Blogtips

Blogtips #14 | Zo zorg je voor een mega mailinglist!

Als blogger moet je met zoveel verschillende dingen rekening houden. Op de eerste plaats moeten er natuurlijk artikelen online komen, social media moet up-to-date worden gehouden, maar een maillist is ook belangrijk. Bij deze blogtips vertel ik je hoe je aan zo’n mega mailinglist komt!

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

Van 0-1000: Het definitieve stappenplan voor een killer e-maillijst

Newletter2Go heeft special voor professionele bloggers en influencers een whitepaper ontwikkeld die je kan helpen met het groeien van je mailinglist. De whitepaper “Van 0-1000: Het definitieve stappenplan voor een killer e-maillijst” is opgebouwd in handige stappen. In elk van deze stappen leer je hoe je een goede e-mailmarketing strategie kan toepassen.

De white paper is opgedeeld in vier verschillende hoofdstukken. Van het maken van aan- en afmeldformulieren, tot het verstrekken van gratis gooiden. Je leest het allemaal!

 

Waarom e-mail een van de belangrijkste communicatiemiddelen is om jouw publiek te betrekken bij wat je aan het doen ben

Social media is uiteraard een belangrijk onderdeel, maar e-mail is de manier om jouw bezoekers en volgers persoonlijk te kunnen aanspreken.

Volgens een onderzoek dat in 2016 is uitgevoerd door Adi is mail de manier om te worden geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen. Volgens Audience Bloom’s onderzoek wordt 45% van de ondervraagde het liefste op de hoogte gehouden via e-mail. Bij het onderzoek van Campaigner bleek 44% van de 761 ondervraagde hetzelfde van mening te zijn.

PointVisible geeft in hun Content Marketing trend report 2017 aan dat voor B2B marketeers na blogs, e-mail nieuwsbrieven met 40% het meest bijdragen aan hun content marketing succes. Bij B2C bedrijven komen de e-mails op een gedeelde tweede plaats met blogs, na social media.

Word jij ook zo moe van al die algoritmes van Facebook en Instagram? En wil je jouw publiek persoonlijk en doelgericht aan kunnen spreken? Dan is een mega mailistlist dus essentieel voor jou!

 

Newsletter2Go

Newletter2Go is een bedrijf dat een emailmarketing software beschikbaar stelt. Je kan hier eenvoudig een nieuwsbrief mee versturen. Daarnaast kan je Newsletter2Go integreren met WordPress. Dit bekent dat je niet alle e-mailadressen handmatig over hoeft te typen, maar eenvoudig kan importeren. Scheelt een hoop werk en gedoe! Daarnaast zijn er special plugin beschikbaar zodat je het inschrijven op jouw nieuwsbrief nog makkelijker en aantrekkelijker maakt voor je bezoekers.

Newletter2Go geeft je iedere maand 1000 gratis e-mail om te verzenden. Daarna kan je eenmalig of maandelijks gaan betalen voor de extra e-mails die je verzend. Je kan voor je nieuwsbrief kiezen uit een standaard template, maar je kan ook (tegen betaling) een geheel eigen template laten maken door de werknemers van Newletter2Go.

Een nieuwbrief maken gaat heel gemakkelijk door middel van het drag & drop systeem. Je hoeft hiervoor geen kennis te hebben van het systeem. Je kiest een template dat bij je en jouw doel past en gaat aan de slag!

Ben jij al bezig met het opbouwen van een mailinglist? 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: