Persoonlijk, Trouwen, Video & Vlog

Bijna één jaar getrouwd!

Vandaag een heel persoonlijke post. Dafydd en ik zijn bijna één jaar getrouwd. Het jaar is voorbij gevlogen! Onze trouwdag was een van de mooiste dagen van mijn leven. We hebben ontzettend genoten. Mede dankzij de hulp die we van al onze lieve vrienden en familie hebben gehad.

Hieronder lees je meer over onze grote dag!

 
 Bijna één jaar getrouwd!
Op 24 mei 2014 zijn Dafydd en ik getrouwd.

De avond van tevoren hebben we een barbecue voor de “wedding party” gegeven. Onze ouders en broer en zusjes, bruidsmeisjes en ceremoniemeester waren hierbij. Het was een fijne en gezellige avond. We merkten natuurlijk wel dat we allemaal wat gespannen waren 😉

Rond een uurtje of 8 is Dafydd met zijn ouders naar het hotel vertrokken. We houden erg van traditie en Dafydd wilde de nacht voor de bruiloft dus niet samen slapen. Gelukkig heeft mijn zusje me die nacht gezelschap gehouden.

De volgende dag ging voor mij om half 7 de wekker, hoewel ik om 6 uur eigenlijk wel al wakker was 😉 Om half 8 zou de visagiste, fotograaf en cameraman op de stoep staan. Ik wilde daarvoor wel al een beetje wakker zijn en wat hebben gegeten. Van dat eten kwam niet heel veel, met pijn en moeite heb ik een mini krentenbol naar binnen gewerkt…

Nadat mijn haar en make-up gedaan was mocht eindelijk de jurk aan! Eerst nog de hoepel en daarna de jurk over m’n hoofd. Poeh, ik weet nog goed dat ik op dat moment de zenuwen begon te voelen. Ik was al die tijd redelijk relax geweest (behalve dat ik niet kon eten, maar dat terzijde haha) maar nu begon ik het toch aardig te voelen! Ifan vond alle laagjes tule fantastisch en begon er meteen mee te spelen. Inmiddels waren de ceremoniemeester en mijn bruidsmeisjes ook gearriveerd. Rond 10 uur is iedereen naar beneden gegaan omdat Dafydd aankwam. Stond ik daar alleen in de woonkamer te wachten!

Toen ik Dafydd voor het eerst zag viel alle spanning en zenuwen van me af. Wat zag hij er fantastisch uit! En wat een mooi bruidsboeket had hij uitgezocht, precies zoals ik graag wilde!

Na een toost zijn we foto’s gaan maken op het station van Haarlem. Dit leek ons een mooie locatie. Ook zijn we nog even in het nabij gelegen parkje geweest.
 
Bijna één jaar getrouwd!
 
Daarna ging we weer terug naar ons huis om te lunchen en een aantal speciale Welsh cadeautjes te krijgen. We kregen een hoefijzer voor geluk en een hartje van steen dat in Wales gemaakt wordt.

Na de lunch was het tijd om naar ht stadhuis te gaan. Om 2 uur zou de ceremonie beginnen. De rest was al voor ons gegaan. Wat was het ontzettend bijzonder om aan te komen rijden en al je dierbare familie en vrienden daar te zien staan, wachtend op ons. Ik moest ontzettend huilen in de auto, gewoon omdat ik dat zo bijzonder vond en het me zo gelukkig maakte.

Mijn vader heeft me weggegeven. Dit is iets waar ik altijd al van droomde en dat moment was nu daar. Tijdens de ceremonie heeft mijn zusje een lied voor ons gezongen. “All of me” van John Legend. Ook weer zo’n speciaal en waardevol moment. En toen mochten we eindelijk het ja-woord zeggen!

Toen we naar buiten ging kregen we van mijn zusje en haar vriend een heel bijzonder cadeau. Vlinders die we mochten los laten. Vlinders hebben voor mij een speciale betekenis.

Bijna één jaar getrouwd!

We zijn met iedereen toen over de Grote Markt naar de feestlocatie gelopen. Tijdens de receptie hebben we natuurlijk getoost en de taart aangesneden. Onze ceremoniemeester had, als verassing, ook een slideshow met foto’s van ons gemaakt.

Na de receptie hadden we een heerlijk viergangen diner. Tijdens dit diner hebben onze vaders, de best man, de maid of honor en een vriend een mooie speech gehouden.

Rond half 9 was het tijd voor het feest. We hebben heerlijk gedanst! Om half 1 kwamen er puntzakken met frietjes. Heerlijk een lekkere hap voordat iedereen naar huis ging!

Aan het einde van het feest gingen we naar buiten waar iedereen op ons stond te wachten met sterretjes. Daarna moesten we samen in een bakfiets een rondje fiets. Nou laat ik je vertellen, na zo’n dag en met zo’n jurk valt dat niet mee! Maar we zijn er heel gekomen 😉

Toen we weer met beide voeten op de grond stonden werden we door de ceremoniemeester naar onze kamer gebracht. Ze hadden deze prachtig versierd en alle cadeaus stond daar ook al! Nadat de jurk uit was (eindelijk!) kon ik mezelf niet bedwingen om alles open te maken, haha!

De volgende dag heeft mijn vader ons en alle cadeaus opgehaald en had mijn moeder bij ons thuis een heerlijk ontbijt klaar gemaakt. ’s Middags is iedereen naar huis gegaan en hebben mijn ouders Ifan meegenomen. We gingen namelijk twee dagen later op huwelijksreis naar Toscane gaan.

Dit was een heerlijke vakantie maar daar vertel ik meer over in een volgende post!

Hieronder zien jullie de teaser van onze bruiloftsfilm. Dit hebben we als cadeau van mijn lieve vriendinnetjes gekregen. Ik vind het leuk om dit stukje van onze dag met jullie te delen.

 
Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

 
 

Liefs, Charlotte ♥

 Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

[do_widget id=simple-social-icons-4]

You may also like

1 Comment

  • Trouwvideo | 24-05-2014 | 4 jaar getrouwd! | Lovely Charlotte

    […] is zo dierbaar en bijzonder om deze dag nog een keer te kunnen beleven door middel van een trouwvideo. Iedere keer als ik ernaar kijk ben […]

    24 mei 2018 at 12:00 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: