Lovely Pictures

Lovely Pictures #6 | Bloemenkraal Feest!

Wat een bijzondere week was dit! Een week waar zo daaruit gekeken is en een week die we niet wisten of we die wel zouden krijgen. Het was de week van Youp’s doopsel en bloemenkraal feest. Verder maakte ik wat outfit foto’s, ontbeet ik in bed bij Hästens en knutselde ik er op los!

Inhoudsopgave

Maandag

Heerlijk weer maandag. Heel stom maar ik kan daar dus echt van genieten. Ik geniet van het weekend met mijn gezin, maar vind het heerlijk als op maandag iedereen weer naar het werk en naar school is 😉 Lekker weer m’n eigen ding doen.

Ifan ging na school spelen met een vriendje, dus voor mij lekker veel tijd om door te gaan. Ik krijg van zijn moeder altijd van die leuke foto’s geappt 🙂 ’s Avonds had ik weer een trainingssessie met mijn PT op de planning staan. We deden een combinatie van HIIT en boksen. Ik was helemaal gesloopt aan het einde en ben lekker op tijd naar bed gegaan!

 

 

Dinsdag

Dinsdag was wederom een lekkere werkdag. Ik maakte nog wat outfit foto’s van de items die ik van Come get Fashion had gekregen. Een heerlijk warme grijze gebreide trui, een lange poederroze blazer en de camel kleurige sjaal.

 

 

’s Middags gingen we naar zwemles. De meeste ouders die ik spreek zien altijd heel erg op tegen zwemles, maar heel eerlijk vind ik het helemaal niet erg. Misschien ook wel omdat wij de eerste en de laatste 5 minuten mogen kijken en tussendoor koffie gaan drinken 😉

 

Woensdag

We deden vandaag heerlijk rustig aan omdat de juffen en meester gingen staken. ’s Ochtends kwam Dagmar nog wat dingetjes brengen voor Youp’s doopsel en bloemenkraal feest. We dronken ook samen nog een kopje koffie. Wat een lekkerving is Youp toch! Hij lacht de hele tijd en is zo op z’n gemak, echt een genot!

 

 

’s Middag kwam Ifan beste vriendje en zijn broer bij ons spelen. De jongens hebben de hele middag heerlijk gespeeld en ik heb geen kind(eren) aan ze gehad, ideaal!

Ook merkten we dat Ifan’s ‘grote mensen’ tanden al aardig beginnen te groeien! De twee ondertanden zijn snel achter elkaar eruit gegaan, maar ik had niet verwacht dat z’n nieuwe tanden zo snel zichtbaar zouden zijn.

 

Lovely Pictures #6 | Bloemenkraal Feest!

 

Donderdag

In de ochtend gingen we eerst naar de tandarts met Ifan voor controle. Er werd een foto gemaakt en alles ziet er super uit! Altijd weer een opluchting nadat hij onder narcose is geweest voor zijn gaatjes. De tandarts zit op de vierde verdieping en je kan er heel mooi over de hele stad uit kijken!

 

 

Toen ik Ifan van school haalden wilde hij weer met hetzelfde vriendje als maandag spelen. Ik moest alleen echt wat boodschappen doen, dus ging Ifan weer daar spelen.

 

Vrijdag

Al vroeg ging ik op weg om te ontbijten bij Hästens in Leiderdorp ter ere van World Sleep Day. Het ontbijtje was heerlijk en werden door een droom expert verteld over wat onze dromen kunnen betekenen. Ook mochten we de bedden uitproberen onder het genot van een ontspanningsoefening. Je begrijpt ik ging helemaal zen weer naar huis!

 

 

Om 12:00 uur hadden we weekend! Ik had beloofd om te helpen met het maken van een aantal dingen voor Youp’s grote dag dus daar ben ik de hele middag mee bezig geweest. Ifan heeft dan ook de hele middag achter de tv/xbox gezeten 😮 Het was even niet anders. En ach, zo slecht zal ‘ie er ook niet van worden.

 

 

Zaterdag

Om 12:00 spraken we af bij het NH Hotel Amsterdam-Noord. Hier zou het bloemenkraal feest plaatsvinden. Ik hoor je denken, wat is een bloemkraal feest? Iedere kind met kanker krijgt aan het begin een ketting, de zogeheten kanjerketting. Voor elke ding dat het kind ondergaat (opname, infuus, operatie, sonde etc.) krijgt je een kraal. Als het kind ‘schoon’ is krijg je een bloemenkraal. Dit is een afsluiting van de ketting en van een ongelofelijk zware en heftige periode.

 

 

Mijn ouders waren er ook want mijn vader zou die dag foto’s maken. Om 12:30 uur vertrokken mijn vader, Dagmar, haar zusje en ik vast naar de kerk om het een en ander klaar te zetten. Ik heb het doopsel namelijk op video vastgelegd.

Het was een prachtige en emotionele dienst. Met een lach en een traan zoals Dagmar dit zelf al omschreef ♡

Hierna gingen we terug naar het hotel en hebben we samen feest gevierd. Rond 16:15 gingen we weer naar huis. Dafydd haalde snel wat eten en daarna zijn we uitgeteld op de bank geploft.

 

Zondag

Dafydd en Ifan gingen naar beneden om te Skypen met Wales. Mijn intentie was echt om er ook uit te gaan, maar ik ben weer in een diepe slaap gevallen en werd pas om 08:30 uur wakker.

 

 

’s Middag kwam een vriendin wat terugbrengen en heeft Ifan daarna met wat vriendje buiten gespeeld. We deden met z’n drieën nog een spelletje, ik kookte en brachten Ifan op tijd naar bed. Ook wij zijn vroeg naar bed gegaan.

 

Hoe was jullie week? En was jij bekent met het fenomeen bloemenkraal feest?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

 

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: