De producten van Champneys zijn exclusief verkrijgbaar bij Boots. Boots is een van de bekendste en grootste  apotheken van Groot-Brittanië. Het assortiment loopt uiteen van beauty, lifestyle en verzorging.

 

De Skin Detox producten

Er zijn drie verschillende producten verkrijgbaar in de Skin Detox lijn van Champneys. De Seaweed & Sea Salt Scrub, de Skin Firming Body Butter en de Skin Firming Shower Scrub.

Ik testte de Skin Firming Shower Scrub en de Skin Firming Body Butter uit.

 

Champneys, de skin detox voor een gladdere huid!

 

Skin Firming Shower Scrub

De Shower Scrub heeft een oranje kleur en een frisse geur. De scrubdeeltjes zijn niet te grof maar ook niet te fijn, precies goed als je het mij vraagt. De geur van de scrub is heerlijk fris, met een vleugje citrus. De geur heeft iets weg van sauna. Fris maar verzorgend.

Het is de bedoeling dat je de scrub stevig inmasseert op de huid door middel van ronddraaiende bewegingen. Vervolgens maak je opwaartse en neerwaartse bewegingen over de huid. Hierna spoel je je huid af met warm water.

Mijn huid voel na het scrubben ontzettend zacht aan en tintelt een beetje.

Adviesprijs: 250 ml/ € 8,95

 

Champneys, de skin detox voor een gladdere huid!

Champneys, de skin detox voor een gladdere huid!

 

Skin Firming Body Butter

Nadat je je huid helemaal hebt ontdaan van alle dode huidcellen en diep hebt gereinigd is het tijd om het een extra boost te geven in de vorm van hydratatie en versteviging.

De geur is gelijk aan die van de shower scrub. Weer heerlijk verfrissend!

Een hydraterend trio van kokosnootolie, shea butter en cocoa butter staat garant voor een heerlijk zachte en gladde huid.

Adviesprijs: 300 ml/ € 12,95

 

Champneys, de skin detox voor een gladdere huid!

Champneys, de skin detox voor een gladdere huid!

Champneys, de skin detox voor een gladdere huid!

 

Ik merkte het effect al na het eerste gebruik van de Champneys Detox Skin Firming producten. Niet alleen voelde mijn huid super zacht, maar ook gladder. De shower scrub en body butter geven mij net even dat extra momentje voor mezelf onder de douche. Door de verfrissende geur ben je na het douchen weer helemaal fit en kan je de dag tegemoet!

 

Kende jij Champneys al?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: