Blog

Best gelezen op LC!

Altijd leuk om na bijna 1 jaar (!!!!!) terug te kijken in je statistieken en zien welke artikelen nou het best gelezen zijn en welke dus ook Must Reads zijn 😉 

Lovely Charlotte bestaat op 1 april 1 jaar! Ik ben super trots en blij dat ik deze mijlpaal heb gehaald! Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor het lezen, reageren en delen van mijn artikelen. Zonder jullie was ik nooit zover gekomen ♥

Inhoudsopgave

Best gelezen artikelen

#1 10 kilo afvallen, eet!

Met stipt op nummer 1 is geëindigd het artikel wat ik in samenwerking maakte met Bites We Love! In dit artikel geef ik tips om af te vallen. Mijn ultieme tip is om juist wel te blijven eten!

 

#2 De Lovely Charlotte Swap

Leuk om te zien dat er zoveel creatievelingen onder mijn bezoekers zijn. Ik had al aan een aantal swaps meegedaan en vond het zo leuk dat ik besloot om er zelf eentje te organiseren. Uiteindelijk deden er zo’n 40 leuke meiden mee! Het was een toffe ervaring om zoiets te organiseren 🙂

 

#3 Netflix, wat een onzin!

Dit artikel ging door het dak! Nu ben je vast benieuwd geworden waarom ik Netflix zo’n onzin vind?!

 

#4 Blogtips

Iedere vrijdag heb ik voor mijn medebloggers een blogtips artikel online staan. Hierin behandel ik alle onderwerpen die met bloggen te maken hebben. Ik ben zelf echt (nog) geen ervaren blogger, maar ben wel tegen een aantal dingen aangelopen in het eerste jaar. Met deze tips wil ik jullie hiermee helpen!

 

#5 Verjaardagstraktaties

Ieder jaar is het weer zover, de traktaties voor het kdv of voor op school moeten weer gemaakt worden. Een zakje chips of een lolly is ook zo afgezaagd dus verzamelde ik 6 leuke (én makkelijke!) verjaardagstraktaties.

 

#6 Mijn kind is vaak ziek, en dat is mijn schuld

Een persoonlijk artikel waarin ik uitleg waarom het mijn schuld is dat Ifan vaak ziek is geweest in zijn eerste 4 levensjaren.

Ik vind het leuk om te zien dat elke categorie wel vertegenwoordigd is in de best gelezen artikelen!  En ik ben nu even snel benieuwd, welk artikel was voor jou een uitblinker? Waar zou je nog graag een artikel of video over willen lezen/zien? Ik kijk uit naar jullie reacties!

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

5 Comments

 • Mariska

  Waarom ook heel interessante leuke artikelen! Goed gedaan 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Make-up tips : lastige oogvormen & oogledenMy Profile

  30 maart 2016 at 09:51 Reply
 • Janske

  Lekker uiteenlopende artikelen ook 😉 Leuk om terug te lezen hè!
  Janske onlangs geplaatst…Help! Hoe kies ik dé naam voor mijn kind?!My Profile

  30 maart 2016 at 16:07 Reply
 • Kimberly

  Wat gek he, hoe een mens op 1 jaar tijd vooruit kan vliegen. Wat een leuke artikelen! Ik volg je nog maar sinds kort, dus is het leuk om op deze manier ook kennis te maken met je vroegere berichten. Keep up the good work!

  30 maart 2016 at 20:45 Reply
 • Sas

  Wat leuk om deze diverse artikelen te zien!
  Sas onlangs geplaatst…Inspirerende Recensie: Het Happiness ProjectMy Profile

  31 maart 2016 at 21:10 Reply
 • Lovely Charlotte bestaat 1 jaar! | Lovely Charlotte

  […] Best gelezen op LC! […]

  1 april 2016 at 07:01 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: