Mama & Kids, Persoonlijk, Travel

Blog Challenge | Mijn mooiste vakantie!

Aan het einde van de vakantie blijf je toch altijd een beetje mijmeren over de mooie zomer die je hebt gehad. De mooie reis, de lekkere zon, de heerlijke avonden en de niet te vergeten borrels 😉

Ik heb twee vakantie die voor mij favoriet zijn. Eentje is nog zonder Ifan en eentje is met Ifan.

CIMG3280

Als eerste de vakantie zonder kind. Dit was in oktober 2010. Dafydd en ik woonden al samen en wilde graag samen op vakantie. Ik wist dat ik heel graag een keer naar New York wilde. Op dit moment was dit een haalbare optie dus besloten we om ervoor te gaan! We vertrokken op woensdag ochtend richting Schiphol. Eerst vlogen we naar Milaan en vanuit daar door naar New York. Een reis van 12 uur in een vliegtuig 😮

We kwamen aan op JFK en na de nodige checks konden we doorlopen naar de bagageband. We hebben gewacht en gewacht, maar geen koffers. Bleken onze koffers nog in Milaan te staan! Ergens was er iets mis gegaan in de communicatie en waren onze koffers niet mee gegaan met het volgende vliegtuig 🙁

We konden er op dat moment niet zoveel aan doen dus zijn we maar met de taxi naar het hotel gegaan. We zaten in The New Yorker op 8th avenue. Het was inmiddels 3 uur ’s middags (lokale tijd) en moesten we nog gaan shoppen om in ieder geval schoon ondergoed en dergelijke te hebben.

Normaal ben ik gek op shoppen, maar na 12 uur in een vliegtuig te hebben gezeten had ik er eigenlijk niet zo’n zin meer in 😉 Gelukkig vonden we snel wat we moesten hebben!

Op de terugweg naar het hotel haalden we snel even een menuutje bij de Mac en aten we dit op onze hotelkamer op. Daarna zijn we snel het bed in gedoken om een beetje van de jetlag bij te komen. Ik was altijd in de veronderstelling dat jetlags voor mietjes waren, maar daar kwam ik na deze vakantie toch wel op terug 😉

We zijn 5 dagen in New York geweest. We hebben een hoop dingen gezien, denk aan Empire State Building, The Fantom of the Opera op Broadway, Central Park, Rockefeller Center en natuurlijk Time Square. Ook hebben we lekker gegeten en geshopt (toen ik er wél zin in had!). Maar eigenlijk is 5 dagen nog te weinig. Ik had nog wel door de Upper East/West Side willen wandelen en zo’n cheesy Sex and the City Tour willen doen.

We vlogen zondagnacht weer terug naar Schiphol en kwamen hier maandag in het einde van de ochtend weer aan.

2015-05-24 10.26.06

Mijn tweede favoriete vakantie is onze reis met gezin naar Mallorca in mei ’15. We zaten in een all-inclusive resort en zijn verder ook nergens anders geweest. De reistijd vond ik met een kind van 3,5 jaar prima te doen. Het was ongeveer 2,5 uurtjes vliegen en de transfer naar het hotel duurde een uurtje.

Het all-inclusive concept vonden wij, met kind, echt een uitkomst. “Mama, ik heb dorst” en “Mama, ik heb honger”, kan meteen worden opgelost. Er was op elk uur van de dag wel iets te eten.

We zijn in het totaal 8 dagen in Mallorca geweest. In deze dagen hebben we vooral niks gedaan. Beetje gezwommen, vooral veel gegeten, ’s avonds lekker op ons terrasje gezeten terwijl Ifan sliep en met name genoten van elkaar.

Als ik aan deze vakantie terug denk krijg ik meteen weer een heel warm gevoel ♥

 

Waar ging jouw favoriete vakantie naartoe? Was dit met kind(eren) of zonder?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: