Creatief, Interieur

It’s beginning to look a lot like Christmas!

Christmas, the most wonderful time of the year. Zodra de klok wordt teruggezet en de wintertijd in gaat, geniet ik. ’s Avonds vroeg donker, kaarsjes aan en met een beker warme thee onder een dekentje op de bank!

Ik kan zo ontzettend genieten van de donkere wintermaanden. Misschien ook wel omdat ik dan zelf jarig ben 😉 maar ik verheug me altijd op deze tijd.

En dit jaar des temeer! We wonen nu in ons nieuwe “grote mensen” huis en hebben een tuin. In de tuin staat een barretje, daarboven groeit een druif. Heel leuk om hier lampjes in te hangen! Via lampenonline kocht ik deze mooie snoer met kleine kerstverlichting. Het ziet er zo ontzettend sfeervol uit!

 

 

Zoals je misschien wel hebt gezien in mijn favorieten video van twee weken geleden, ben ik helemaal fan van koper. Alles wat koper is vind ik leuk. Dafydd wordt er gek van 😉

Ik vond bij mijn ouders in de schuur een spuitbus met koperen verf en nam deze mee. Al een hele tijd heb ik twee witte waxinelicht houders op het tv-meubel staan en deze begonnen een beetje te vervelen. Dus plastic handschoentjes aan en gewapend met de spuitbus en een krant heb ik de houders koper gespoten. Meteen iets heel anders, helemaal mijn smaak én gratis (ben en blijf Nederlander, hé?!)

 

It's beginning to look a lot like Christmas!

 

Het windlichtje kocht ik in de zomer bij Albert Heijn en de strik kocht ik afgelopen week bij Zeeman. Een echte tip trouwens om een keertje rond te gaan neuzen. Super leuke dingetjes voor een prikkie!

 

 

Op Pinterest kwam ik zulke leuke DIY’s tegen voor de kerst, zie mijn Christmas ♥ bord! Dingen die lekker simpel zijn (ik ben niet zo creatief…) maar wel meteen voor een echte kerst sfeer zorgen!

Klik om het volledige plaatje te zien.

 

 

Bij twee velletjes decemberzegels kreeg je krijtstiften cadeau. Ik maakte deze leuke tekeningen op de ramen. Ik had dit al een aantal keer op Instagram en Pinterest voorbij zien komen, maar was er een beetje huiverig voor. Het ziet er daar altijd zó perfect uit, en was er niet helemaal – helemaal niet – zeker van dat ik dat ook zou kunnen. Maar ik vind het best goed gelukt, wat vind jij?

 

It’s beginning to look a lot like Christmas, isn’t it?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

3 Comments

 • sammie

  Ik vind je tekeningen op de ramen erg goed gelukt, ziet er heel strak uit!
  Ik heb al helemaal zin in kerst en de bijbehorende kerstversiering 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Happy Socks Christmas Tree + winactie!My Profile

  28 november 2016 at 12:00 Reply
 • Inspiratie Krijtstift Raamtekeningen Kerstmis / Winter - Mamaliefde.nl

  […] Grachtenpanden – Lovely Charlotte […]

  9 december 2016 at 09:22 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: