Beauty, Healthy Lifestyle

Oenobiol Autobronze Teint | Bruin zonder zon pil?!

Sinds een aantal maanden ben ik de producten van Oenobiol aan het testen, waaronder Autobronze Teint. Een pil die ervoor zou moeten zorgen dat je bruiner wordt, zonder de schadelijk voor je huid te zijn. Oenobiol is een succesvol Frans beautymerk en is sinds juli 2017 ook in Nederland te verkrijgen bij o.a. Etos en Bol.com

Oenobiol

Oenobiol Paris is een zeer succesvol Frans beautymerk dat verschillende beautysupplementen ontwikkeld. Tegenwoordig zijn we allemaal bezig met ons uiterlijk en willen we de beste versie van onszelf zijn. Oenobiol helpt je hier een handje bij door je schoonheid van binnenuit te ondersteunen.

De beautysupplementen van Oenobiol Paris zijn ontwikkeld op basis van actieve bestanddelen met een plantaardige oorsprong en worden wetenschappelijk onderzocht.

Oenobiol gelooft in de kracht van de natuur en jouw innerlijke schoonheid.

Oenobiol heeft 5 verschillende lijnen ontwikkeld.

 1. Beauty Support: Voor een mooie en stralende huid, haar en nagels.
 2. Hair Support: Voor mooi en glanzend haar.
 3. Silhouette: Ondersteuning bij het verliezen van gewicht/op gewicht blijven.
 4. Skin Support: Verschillende producten voor het ondersteunen van een gezonde en stralende huid.
 5. Skin Support Sun: Voorbereiding op de zon of voor een natuurlijke teint zonder zon.

 

Ik koos voor de Skin Support Sun, Silhouette en Beauty Support. Ik word niet echt bruin van de zon. Mijn armen, decolleté en rug gaan nog wel, maar mijn benen zijn echt een ramp. Ik hoopte met de Skin Support Sun wel eens mooie bruinen benen te hebben in de zomer.

Daarnaast leken de andere twee mij ook erg interessant. Ik ben altijd bezig mijn mijn gewicht. Helaas zal dit altijd een puntje van aandacht voor mij blijven. Als een pil (op basis van natuurlijke ingrediënten) me zou kunnen ondersteunen bij het afvallen zou dat natuurlijk fantastisch zijn. En ik koos voor de Beauty Support omdat ik merkte dat mijn nagels en haar de laatste tijd wel een booster konden gebruiken.

In dit artikel vertel ik je over mijn bevindingen van de Skin Support Sun; Autobronze Teint.

 

Oenobiol Autobronze Teint | Bruin zonder zon pil?!

Skin Support Sun Autobronze Teint

Zoals ik net al aangaf, bruin worden is er bij mij vaak niet bij in de zomer. Mijn huis wil gewoon niet en daarnaast ben ik ook geen type wat languit in de zon kan ‘bakken’. Om nog maar te zwijgen over de schadelijke effecten van de zon!

Een pil om bruin te worden zonder de zon en alle gevolgen van dien, dat lijkt mij ideaal!

Ingredienten van Oenobiol Autobronze Teint

Camelina olie (vlasdodder – Camelina sativa), gelatine, tomaatextract (Lycopersicon esculentum), glansmiddel (glycerol), emulgator (glycerol monostearaat), extract van bloedregenalg (Haematococcus pluvialis), kurkumaextract (Curcuma longa), glansmiddel (sorbitol), verdikkingsmiddel (bijenwas), emulgator (zonnebloemlecithine), kleurstoffen (caramel, titaandioxide), groot afrikaantje extract (Tagetes erecta), zeaxanthine, chocolade aroma.

Voedingssamenstelling voor 1 capsule

Tomatenextract: 8 mg
waarvan lycopeen*: 8 mg
Droog extract van kurkuma*: 20 mg
Groot afrikaantje extract: 5 mg
waarvan luteïne*: 1 mg
Algenextract*: 20 mg
waarvan astaxanthine: 1 mg
Zeaxanthine: 1 mg
*bestanddelen van plantaardige oorsprong

Oenobiol Paris Autobronze Teint zorgt voor een natuurlijke en stralende goudbruine teint zonder zon.

De formule is op basis van kurkuma, tomaten-, groot afrikaantjes- en algenextract. Dit zorgt voor een natuurlijke, egale en stralende teint zonder zon.

 

Oenobiol Autobronze Teint | Bruin zonder zon pil?!

 

Mijn ervaringen met Autobronze Teint

Je neemt één capsule in per dag bij de hoofdmaaltijd met bijvoorbeeld water. Het fijne aan deze producten is dat je ze alle drie samen kan gebruiken. Ik kan me zo voorstellen dat je bijvoorbeeld je huid zou willen voorbereiden op de zon en alvast een kleurtje wil kweken met Autobronze Teint, maar dat je ook bikini-ready wil zijn voor de zomer. Dat is dus geen probleem!

De capsules zijn gemakkelijk in te nemen. Ze zijn glad en slikken hierdoor makkelijk door. Er zit geen vervelende smaak of geur aan.

Het duurt een tijdje voordat je begint te merken dat het product zijn werk doet. Ik was toch zeker een aantal weken bezig voordat ik een verandering zag.

Toen het product begon te werken merkte ik al snel dat mijn huid een aantal tinten bruiner werd. Daarnaast merkte ik ook dat mijn kleur veel langer bleef en ook mooier en stralender was. Waar ik eerder mijn bruine tintje al na een week verloor, bleef ik nu zeker twee tot drie weken genieten van mijn gebruinde huid! En aangezien ik aan het einde van de zomer nog een bruiloft had, kwam dit ontzettend goed uit 🙂

 

L E E S   O O K –> Oenobiol Beauty Support review

 

Oenobiol Autobronze Teint | Bruin zonder zon pil?!

 

Conclusie

Ik heb een ‘lastige’ huid als het gaat om bruin worden. Zelfbruiner pakt bij mij (op mijn benen) niet goed en blijft ook niet lang zitten. Met de Oenobiol Autobronze Teint kreeg ik een subtiel kleurtje. De kleur bleef langer en zag er mooier, egaler en stralender uit!

De supplementen zijn gemakkelijk door te slikken en je hoeft ze maar eenmaal per dag in te nemen. Er zit geen vervelende geur of smaak aan.

Ik ben erg tevreden over het resultaat en zal Oenobiol vaker gaan gebruiken!

Oenobiol Autobronze is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You may also like

3 Comments

 • Oenobiol Beauty Support | Huid, haar en nagels | Lovely Charlotte

  […] je al eerder hebt kunnen lezen in mijn review van de Autobronze Teint, is Oenobiol een Frans beautymerk dat supplementen produceert. Zij geloven in de kracht van […]

  12 november 2017 at 20:01 Reply
 • Marijke

  Hoi! Ik vraag me af of je dit product nog steeds gebruikt? Hoe lang bleef je bruine kleurtje toen je gestopt was met de pillen? En nooit vlekken?
  Ik wil het gaan proberen maar heb zelf een erg bleke huid, wordt helemaal niet bruin. Ik wil ook niet ineens super bruin zijn…

  11 juni 2018 at 12:04 Reply
 • Dorien

  Marijke, superbruin wordt je er zeker niet van. Misschien zie je een heel klein beetje een tintje. Dat is mijn ervaring en ik gebruik ze nu drie maanden. Ik zit verder niet in de zon.

  7 augustus 2018 at 17:11 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: