Beauty, Gastblogs

Bonita | NARS Orgasm All Time Favorite Blush

Voor mijn eerste beauty review wil ik er direct invliegen met een knaller: De blush NARS Orgasm. Eén van de meest besproken blushes in de beautywereld. Maar is hij dat nu echt wel waard? Moet je er echt zoveel geld aan uitgeven? Want uiteindelijk is € 34,00 een aardig centje voor een blush van 4,8 gram. 

Verpakking

De verpakking is, zoals altijd bij NARS, strak en zwart. Toevallig toch wel mijn favoriet en ideaal om foto’s van te maken. Het doosje voelt rubberachtig aan. Dit geeft mij de indruk dat het schokbestendig is en dus ook handtas-vriendelijk. Over handtassen gesproken, in het doosje zit een grote spiegel. Heel handig als je onderweg bent en je make-up nog snel wilt bijwerken.

 

Bonita | NARS Orgasm All Time Favorite Blush

Bonita | NARS Orgasm All Time Favorite Blush

 

NARS Orgasm

De NARS Orgasm ziet er op het eerste zicht uit als een zeer roze getinte blush. Maar door het gebruik merk je dat hij ook een soort peach kleur heeft. Buiten de mooie kleur, vallen ook direct de gouden glitters op. Bij het swatchen van de NARS Orgasm worden de glitters een soort gezonde glans. Helemaal perfect voor de een healthy glow look.

De blush hecht zich goed wanneer je een foundation of een crème draagt. Let wel op dat je niet teveel gebruikt. Je kan beter met een kleine hoeveelheid beginnen en dan opbouwen.

 

Bonita | NARS Orgasm All Time Favorite Blush

Bonita | NARS Orgasm All Time Favorite Blush

 

All time favorite

De blush heb ik vorig jaar voor kerstmis gekregen en eigenlijk heb ik geen andere blush gebruikt in tussentijd. Hij is dus echt wel mijn all time favorite geworden. Je kan NARS Orgasm in alle seizoenen gebruiken, net omdat hij zo zacht en die gezonde glow geeft. Doordat je de blush makkelijk kan opbouwen, past hij ook bij zowel een simpele basislook als bij een avondlook. Overdag gebruik ik bijvoorbeeld enkel de blush. Wanneer het wat meer mag zijn, combineer ik NARS Orgasm met een highlighter en een bronzer.

Met nog minder dan 100 dagen te gaan tot kerstmis, kan je de NARS Orgasm maar beter bovenaan je lijstje zetten. Het is natuurlijk een high-end merk, maar je krijgt waar voor je geld. Ik heb zeker geen andere blushes meer nodig!

– xoxo –
BonitaSurvival of the Cream

You may also like

1 Comment

  • NARS Audacious Mascara | The Eye's the Limit | Lovely Charlotte

    […] complete NARS look! Ik ben zeer tevreden over de producten en vind ik prijs-kwaliteit verhouding goed. Natuurlijk […]

    24 januari 2018 at 20:00 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: