Healthy Lifestyle, Persoonlijk, Winactie

Boksen met een Personal Trainer! (gesloten!)

Ik boks nu al zo’n twee-en-een-half jaar met een een personal trainer. De kosten hiervan liggen natuurlijk hoger dan wanneer je een abonnement op de sportschool hebt. Ik krijg dan ook vaak de vraag of het geld het nou echt waard is…
 

Ik begon met HIIT-trainingen (High Intensity Interval Training) met een personal trainer. Dit deed ik met nog 2/3 andere meiden. Maar na ruim een jaar begon deze training mij een beetje te vervelen. Je kent op een gegeven moment alle oefeningen wel en het is iedere week praktisch hetzelfde, voor mij was er geen uitdaging meer en werd het saai. Ik ken mezelf en dan geef ik het op, tijd voor iets nieuws dus!
 
Op dat moment ben ik naast de HIIT trainingen één keer in de week gaan boksen met Eske Dost van DOSTFit Personal Training. Dit beviel zo goed dat ik met de (voor mij té vroege) zaterdagochtend HIIT training ben gestopt en twee keer in de week ben gaan boksen.
 
Om op de vraag terug te komen of het je geld waard is, een dikke vette JA! Ik vind het ontzettend fijn om de persoonlijke aandacht te krijgen van een trainer. Er is geen competitiedrang aanwezig (die we allemaal van nature hebben!) en daarnaast hoef je met niemand anders rekening te houden.
 
Je kan afspreken op de tijden en dagen die voor jou het beste uitkomen. Voor mij, en zeker als moeder, zijn deze twee momenten in de week even tijd voor mezelf. Omdat de training best heftig zijn heb je ook geen tijd om aan andere dingen te denken. Je kan (moet!) je even compleet focussen op de lichamelijke inspanning.
 
Ook lucht het soms zo op! Als ik voordat ik ga trainen boos ben of ergens mee zit kan ik dat er allemaal ‘uitmeppen’, heerlijk! 
 
Wat ik persoonlijk ook heel fijn vind is dat we in de buitenlucht boksen. Ik train op maandag- en op donderdagavond. Zo’n sessie duurt 45 minuten. We boksen 12 rondjes van 2 minuten met daartussen 45-50 seconden rust (het lijkt veel, maar trust me dat valt echt tegen!) Aan het einde doen we vaak nog even extra buik en beenoefeningen.
 
Om je even een beeld te geven van hoe zo’n er dan uitziet, hieronder een filmpje van mij en Eske!
http://www.youtube.com/watch?v=GX1S-nLll0c

Win, win, win!

In samenwerking met DOSTFit Personal Training doen wij een té gekke winactie!
 
Wat?
– Één kans op een 1 op 1 boks training sessie van 45 minuten, t.w.v € 50,00.
– 5 kansen op een boks training sessie van 45 minuten met 50% korting.
 
Hoe?

  1. Like de Facebookpagina van DOSTFit Personal Training.
  2. Like de Facebookpagina van Lovely Charlotte.
  3. Schrijf hieronder in de reacties de reden(en) waarom jij een 1 op 1 bokstraining sessie verdient, of waarom je dit aan een ander cadeau zou willen doen.

Meedoen kan t/m 13  september 23:00 uur. Hierna kiezen Eske en ik de beste redenen. Deze worden op 18 september bekend gemaakt!

 
Met wie?
Eske Dost is bokstrainer, Personal trainer, en sportvoedingsdeskundige met meer dan 20 jaar ervaring in vechtsport. Ze heeft 50 wedstrijden gevochten in het amateur boksen, is 3 keer kampioen van Nieuw Zeeland geweest met een wereld classificatie van een 6e plaats in 2010. Ze geeft nu (onder andere) boks en kickboks lessen op verschillende locaties in Haarlem en omgeving.
 
Waar vinden de sessies plaats? 
Bij CrossFit Haarlem.
 
Wanneer? 
Tijden en data kunnen nader besproken worden.
 
Veel succes allemaal!
Deze blog en winactie is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet.  

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: