Lovely Pictures

Bomvolle Lovely Pictures van september

September was een drukke en bomvolle, maar super leuke maand! Dit zal je ook wel zien aan deze Lovely Pictures, want die is net zo vol als de maand ☺️

Ik heb de Pictures opgedeeld in verschillende thema’s, anders was het echt té veel en was er ook geen duidelijk overzicht meer  😉 Na dit fotodagboek, kan je weer gewoon elke week een Lovely Pictures online verwachten. Ik maak en doe toch te veel voor een maandelijks overzicht 😅

Werk/blog/Lovely Charlotte

Op maandag 4 september ging ik samen met Miriam naar ShowUP. ShowUP is een Home & Gift beurs. We waren hier om inspiratie op te doen en te netwerken. De beurs was in de Expo in Vijfhuizen, dus een thuiswedstrijd voor mij!

 

 

De dag erna ging ik wederom met Miriam en met Fleur naar Trademart in Utrecht. Eigenlijk met hetzelfde doel als bij ShowUp.

 

 

Zondag 10 september mochten we een kijkje nemen in het pakjescentrum van Sinterklaas op het hoofdkantoor van Hasbro in Amsterdam. Als het ‘nieuwe’ speelgoed werd hier geshowd, en Ifan mocht met alles spelen. Met name de items van Nerf deden het erg goed!

 

 

Maandag 11 september zat ik ’s ochtends al vroeg in de trein naar Rotterdam. Ik en nog een aantal van mijn collega bloggers kregen hadden een informatieochtend bij Robeco over beleggen. En dan met name beleggen voor je kind. Ik kan je vertellen dat ik er een stuk wijzer van geworden ben!

 

 

De 14e reed ik naar Arnhem voor de opening van de nieuwe winkel van C&A. C&A heeft een nieuw concept bedacht wat het winkelen nog aangenamer moet maken en waar de klantbeleving centraal staat. Zo geeft verlichting op het plafond de ideale looproute aan, is er gratis WiFi aanwezig, zijn de paskamers ruim en is er een stijlvolle lounge gecreëerd.

Tijdens de opening was er een kleurspecialist aanwezig. Zij heeft mij geadviseerd welke kleuren ik het beste zou kunnen dragen waardoor mijn huid, haarkleur etc. het beste tot zijn recht zou komen. Blijkbaar is rood een goede kleur voor mij 😉

 

 

In week 38 was het wat rustiger en had ik maar één afspraak. Op dinsdag reisde ik naar Amsterdam voor de persdag van een PR-bureau. Super leuk om alle merken te spreken die dit PR-bureau vertegenwoordigd!

 

 

In de laatste week van september stonden er twee events/afspraken op de planning. Op dinsdagochtend vertrok ik al vroeg richting Leiden om Fleur op te halen. Samen reden we door naar Hendrik Ido Ambacht voor onze afspraak op het hoofdkantoor van Quapi.

We bekeken de nieuwste collectie,  kletsen lekker over bloggen en ondernemen en kregen als grote verrassing ook nog een setje kleding mee voor onze kinderen!

De volgende dag is Ifan natuurlijk meteen in z’n nieuwe outfit naar school gegaan! En kijk hoe leuk en goed het hem staat 🙂

 

 

Op woensdagmiddag reden Ifan en ik naar Utrecht voor het Grote Kinderboekenweek Feest in de Snorfabriek. Ifan vond met name het springkussen en het schieten op petflesjes erg leuk 😂

 

 

Persoonlijk

In het eerste weekend van september vierden we dat mijn ouders 30 jaar getrouwd waren op 4 september. Omdat dit op een maandag valt (én de eerste schooldag was na de zomervakantie) besloten mijn ouders om het een paar dagen eerder te vieren.

We wisten niet wat we gingen doen en hebben alleen een adres doorgekregen. Het kostten me ontzettend veel moeite, maar ik heb niet gegoogled wat er bij het adres te doen was.

Zaterdagochtend gingen we onderweg naar Best. Daar aangekomen bleek dat we als eerste een speelgoed museum gingen bezoeken. In de eerste instantie leek er niet zoveel aan, maar achteraf was het gelukkig toch heel leuk!

Daarna reden we door naar Den Bosch. We winkelden wat en hebben daarna een rondvaart op de Binnendieze gedaan. Super leuk en interessant en Ifan vond het geweldig!

Om de dag af te sluiten zijn we heerlijk uit eten geweest bij Ries. Een klein en sfeervol restaurant in de Kruisstraat.

 

 

Maandag 4 september begonnen in het Noorden de scholen weer, dus zo ook in Haarlem. Volgens mij waren we alle drie blij dat de routine en regelmaat weer terugkeerden in huize Evans 😉

 

 

Mijn knappe vent liep op 24 september 10 kilometer hard tijdens de Halve van Haarlem. En dat deed hij in 49:06 minuten! Wat een prestatie 😍

 

 

Ook werd het weer een stuk kouder en ging ik op zoek naar een nieuwe winterjas bij Zalando. Uiteindelijk viel onze keuze op dit exemplaar van Friboo. Heerlijk warm en een goed kleurtje!

 

 

Vrijdagavond 29 september reed ik naar Ouderkerk aan de Amstel om te collecteren voor het Fonds Verstandelijk Gehandicapten en Syndroom van de Lach.

Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij en dat doe ik door middel van vrijwilligerswerk.

Ik startte mijn ronde met zon, maar na een klein half uurtje kwam het met bakken uit de lucht en begon het ook nog eens flink te onweren. Op het moment dat ik terug wilden gaan omdat het té hard tekeer ging, begon het weer wat op te klaren. Op de terugweg, je raadt het al, scheen de zon 😅

 

 

Leuke producten!

We kregen de starter set van tiptoi binnen en Ifan was meteen verkocht. Echt een aanrader voor kinderen van 5-8 jaar!

 

 

Ook kreeg ik deze naampuzzel van Cre8  én mag ik nog iemand blij maken met zo’n toffe puzzel. Je kan nog meedoen met de winactie tot zondag 15 oktober!

O ja, vergeet je ook niet mee te doen aan de winactie om 4 zilveren tickets te winnen voor de Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden show van 15 december in Ahoy? Deze winactie loopt tot 20 oktober!

 

 

Wat heb jij allemaal in september gedaan?
Veel liefs en tot volgende week!

Handtekening Charlotte

 

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: