Hotspots, Mama & Kids

Blast-Zone Haarlem, het ideale kinderfeestje!

Ifan is jarig op 2 december. Maar in december zijn we er niet meer aan toe gekomen om zijn kinderfeestje te vieren. Samen besloten we om zijn feestje in het nieuwe jaar te vieren. En wat is er nou leuker dan een echt Nerf kinderfeestje? Bij Blast-Zone Haarlem kunnen alle kinderen (en hun ouders 😉 ) hun hart ophalen!

 

Nerf

Ifan is gek op Nerf Blasters. We hebben thuis twee Modulus Regulators en dit is een ware hit! Alleen of samen met een vriendje op dingen schieten. Dat is toch wat elke jongen wil?!

Dafydd en Ifan hebben samen al een hoop snode plannen bedacht om vanuit het dakraam op zolder mensen te beschieten. Natuurlijk gaan ze dat niet echt doen, maar de pret die ze hadden was al genoeg 😉

 

Blast-Zone Haarlem, het ideale kinderfeestje!

 

Blast-Zone Haarlem

Blast-Zone is de eerste Blaster Battle Arena in Nederland. Het concept is overgewaaid uit Amerika en Groot-Brittannië en hier ook een grote hit!

Vanuit de huiskamer werden er al forten van kartonnen dozen gebouwd. Toen dit toch wat te klein werd verplaatsten ze zich naar een gymzaal. Door de enorme animo werd al snel besloten om de Nerf Blaster Battle Arena te openen in Haarlem.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen hier terecht voor een top ervaring. Eens een keertje niet voor een scherm, maar lekker rennen en actief bezig zijn! De balletjes en pijlen zijn van zacht kunstschuim dus doen geen zeer en zijn hierdoor niet gevaarlijk. Wel moet je altijd een veiligheidsbril op als je de Battle Arena betreed (deze worden verstrekt door Blast-Zone).

 

 

Kinderfeestje

Op zaterdag 17 februari was het dan zover, Ifan’s kinderfeestje! Van tevoren maakten we thuis wat cupcakes. Eenmaal daar aangekomen werden we ontvangen in de ‘Chill Zone’ waar het aangenaam warm was. Aan de lange tafel mochten alle kinderen gaan zitten voor een cakeje en wat drinken. Daarna mochten de kinderen mee naar de ‘Battle Arena’.

 

Blast-Zone Haarlem, het ideale kinderfeestje!

 

Eerst werd er een duidelijk uitleg gegeven wat wel en niet de bedoeling is. Daarna werden de teams gemaakt en mochten alle kinderen een Blaster naar keuze uitzoeken. Deze mocht, als ze dat wilden, worden geruild na elke ronde.

 

Blast-Zone Haarlem, het ideale kinderfeestje!

 

Bril op en gaan! Er was goede upbeat muziek tijdens de battles, wat het nog aanstekelijker maakt om lekker te rennen. Twee keer een half uur werd er gespeeld met tussendoor een pauze. Tijdens de pauze gingen we terug naar de Chill Zone voor een beker limonade en een zakje chips. Dit is inbegrepen bij het kinderfeestje. Aan het einde kregen de kinderen nog een snoepje.

Ifan heeft een top feestje gehad en alle kinderen hebben zich ontzettend vermaakt!

 

Winnen!

Ook jij kan zo’n top feestje winnen! Op de Facebookpagina van Blast-Zone staat namelijk een winactie waarbij je kans maakt op een Nerf-party voor 8 personen!

 

 

Blast-Zone, onwijs bedankt!

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: