Mama & Kids

De leukste cadeaus onder de 50 euro!

De sint is weer in het land en dat betekent dat alle ouders van Nederland stress hebben 😉 En de stress wordt nog groter als je kind ook nog eens op 2 december jarig is 😮 Ik zocht de leukste cadeaus onder de 50 euro!

 

Daarom help ik je een handje! Hier kan je namelijk de leukste (speelgoed) cadeaus onder de 50 euro vinden!

 

 

Marvel Avengers Hulk masker en vuisten

Zo groen als de hulk als je boos wordt! Met dit masker en vuisten is het nét echt 😉 Ifan is gek op superhelden. De Hulk vind hij erg cool omdat hij zo groen en sterk is en omdat hij zo goed kan vechten.

Het masker heeft een bewegende mond om het effect nog groter te maken. De vuisten zijn voorzien van geluid. Stomp in de lucht voor beweging-geactiveerde woesh- en stompgeluiden, of sla op een harde ondergrond om verplettergeluiden en gebrul te horen. Blijf op de ondergrond slaan voor verpulverende geluiden en steeds wilder gegrom en gebrul!

Het masker is eenvoudig te verstellen naar de maat van het gezicht door de elastische banden aan de achterkant.

 

Marvel Avengers Hulk masker – € 31,99
Marvel Avengers Hulk vuisten – € 29,99

 

 

Spiderman Masker en Vleugels

Wie wil er nou geen web kunnen schieten en hiermee door de stad kunnen vliegen? Superhelden doen het (bijna) altijd goed bij kinderen. Dit setje is dan ook goed voor uren speelplezier!

Het masker is eenvoudig te verstellen naar de maat van het gezicht door de elastische banden aan de achterkant. Actieveer het interactieve masker door je mond open te doen. De ogen zullen dan bewegen!

 

Spider-Man Interactief Heldenmasker – € 23,90
Spider-Man Webvleugel Heldenset – 36,99

 

 

Transformers Power Cube Starter Set

Transformers, wie kent ze niet? En ze maken een enorme comeback! Voor Dafydd is dit puur jeugdsentiment en speelt stiekem net zo graag met deze helden als Ifan. Het liefste doen ze het samen ♡

Transformers komt met iets nieuws, namelijk de Power Cube. De Power Cube laat je Transformers tot leven komen! Steek de Cube in de Power Cube Transformer voor beweging-geactiveerde verlichting, geluiden en zinnetjes.

 

Transformers Power Cube Starter Set – € 58,89/42,56

 

 

Play -Doh letters en taal

Letters en taal leren met Play-Doh. Met deze set kan je verschillende dingen doen. Je kan je naam met de stempels maken, met de pen je naam in klei schrijven, zien welke letters aan het begin van een woord horen en een gezichtsuitdrukking namaken van klei.

Een leuke, interactieve en leerzame speelervaring dus! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

De set bevat 26 letter stempels, een pen, een roller, 2 speel matjes en 6 potjes met Play-Doh klei.

 

Play-Doh letters en taal – € 27,99

Als je op de links klikt kom je bij de bol.com! Hier is komend weekend weer veel korting te verdienen door Black Friday!! Op de website van Simpler vind je een onderzoek naar de populariteit van Black Friday in Nederland. Dit is in de afgelopen jaren ongelofelijk hard gestegen!

Voor meer inspiratie, mijn artikel met cadeaus onder de 25 euro!

Allemaal fijne, leuke en leerzame cadeaus onder de 50 euro. Welk cadeautjes is jouw favoriet?

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

5 Comments

 • Marian Zw

  De Transformers staan hier ook hoog op het lijstje. En hier een jarige op 27 november, ook dubbele lijstjes aan het maken 🙂

  22 november 2017 at 20:04 Reply
 • Roelfien | Aanloop naar de gezellige feestdagen! | Lovely Charlotte

  […] wij vieren zondag al Sinterklaas. We gaan gezellig ergens brunchen met elkaar. Daarna komt Piet de cadeautjes bij ons brengen en kunnen de jongens beginnen met uitpakken. Lootje trekken slaan we dit jaar […]

  1 december 2017 at 20:00 Reply
 • Froukje | De magie rondom Sinterklaas! | Lovely Charlotte

  […] het in een andere vorm, maar het (en hij!) is er weer! Het begint bij ons met het uitzoeken van de cadeaus voor de jongens, mijn man en ik appen foto’s over en weer wanneer we iets moois zien. We […]

  3 december 2017 at 20:01 Reply
 • De leukste spelletjes om met kerst te spelen! | Lovely Charlotte

  […] Gamer echt iets voor jullie! Het is een variant op de originele Monopoly, maar dan met Mario. Ifan vind het ge-wel-dig. De regels zijn ook nét even anders, maar het doel van het spel is […]

  22 december 2017 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: